E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξάρχεια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τον «Δράκο των Εξαρχείων»

Η στιγμή που η γιατρός τον απωθεί και βάζει τις φωνές

Δημοσίευση 21/11/2023 | 16:39

Εξάρχεια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τον «Δράκο των Εξαρχείων»

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί σαρώνουν τα Εξάρχεια για να εντοπίσουν τον άνδρα που μέσα σε διάστημα δύο ημερών έχει επιτεθεί σε τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και σε μια ανήλικη, οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και σκέφτονται να ξεκινήσουν κι οι ίδιοι περιπολίες για τον «δράκο».

Το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου ο «δράκος» πραγματοποίησε το πρώτο του χτύπημα με στόχο ένα 13χρονο κοριτσάκι στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, ενώ δύο ημέρες αργότερα και σε διάστημα μικρότερο των 10 λεπτών επιτέθηκε σε δύο γυναίκες.

Στις 07:15 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου ο άγνωστος δράστης έβαλε στο μάτι μια 29χρονη που κινούταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά.

Ο άνδρας με τις αρρωστημένες διαθέσεις ακινητοποίησε την γυναίκα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο ίδιος δεν πτοήθηκε και λίγα μέτρα πιο κάτω όρμησε σε μια 27χρονη. Κι αυτή η γυναίκα κατάφερα να τον αντιμετωπίσει και να καταγγείλει τον δράστη στις αστυνομικές αρχές.

Οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας των Εξαρχείων, έχοντας στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες της περιοχής αποτυπώνονται οι κινήσεις του “δράκου”, τις καταθέσεις των θυμάτων αλλά και πληροφορίες από κατοίκου της περιοχής προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για άνδρα μέτριού αναστήματος και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Παράλληλα αναφέρουν ότι μιλάει σπαστά ελληνικά και φοράει φόρμες.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στο newsit.gr κάτοικοι της οδού Ζωοδόχου Πηγής δεν αποκλείουν να δημιουργήσουν κάποιες ομάδες που περιπολούν στην περιοχή προκειμένου να προστατεύσουν γυναίκες και μικρά παιδιά.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Το Live News φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «Δράκου των Εξαρχείων».

Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άντρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη ανακαίνιση των συρμών: Πώς αλλάζουν όψη τα τρένα σε μετρό και ηλεκτρικό

Ελλάδα 04.02.2026
Κλιματισμός και «δεύτερη ζωή» με νέες αναβαθμίσεις άνω των 200 εκατ. ευρώ για το παλαιότερο τροχαίο υλικό της Αθήνας

Αποζημίωση‑έκπληξη: Πότε και πώς παίρνετε έως 100 ευρώ για γυαλιά

Ελλάδα 04.02.2026
Δείτε τι δικαιούστε, κάθε πότε και πώς θα κάνετε την αίτηση

Λιμενικό για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς: Το δουλεμπορικό χτύπησε το σκάφος μας στο πλάι, ανετράπη και βυθίστηκε

Ελλάδα 04.02.2026
Ο χειριστής του «δεν συμμορφώθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα, αντιθέτως ανέστρεψε πορεία και ακολούθησε πρόσκρουση»

Έπεσε η υπογραφή Τραμπ: Τέλος το shutdown στις ΗΠΑ

Κόσμος 04.02.2026
Και επίσημα «τελεία» μπήκε για το shutdown

Ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας στην Κούβα

Κόσμος 04.02.2026
Nέο ρεκόρ σε εθνικό επίπεδο

Δασκάλα γιόγκα ανατίναζε αυτοκίνητα εκβιάζοντας για χρήματα

Ελλάδα 04.02.2026
Στο παρελθόν η 56χρονη είχε κάψει και το αμάξι του πατέρα της

Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του»

Ελλάδα 04.02.2026
Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999

Συνήγορος του Πολίτη για την υπόθεση Λόρα – «Ρεπορτάζ καναλιών θίγουν την αξιοπρέπεια παιδιών»

Ελλάδα 04.02.2026
Προειδοποιεί για τις σοβαρές συνέπειες αυτών των πρακτικών

Μαραθώνια η κατάθεση της συντρόφου του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο

Ελλάδα 04.02.2026
Τα βίντεο από την απαγωγή, η κληρονομιά και οι κακές παρέες