E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

#TiNaDeis: Ο Ναπολέων του Ρίντλεϊ Σκοτ, η επίκαιρη ταινία που έγινε 81 χρονών και τα… Χριστούγεννα

Οι προτάσεις της ομάδας του E-Daily.gr για αυτή την εβδομάδα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 23/11/2023 | 00:18

#TiNaDeis: Ο Ναπολέων του Ρίντλεϊ Σκοτ, η επίκαιρη ταινία που έγινε 81 χρονών και τα… Χριστούγεννα
@Nextweb Studio

Επτά ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και αυτή που σίγουρα ξεχωρίζει είναι το «Ναπολέων» του Ρίντλεϊ Σκοτ, με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ. Η ιστορία ενός άνδρα που ονομάστηκε «μέγας», η άνοδος και η πτώση ενός ανθρώπου που γεννήθηκε με τίποτα και έφτασε να κατακτήσει τα πάντα.

Από εκεί και πέρα, ένα νουάρ θρίλερ από τον αμερικανικό νότο μας προσγειώνει στην καθημερινότητα των μέσων ανθρώπων και των μικρών και μεγάλων προβλημάτων τους. Το ίδιο συμβαίνει και με την ευρωπαϊκή συμπαραγωγή αρκετών χωρών, για την πραγματικότητα των pushbacks και όλα τα συμφέροντα που τα περιβάλλουν.

Ένα γερμανικό δράμα, μια ιστορία ενηλικίωσης μιας 12χρονης, μια ρωσική σινεφίλ ταινία και το νέο animation της Disney, συμπληρώνουν το παζλ των ταινιών που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.

Στις προβολές για το σπίτι, σας προτείνουμε 5 stand-up comedians που ίσως σας ξέφυγαν, να δείτε ξανά (και ξανά) το «Casablanca» αφού συμπλήρωσε 8 δεκαετίες ύπαρξης αλλά παραμένει επίκαιρο, μια ρομαντική κομεντί για να δεις το Σαββατοκύριακο, 5+1 σειρές anime που υποστηρίζουν το girl power και μερικές ταινίες που χωρίς να το καταλάβεις, θα σε βάλουν από τώρα στο κλίμα των Χριστουγέννων.