E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε πότε θα δούμε τον 2ο κύκλο του “Maestro” κι αν θα υπάρξει 3ος

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/11/2023 | 18:10

Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε πότε θα δούμε τον 2ο κύκλο του “Maestro” κι αν θα υπάρξει 3ος

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησαν για τη νέα σεζόν της σειράς “Maestro”. Πότε θα κάνει πρεμιέρα. Τι είπαν για τα γυρίσματα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” για την επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του MEGA “Μaestro”.

Ο δημοφιλής σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα του “Μaestro” που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα προβληθεί στο δεύτερο μέρος της σεζόν – από την άνοιξη δηλαδή – και αποκάλυψε πόσο χαρούμενος είναι για το παγκόσμιο ταξίδι της σειράς μέσω Netflix.

Η Kλέλια Ανδριολάτου μίλησε και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί “Ο εραστής” στο θέατρο Νέου Κόσμου και δηλώνει ανυπόμονη για τον δεύτερο κύκλο του “Μaestro”.

“Η Κλέλια πέρα από ανακουφιστικά όμορφη είναι και πάρα πολύ ταλαντούχα. Η σκηνοθετική απόπειρα που έκαναν, πέτυχε. Πρέπει να δουν όλοι αυτό το έργο γιατί είναι εξαιρετική και είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη“ είπε.


Ειδικά για το μέλλον της σειράς “Μaestro” δήλωσε: “Τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του δευτέρου κύκλου του “Μaestro”. Τα πρώτα είναι έτοιμα, τώρα φτιάχνω τα επεισόδια 4-5-6. Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix, εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάϊο, θα δείξει. Το ταξίδι του “Μaestro” το έχω ζήσει έντονα και το ζω και αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλο αυτό που γίνεται”.

Αναφορικά με έναν ενδεχόμενο 3ο κύκλο, είπε: “Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και αν συναισθηματικά θα ήθελα. Όσο κι αν έχω αγαπήσει αυτούς τους ήρωες. Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του “Μaestro” η ιστορία θα κλείσει“.

Από την πλευρά της, η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε: “Πάντα έχεις άγχος σε μια παράσταση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω αλλά πιο πολύ χαρά γιατί με στηρίζει και με αγαπάει πολύ. Κάθε φορά είναι και καλυτέρα στα γυρίσματα, πονάνε τα ζυγωματικά μου από τη χαρά μου. Αυτά τα δυο χρόνια του “Μaestro” έχω γεμίσει με τόση αγάπη, νιώθω ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο κύκλο θα έρθω κοντά με τον Ορέστη”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 + 1 παράξενες θεωρίες για τα Φιλαράκια που έφτιαξαν οι φαν

TV Σειρές 02.05.2024
Η μια πιο ακραία από την άλλη

Η παράξενη προέλευση 5 πολύ διάσημων τραγουδιών

Μουσική Προχτές
Δεν είναι όλα όπως τα νομίζουμε

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Eurovision 29.04.2024
Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο βίντεο από την πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision

Αρλεκιν: Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα και ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας με ψευδώνυμο

Paper 27.04.2024
Τα Αρλεκιν μας αποχαιρετούν: H ιστορία των πιο πετυχημένων βιβλίων περιπτέρου

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

TV Σειρές 27.04.2024
Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper 25.04.2024
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης