E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο 9χρονος γιος μου άκουσε να λένε ότι θα με σκοτώσουν»

Ο γονέας από την Καλαμάτα μιλά για τον ξυλοδαρμό του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/11/2023 | 12:14

«Ο 9χρονος γιος μου άκουσε να λένε ότι θα με σκοτώσουν»

Για τη στιγμή του ξυλοδαρμού του από δύο 48χρονα αδέρφια έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα μίλησε ο πατέρας-θύμα της επίθεσης το πρωί της Δευτέρας.

Όπως είπε στην ΕΡΤ για τη στιγμή της επίθεσης «ήμουν με το αυτοκίνητο, με είχε πιάσει το αφανάρι και περίμενα το πράσινο. Άνοιξε ξαφνικά η πόρτα του συνοδηγού, μπαίνει ένας κύριος μέσα και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Ανοίγει μετά και η πόρτα του οδηγού και αρχίζει και με χτυπάει άλλο ένα άτομο. Δεν κατάλαβα πώς βγήκα ή αν με έβγαλαν. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο αντιλήφθηκα ότι έχω αίματα στο πρόσωπο και είπε "ρε παιδιά τι έγινε, μήπως έχετε κάνει λάθος;". Τότε ο ένας που είχε ξεκινήσει την επίθεση από τα δεξιά μου άρχισε να με βρίζει και να μου λέει "θα μου βγάλεις το παιδί τρελο και θα το πας σε ψυχολόγο;"».

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης ο ένας από τους δράστες είναι «ένας γονιός που είχα έρθει σε συζήτηση την Παρασκευή γιατί ο γιος μου που είναι 9 ετών μου είχε αναφέρει ότι του ασκείται ενδοσχολική βία και ότι υπάρχει ένα παιδί που το χτυπάει στην πλάτη με μπουνιές. Εμείς δει την ψυχολόγο του σχολείου και μας είχε συστήσει να μην κάνει ο γιος μου παρέα με το παιδί αυτό που είναι συμμαθητές στην ίδια τάξη. Εμείς το είχαμε μεταφέρει στο παιδί και ήδη είχε αρχίσει να μην κάνει παρέα».


«Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν καλημεριστήκαμε σε όμορφο κλίμα. Του είπα οτι γνωρίζετε ότι υπάρχει θέμα με τα παιδιά μας. Μου είπε ότι μιλάω με το παιδί και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και εγώ του είπα ότι δεν τα ξέρουμε όλα, υπάρχουν και ειδικοί για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Χαιρετηθήκαμε σε ομόρφο κλίμα» συμπλήρωσε ο πατέρας του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε «έχω δύο παιδιά ένα 9 και ένα 18 ετών καιφοβούνται να πάνε στο σχολείο και να κυκλοφορήσουν στην Καλαμάτα. Το μικρό μου παιδί ήταν παρών στον ξυλοδαρμό και είπε "μαμά άκουσα να απειλούν τον μαμπά μου και να του λένε ότι θα τον σκοτώσουν και φοβάται να πάει στο σχολείο».

«Πώς θα διασφαλίσω στο παιδί αυτό ότι θα πάει στο σχολείο και θα είναι ασφαλές;» αναρωτήθηκε κλείνοντας ο πατέρας που δέχθηκε την επίθεση στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού έξω από το 7ο δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα είναι δύο αδέρφια 48 ετών.

Το θύμα της επίθεσης έχει υποβάλει μήνυση κατά των δραστών που τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και πλευρά, με τα δύο αδέρφια να είναι ασύλληπτα μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποκάλυψη για τον «ασφυκτικό θάνατο» του Ναβάλνι: Δηλητηριάστηκε με τοξίνη βατράχου

Κόσμος 14.02.2026
Πέντε χώρες (Βρετανία, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία και Γαλλία) συνεργάστηκαν στην έρευνα για τα αίτια θανάτου του Ναβάλνι

Συνελήφθη ξανά ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα μετά την αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακούργημα

Ελλάδα 14.02.2026
Η κατηγορία αναβαθμίστηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Λαδάδικα: Αγριος καυγάς με εμπλοκή 12 ατόμων και τραυματίες έξω από κέντρο διασκεδάσεως

Ελλάδα 14.02.2026
Ένας από τους εμπλεκόμενους προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη

Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει ποια είναι η πιο επικίνδυνη χώρα σήμερα

Κόσμος 14.02.2026
Οι δηλώσεις βασίζονται σε 72 προσωπικές αποστολές σε περιοχές πολέμου και τρομοκρατικών απειλών

Φονική πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λαμία – Νεκρή γυναίκα, απεγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί

Ελλάδα 14.02.2026
Η ένοικος του σπιτιού εντοπίστηκε απανθρακωμένη

Λόρα: Στο μικροσκόπιο τα ψηφιακά ίχνη της 16χρονης – Έρευνες σε Ελλάδα και Γερμανία

Ελλάδα 14.02.2026
Στο Βερολίνο στρέφεται το ενδιαφέρον - Το μήνυμα του πατέρα της

Daily Mail: Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο Έπσταϊν δολοφονήθηκε

Κόσμος 14.02.2026
Ένα χρονικό καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις ημέρες από την σύλληψη μέχρι και τον θάνατο του χρηματιστή

Πετράλωνα: Τρόλεϊ έπεσε πάνω σε πολυκατοικία

Ελλάδα 14.02.2026
Τραυματίστηκε ο οδηγός

Καιρός: «Κοκτέιλ» από βροχές, αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός 14.02.2026
Διπρόσωπος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα και αύριο.

Φριχτό τροχαίο με νεκρό 15χρονο στη Λούτσα – «Τι έκανα; Τι έκανα;» φώναζε ο ανήλικος οδηγός

Ελλάδα 14.02.2026
Ο μικρός φέρεται να πήρε κρυφά τα κλειδιά της μητέρας του

Ανείπωτο δράμα στη Βραζιλία: Έπιασε στα πράσα τη γυναίκα του να τον απατάει, σκότωσε παιδιά του κι αυτοκτόνησε

Κόσμος 14.02.2026
Ο Δήμος της πόλης Ιτούμπιαρα κήρυξε τρεις ημέρες επίσημου πένθους για το τραγικό περιστατικό

Η Διάσκεψη του Μονάχου «επισημοποιεί» το ρήγμα: Να κόψουμε την εξάρτηση από τις ΗΠΑ, λένε Μερτς και Μακρόν

Κόσμος 14.02.2026
Ο Ρούμπιο ακύρωσε τελευταία στιγμή συνάντηση για την Ουκρανία