E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κάνεις bisexual είναι λάθος της φύσης»

Η γνώμη της γνωστή ηθοποιού για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δημοσίευση 21/11/2023 | 15:08

Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κάνεις bisexual είναι λάθος της φύσης»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» κάνοντας ένα ταξίδι στο χρόνο, γεμάτο αποκαλύψεις και ιστορίες.

Η οικονομική καταστροφή

«Μετά την οικονομική περιπέτεια, έχω ένα σπίτι και να φάω. Είμαι μία φτωχή, έχασα τα πάντα. Εμπιστεύτηκα μία δήθεν φίλη μου και μία μέρα χτύπησε το κουδούνι και μου είπαν ότι χρωστάω εκατομμύρια. Έχω χάσει τα πάντα. Όταν έχασα τα δώρα του Φρέντυ ήθελα να αυτοκτονήσω. Χάθηκε το σπίτι στο Μάτι που μου είχε κάνει δώρο», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της σε ταινίες του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου, τις συνεργασίες της και περιστατικά με τους κορυφαίους ηθοποιούς της εποχής.

Το χαστούκι του Δαλιανίδη

«Έχω φάει χαστούκι από τον Δαλιανίδη, ήταν σκληρός. Στην ταινία “Μία Ελληνίδα στο χαρέμι” η Βλαχόπουλου με έπιασε από το μαλλί και με έβαλε μέσα στην λίμνη με τα μυγάκια. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σκληρή. Άφρισε όταν με είδε στα γυρίσματα από το “Το πιο λαμπρό αστέρι”. Η Βουγιουκλάκη ζήτησε να αλλάξω φόρεμα κι εγώ έβαλα τα κλάματα, γιατί μου το είχε φτιάξει η μαμά μου», αποκάλυψε.

Το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα

«Ετοιμάζω βιβλίο με τίτλο «είμαι Bi». Αφορά έναν καλλιτέχνη που γνώριζα και είχε σχέσεις με γυναίκες και με άντρες. Όταν ρώτησα τον Σειληνό τι είναι bi, μου είπε να το ξεχάσω και να μην το ξαναπώ. Όταν έμαθα τι σημαίνει bi, με πόνεσε, με μάτωσε και με προβλημάτισε. Το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα. Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με πειράζει, άλλα να μην παντρεύονται. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο», υποστήριξε η ηθοποιός.

Οι λεπτομέρειες για τον Βαγγέλη Σειληνό και το ραντεβού τους

«Στο πρώτο ραντεβού με τον Σειληνό κατουρήθηκα από την ομορφιά και την μαγεία που εξέπεμπε. Ο Σειληνός ήταν αυτοκαταστροφικός, κάθε βράδυ ήθελε να βγαίνει και να κάνει τα πάντα. Ο Βαγγέλης Σειληνός με απάτησε με την Ρίτα Κάντιλακ που ήταν στριπτιζέζ, με παράτησε και πήγαν μαζί στο Παρίσι», σχολίασε.

Για τον Φρέντυ Γερμανό υπογράμμισε πως, «ο Φρέντυ Γερμανός μου έκανε πρόταση στην Νέα Υόρκη, ήταν καταπληκτικά. Φρέντυ Γερμανός δε θα ξαναγεννηθεί. Του έδιναν δυο μήνες ζωή και εκείνος μου έλεγε “παπάκι όλα καλά”, πως μπόρεσε να μην το μοιραστεί μαζί μου; Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, έβλεπα στον ύπνο μου τον Φρέντυ και με συμβούλευε. Ο σύντροφος μου, Δημήτρης, πέρασε καρκίνο και ήταν πολύ άγριο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απολαυστικές Δήμητρα Παπαδοπούλου και Αννα Βίσση στο Instagram: «Εγώ πότε θα γίνω Βίσση;»

Tabloid 22.12.2025
«Θες να τραγουδάω εγώ, να παίξεις εσύ, να φύγουν όλοι;»

Dua Lipa: Καυτές πόζες στην παραλία με τον σύντροφό της

Tabloid 22.12.2025
Η Dua Lipa ενθουσίασε τους οπαδούς της, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εντυπωσιακή της σιλουέτα στα social media

«Έντυσαν» τανκ Leopard 1 με χριστουγεννιάτικα στολίδια και έκαναν βόλτα στους δρόμους

Παράξενα 22.12.2025
Μια πρωτότυπη ιδέα από το Μουσείο Στρατιωτικής Τεχνολογίας στο Ζάμπζε ξάφνιασε τους Πολωνούς κατοίκους και οδηγούς.

Κίνα: Ο χιονάνθρωπος «γίγαντας» με ύψος 19 μέτρα που κλέβει τις εντυπώσεις – Εντυπωσιακό βίντεο

Παράξενα 22.12.2025
Με έναν γιγαντιαίο χιονάνθρωπο απολαμβάνουν τις χιονοστρώσεις στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ

Δεν θα πιστέψεις πώς κάνουν Χριστούγεννα οι celebrities: Παράξενες, υπέροχες και τελείως… δικές τους παραδόσεις

Celebrity Stories 22.12.2025
Έλκηθρα, οικογενειακά κρεβάτια, αυτοσχέδια κάλαντα και πολλή λάμψη: έτσι γιορτάζουν οι διάσημοι

Η Μαντόνα δημοσίευσε selfie χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της

Tabloid Χτες
Η «Βασίλισσα της Ποπ» θέλησε να δείξει μια φυσική πλευρά του εαυτού της, δημοσιεύοντας μια σέλφι την Κυριακή

Ιωάννα Τούνη: «Αυτό κρατάω από το 2025» – Η τρυφερή ανάρτησή της

Tabloid Χτες
Οι γλυκές φωτογραφίες που ανέβασε και το μήνυμά της

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκάλιασα ξένη γυναίκα στο αεροδρόμιο, τρόμαξε»

Tabloid Χτες
Η απίστευτη ιστορία που μοιράστηκε

Αιμίλιος Χειλάκης για το cancel: «Έλεγε να μην με πάρουν στις Αγριες Μέλισσες γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»

Tabloid Χτες
«Μου έγραψε ένα σημείωμα αργότερα με μολύβι, στο οποίο μου ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του»