E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΗΠΑ: Με «κορώνα‑γράμματα» βγήκε ο νέος δήμαρχος σε πόλη της Βόρειας Καρολίνας

Δεν είναι κακή ιδέα και για μας...

Δημοσίευση 21/11/2023 | 17:56

ΗΠΑ: Με «κορώνα‑γράμματα» βγήκε ο νέος δήμαρχος σε πόλη της Βόρειας Καρολίνας

Ένα κέρμα έκρινε τον νέο δήμαρχο σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνας. Ο νέος δήμαρχος του Μονρό, Ρόμπερτ Μπερνς, και ο αντίπαλός του Μπομπ Γιάνατσεκ ήταν μεταξύ των πέντε υποψηφίων στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, οι οποίες είχαν χαμηλή προσέλευση ψηφοφόρων.

Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ότι ο Μπερνς και ο Γιάνατσεκ είχαν λάβει από 970 ψήφους, αναφέρει ο Guardian.

Και οι δύο άνδρες στη συνεδρίαση της τοπικής εκλογικής επιτροπής παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους να ζητήσουν επανακαταμέτρηση. Για αυτό και τηρήθηκε η πρόβλεψη του πολιτειακού νόμου που είναι να γίνει κλήρωση.

Στην περίπτωση των δύο αντιπάλων το κέρμα θα έκρινε ποιος θα γίνει δήμαρχος μιας πόλης 35.000 κατοίκων, περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Σάρλοτ, της μεγαλύτερης πόλης της Βόρειας Καρολίνας.

«Τώρα όλα είναι στα χέρια του Θεού», είπε ο Μπερνς σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις στιγμές πριν από το στρίψιμο του νομίσματος. «Φαίνεται μοναδικό και ίσως λίγο αρχαϊκό, αλλά συμβαίνει εδώ», είπε ακόμη.

Για την ιστορία ο Γιάνατσεκ διάλεξε κορώνα και ο Μπερνς γράμματα. Όταν η τύχη ευνόησε τον Μπερνς, σήκωσε τις γροθιές του στον αέρα, έδωσε ένα φιλί στη σύζυγό του και αντάλλαξε μια αγκαλιά με τον Γιάνατσεκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.