E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κάνεις bisexual είναι λάθος της φύσης»

Η γνώμη της γνωστή ηθοποιού για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δημοσίευση 21/11/2023 | 15:08

Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κάνεις bisexual είναι λάθος της φύσης»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» κάνοντας ένα ταξίδι στο χρόνο, γεμάτο αποκαλύψεις και ιστορίες.

Η οικονομική καταστροφή

«Μετά την οικονομική περιπέτεια, έχω ένα σπίτι και να φάω. Είμαι μία φτωχή, έχασα τα πάντα. Εμπιστεύτηκα μία δήθεν φίλη μου και μία μέρα χτύπησε το κουδούνι και μου είπαν ότι χρωστάω εκατομμύρια. Έχω χάσει τα πάντα. Όταν έχασα τα δώρα του Φρέντυ ήθελα να αυτοκτονήσω. Χάθηκε το σπίτι στο Μάτι που μου είχε κάνει δώρο», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της σε ταινίες του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου, τις συνεργασίες της και περιστατικά με τους κορυφαίους ηθοποιούς της εποχής.

Το χαστούκι του Δαλιανίδη

«Έχω φάει χαστούκι από τον Δαλιανίδη, ήταν σκληρός. Στην ταινία “Μία Ελληνίδα στο χαρέμι” η Βλαχόπουλου με έπιασε από το μαλλί και με έβαλε μέσα στην λίμνη με τα μυγάκια. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σκληρή. Άφρισε όταν με είδε στα γυρίσματα από το “Το πιο λαμπρό αστέρι”. Η Βουγιουκλάκη ζήτησε να αλλάξω φόρεμα κι εγώ έβαλα τα κλάματα, γιατί μου το είχε φτιάξει η μαμά μου», αποκάλυψε.

Το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα

«Ετοιμάζω βιβλίο με τίτλο «είμαι Bi». Αφορά έναν καλλιτέχνη που γνώριζα και είχε σχέσεις με γυναίκες και με άντρες. Όταν ρώτησα τον Σειληνό τι είναι bi, μου είπε να το ξεχάσω και να μην το ξαναπώ. Όταν έμαθα τι σημαίνει bi, με πόνεσε, με μάτωσε και με προβλημάτισε. Το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα. Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με πειράζει, άλλα να μην παντρεύονται. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο», υποστήριξε η ηθοποιός.

Οι λεπτομέρειες για τον Βαγγέλη Σειληνό και το ραντεβού τους

«Στο πρώτο ραντεβού με τον Σειληνό κατουρήθηκα από την ομορφιά και την μαγεία που εξέπεμπε. Ο Σειληνός ήταν αυτοκαταστροφικός, κάθε βράδυ ήθελε να βγαίνει και να κάνει τα πάντα. Ο Βαγγέλης Σειληνός με απάτησε με την Ρίτα Κάντιλακ που ήταν στριπτιζέζ, με παράτησε και πήγαν μαζί στο Παρίσι», σχολίασε.

Για τον Φρέντυ Γερμανό υπογράμμισε πως, «ο Φρέντυ Γερμανός μου έκανε πρόταση στην Νέα Υόρκη, ήταν καταπληκτικά. Φρέντυ Γερμανός δε θα ξαναγεννηθεί. Του έδιναν δυο μήνες ζωή και εκείνος μου έλεγε “παπάκι όλα καλά”, πως μπόρεσε να μην το μοιραστεί μαζί μου; Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, έβλεπα στον ύπνο μου τον Φρέντυ και με συμβούλευε. Ο σύντροφος μου, Δημήτρης, πέρασε καρκίνο και ήταν πολύ άγριο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έντι Γαβριηλίδης: «Δεν θα είμαι ξανά στο GNTM γιατί έχω αφήσει πολλά...»

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Είναι μία κοινή απόφαση με το κανάλι, επισήμανε ο σχεδιαστής μόδας

Η Αθηνά Ωνάση με κόκκινη ολόσωμη φόρμα σε επίδειξη μόδας στη Βαρκελώνη

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Η 42χρονη κληρονόμος βρέθηκε στο fashion show του Στεφάν Ρολάν

Κιάρα Φεράνι με εντυπωσιακό σατέν φόρεμα: Η εμφάνιση με τα ακάλυπτα σημεία που τράβηξε τα βλέμματα

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Η Ιταλίδα influencer βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» στο Λονδίνο

Κατερίνα Καινούργιου: Δημοσίευσε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Την πρώτη της ολόσωμη φωτογραφία 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Ξένιας δημοσίευσε σήμερα; 23 Απριλίου η Κατερίνα Καινούργιου

Ρίτα Γουίλσον για την κρυφή οικογένεια του πατέρα της στη Βουλγαρία: «Δεν μπορώ να το ξεπεράσω»

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Η ηθοποιός ανακάλυψε ότι ο πατέρας της είχε παντρευτεί με μία γυναίκα, η οποία πέθανε στη γέννα του γιου τους, με το μωρό να φεύγει και εκείνο από τη ζωή λίγους μήνες αργότερα

Λίτσα Πατέρα: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της που είχε προβλέψει και το «Πρωινό»

E-Daily 3.Left 23.04.2026
«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ μου λείπει η εκπομπή, δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα», παραδέχτηκε η γνωστή αστρολόγος

Σοφία Μαριόλα: Το περιστατικό που την «ανάγκασε» να στείλει το εξώδικο

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Ο δικηγόρος της αποκαλύπτει για πρώτη φορά το δράμα που πέρασε

Το «αντίο» της Τόρι Σπέλινγκ στον Πάτρικ Μαλντούν: Λυπάμαι που ένα όμορφο φως έσβησε τόσο νωρίς

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός είπε το δικό της «αντίο» στον άλλοτε σύντροφό της με μία συγκινητική ανάρτηση