E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Stelios Philanthropic Foundation: Στηρίζει για 18η χρονιά το Πρόγραμμα Υποτροφιών του London School of Economics

Πέντε υποτροφίες συνολικής αξίας 292.000€ σε Έλληνες και Κύπριους φοιτητές για να φοιτήσουν στο LSE

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/11/2023 | 13:25

Stelios Philanthropic Foundation: Στηρίζει για 18η χρονιά το Πρόγραμμα Υποτροφιών του London School of Economics

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά στην Αθήνα την ειδική ενημερωτική εκδήλωση στις 28 Νοεμβρίου 2023, στις 18:30 που θα πραγματοποιηθεί σε σύμπραξη με το LSE στο Stelios Foundation Conference Hall , στην οδό Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης της easy family of brands (www.easy.com & www.easyHistory.info) και ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation  συνεχίζει σταθερά να στηρίζει νέους σε Ελλάδα και Κύπρο, βοηθώντας τους να ξεκινήσουν την ακαδημαϊκή τους πορεία και να κατακτήσουν τους στόχους τους. 

Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στις 18:30 στο Stelios Foundation Conference Hall στην Πλάκα της Αθήνας, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου σε συνεργασία με το London School of Economics (LSE) θα ανακοινώσει τις πέντε υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, συνολικού ύψους €292.000 (£255,000), καθώς και τα νέα κριτήρια των υποτρόφων. Συγκεκριμένα, από φέτος οι υποτροφίες θα απευθύνονται αποκλειστικά σε τρεις Έλληνες και δύο Κύπριους προπτυχιακούς φοιτητές, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να φοιτήσουν στο LSE στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Επιπλέον, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδικτυακή εναρκτήρια ομιλία μέσω zoom από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου, ακολουθούμενη από ενημέρωση εκπροσώπων του LSE για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο, καθώς και τη διαδικασία εισαγωγής των προπτυχιακών φοιτητών.

Οι εν λόγω υποτροφίες, έχουν αποκτήσει σήμερα μεγαλύτερη αξία και είναι πιο ουσιαστικές από ποτέ. Κατόπιν Brexit, και βάσει των όρων αυτής της συμφωνίας, το κόστος των διδάκτρων των Ελλήνων και Κύπριων φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει τριπλασιαστεί σε σχέση με τα δίδακτρα που ίσχυαν πριν από το Brexit, καθιστώντας τη συμβολή του Stelios Philanthropic Foundation μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, καταλυτική.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, έχοντας αποφοιτήσει και ο ίδιος από το London School of Economics (LSE) το 1987, μέσω του Stelios Philanthropic Foundation, στηρίζει το πρόγραμμα των υποτροφιών από το 2005, έχοντας δώσει μέχρι σήμερα τη δυνατότητα σε 133 φοιτητές να σπουδάσουν στο κορυφαίο πανεπιστήμιο και το ύψος των υποτροφιών να ξεπερνά τα €3 εκατ.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, μπορούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ πριν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες του Stelios Philanthropic Foundation στο LSE πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Between Flesh and Steel: Η πρώτη εικαστική δράση του NYX Hotel Thessaloniki με την υπογραφή του Γιάννη Μπογατίνη

Δράσεις 08.04.2026
Το επίσημο opening του `Between Flesh and Steel` έρχεται το Σάββατο 18 Απριλίου (19:30 – 21:30)

100.000 «καρδιές» για την ΕΛΕΠΑΠ: Το Giant Heart της Novibet αναβαθμίζει τεχνολογικά το Κέντρο Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης

Δράσεις 08.04.2026
Σε αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης της ΕΛΕΠΑΠ προχωρά η Novibet στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

Astor Hotel: Η Αθήνα στα πόδια σου ‑ η ιδανική αφετηρία για να την ανακαλύψεις (ξανά)

Better life 08.04.2026
Το Astor Hotel, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1962, βρίσκεται σε μια premium τοποθεσία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Η Chiquita μεταμορφώνει τα καταστήματα «Μασούτης» σε πολύχρωμους χώρους Pop Art

Better life 08.04.2026
Μια ξεχωριστή δράση της καμπάνιας «Pop by Nature» της Chiquita έρχεται στα GRAND Maσούτης της Θεσσαλονίκης

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει το δικό της «Summer of Love» στη νέα καμπάνια της Envie Shoes για τη συλλογή Ανοιξη‑Καλοκαίρι 2026

Ομορφιά - Στυλ 08.04.2026
Η κολεξιόν SS’26 της Envie Shoes μοιάζει με ένα αφήγημα που κορυφώνεται καθώς η μέρα κυλά

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Δράσεις 08.04.2026
Η χορηγική συμφωνία έχει ορίζοντα τριετίας

Περισσότεροι από 30.000 ενθουσιασμένοι επισκέπτες στο Hobby Festival 2026

Better life 27.03.2026
Ξεχωριστή νότα στο φεστιβάλ έδωσαν τα εντυπωσιακά show, οι καλλιτεχνικές εμφανίσεις στο stage, οι κληρώσεις και τα δώρα

Πάνω από 8.000 συναντήσεις εργασίας με 200+ εργοδότες στο Athens #JobFestival 2026

Better life 26.03.2026
Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα υπήρξε το 1999 η πρώτη ελληνική πλατφόρμα ζεύξης αναγκών εργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων στην Ελλάδα

Klavdia, Arcade Music και Panik Records συνεχίζουν τις μεγάλες επιτυχίες τους

Better life 18.03.2026
Ανανέωση συμβολαίων & νέες διεθνείς εκπλήξεις!

Η άνοιξη έρχεται και το The Bee Camp ετοιμάζεται για φανταστικές δράσεις με τα παιδιά!

Δράσεις 17.03.2026
Bee an Artist – Όταν η τέχνη συναντά τις μέλισσες και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση