E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο 9χρονος γιος μου άκουσε να λένε ότι θα με σκοτώσουν»

Ο γονέας από την Καλαμάτα μιλά για τον ξυλοδαρμό του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/11/2023 | 12:14

«Ο 9χρονος γιος μου άκουσε να λένε ότι θα με σκοτώσουν»

Για τη στιγμή του ξυλοδαρμού του από δύο 48χρονα αδέρφια έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα μίλησε ο πατέρας-θύμα της επίθεσης το πρωί της Δευτέρας.

Όπως είπε στην ΕΡΤ για τη στιγμή της επίθεσης «ήμουν με το αυτοκίνητο, με είχε πιάσει το αφανάρι και περίμενα το πράσινο. Άνοιξε ξαφνικά η πόρτα του συνοδηγού, μπαίνει ένας κύριος μέσα και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Ανοίγει μετά και η πόρτα του οδηγού και αρχίζει και με χτυπάει άλλο ένα άτομο. Δεν κατάλαβα πώς βγήκα ή αν με έβγαλαν. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο αντιλήφθηκα ότι έχω αίματα στο πρόσωπο και είπε "ρε παιδιά τι έγινε, μήπως έχετε κάνει λάθος;". Τότε ο ένας που είχε ξεκινήσει την επίθεση από τα δεξιά μου άρχισε να με βρίζει και να μου λέει "θα μου βγάλεις το παιδί τρελο και θα το πας σε ψυχολόγο;"».

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης ο ένας από τους δράστες είναι «ένας γονιός που είχα έρθει σε συζήτηση την Παρασκευή γιατί ο γιος μου που είναι 9 ετών μου είχε αναφέρει ότι του ασκείται ενδοσχολική βία και ότι υπάρχει ένα παιδί που το χτυπάει στην πλάτη με μπουνιές. Εμείς δει την ψυχολόγο του σχολείου και μας είχε συστήσει να μην κάνει ο γιος μου παρέα με το παιδί αυτό που είναι συμμαθητές στην ίδια τάξη. Εμείς το είχαμε μεταφέρει στο παιδί και ήδη είχε αρχίσει να μην κάνει παρέα».


«Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν καλημεριστήκαμε σε όμορφο κλίμα. Του είπα οτι γνωρίζετε ότι υπάρχει θέμα με τα παιδιά μας. Μου είπε ότι μιλάω με το παιδί και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και εγώ του είπα ότι δεν τα ξέρουμε όλα, υπάρχουν και ειδικοί για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Χαιρετηθήκαμε σε ομόρφο κλίμα» συμπλήρωσε ο πατέρας του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε «έχω δύο παιδιά ένα 9 και ένα 18 ετών καιφοβούνται να πάνε στο σχολείο και να κυκλοφορήσουν στην Καλαμάτα. Το μικρό μου παιδί ήταν παρών στον ξυλοδαρμό και είπε "μαμά άκουσα να απειλούν τον μαμπά μου και να του λένε ότι θα τον σκοτώσουν και φοβάται να πάει στο σχολείο».

«Πώς θα διασφαλίσω στο παιδί αυτό ότι θα πάει στο σχολείο και θα είναι ασφαλές;» αναρωτήθηκε κλείνοντας ο πατέρας που δέχθηκε την επίθεση στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού έξω από το 7ο δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα είναι δύο αδέρφια 48 ετών.

Το θύμα της επίθεσης έχει υποβάλει μήνυση κατά των δραστών που τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και πλευρά, με τα δύο αδέρφια να είναι ασύλληπτα μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα Χτες
Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Βρετανία: Διαδηλωτές πέταξαν φαγητό στο Αυτοκρατορικό Στέμμα του Κράτους‑ Tέσσερις συλλήψεις

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για το στέμμα που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ καθώς έφευγε από την τελετή στέψης του το 2023

Οργή Μασκ μετά το πρόστιμο στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κόσμος Χτες
Tι έγραψε ο δισεκατομμυριούχος

Τι ακολουθεί μετά τον Byron: Ερχεται έντονος και επίμονος αντικυκλώνας, λέει ο Θ. Κολυδάς

Καιρός Χτες
Η προοπτική του καιρού την ερχόμενη εβδομάδα

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή με αυτοκίνητο που τούμπαρε στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο - Το ατύχημα σημειώθηκε σε τούνελ πάνω από το Παληό Καβάλας

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Ελλάδα Χτες
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς που έκλεισαν με εντολή ΕΛ.ΑΣ. χωρίς στάση

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό παιδί 18 μηνών μετά από επίθεση σκύλου

Ελλάδα Χτες
Το παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του

Οικογενειάρχης μετά από 3,5 χρόνια ο μοναχικός κύκνος της Καστοριάς που είχε χάσει το ταίρι του

Ελλάδα Χτες
Ο κύκνος της Καστοριάς βρήκε ξανά την ελπίδα και την αγάπη στην Ιωάννινα με τη νέα του οικογένεια

Λαμία: Σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι περαστικού ‑ Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η συνεχή βροχή έφερε προβλήματα στα παλιά κτήρια

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα

Ελλάδα Χτες
Ο 45χρονος που κινούνταν με το αναπηρικό του αμαξίδιο, στην οδό Αγίου Νικολάου, στην Σούδα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ