E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο 9χρονος γιος μου άκουσε να λένε ότι θα με σκοτώσουν»

Ο γονέας από την Καλαμάτα μιλά για τον ξυλοδαρμό του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/11/2023 | 12:14

«Ο 9χρονος γιος μου άκουσε να λένε ότι θα με σκοτώσουν»

Για τη στιγμή του ξυλοδαρμού του από δύο 48χρονα αδέρφια έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα μίλησε ο πατέρας-θύμα της επίθεσης το πρωί της Δευτέρας.

Όπως είπε στην ΕΡΤ για τη στιγμή της επίθεσης «ήμουν με το αυτοκίνητο, με είχε πιάσει το αφανάρι και περίμενα το πράσινο. Άνοιξε ξαφνικά η πόρτα του συνοδηγού, μπαίνει ένας κύριος μέσα και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Ανοίγει μετά και η πόρτα του οδηγού και αρχίζει και με χτυπάει άλλο ένα άτομο. Δεν κατάλαβα πώς βγήκα ή αν με έβγαλαν. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο αντιλήφθηκα ότι έχω αίματα στο πρόσωπο και είπε "ρε παιδιά τι έγινε, μήπως έχετε κάνει λάθος;". Τότε ο ένας που είχε ξεκινήσει την επίθεση από τα δεξιά μου άρχισε να με βρίζει και να μου λέει "θα μου βγάλεις το παιδί τρελο και θα το πας σε ψυχολόγο;"».

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης ο ένας από τους δράστες είναι «ένας γονιός που είχα έρθει σε συζήτηση την Παρασκευή γιατί ο γιος μου που είναι 9 ετών μου είχε αναφέρει ότι του ασκείται ενδοσχολική βία και ότι υπάρχει ένα παιδί που το χτυπάει στην πλάτη με μπουνιές. Εμείς δει την ψυχολόγο του σχολείου και μας είχε συστήσει να μην κάνει ο γιος μου παρέα με το παιδί αυτό που είναι συμμαθητές στην ίδια τάξη. Εμείς το είχαμε μεταφέρει στο παιδί και ήδη είχε αρχίσει να μην κάνει παρέα».


«Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν καλημεριστήκαμε σε όμορφο κλίμα. Του είπα οτι γνωρίζετε ότι υπάρχει θέμα με τα παιδιά μας. Μου είπε ότι μιλάω με το παιδί και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και εγώ του είπα ότι δεν τα ξέρουμε όλα, υπάρχουν και ειδικοί για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Χαιρετηθήκαμε σε ομόρφο κλίμα» συμπλήρωσε ο πατέρας του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε «έχω δύο παιδιά ένα 9 και ένα 18 ετών καιφοβούνται να πάνε στο σχολείο και να κυκλοφορήσουν στην Καλαμάτα. Το μικρό μου παιδί ήταν παρών στον ξυλοδαρμό και είπε "μαμά άκουσα να απειλούν τον μαμπά μου και να του λένε ότι θα τον σκοτώσουν και φοβάται να πάει στο σχολείο».

«Πώς θα διασφαλίσω στο παιδί αυτό ότι θα πάει στο σχολείο και θα είναι ασφαλές;» αναρωτήθηκε κλείνοντας ο πατέρας που δέχθηκε την επίθεση στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού έξω από το 7ο δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα είναι δύο αδέρφια 48 ετών.

Το θύμα της επίθεσης έχει υποβάλει μήνυση κατά των δραστών που τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και πλευρά, με τα δύο αδέρφια να είναι ασύλληπτα μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πετράλωνα: Καρέ – καρέ η στιγμή της κατάρρευσης της πολυκατοικίας, δείτε εικόνες

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Στις φωτογραφίες, φαίνεται το κτήριο να καταρρέει τη στιγμή που στη διπλανή οικοδομή μία πρέσα εκτελεί εργασίες

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τον αποκλεισμό τρανς αθλητριών από τα γυναικεία αθλήματα

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε τις απαγορεύσεις συμμετοχής τρανσέξουαλ αθλητριών σε γυναικεία αθλήματα, ανοίγοντας τον δρόμο για εφαρμογή σε δεκάδες πολιτείες.

Κιλκίς: Ποιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω της φωτιάς που καίει κοντά στα ελληνικά σύνορα

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Πυροσβεστικές δυνάμεις ανοίγουν προληπτικά αντιπυρικές ζώνες κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ εκδόθηκε μήνυμα 112 για τους κατοίκους της περιοχής Ακρίτας.

Αλβανία: Ταραχές κατά της επένδυσης του γαμπρού Τραμπ ‑ Πέταξαν αυγά σε αυτοκίνητα βουλευτών

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κοινοβούλιο του Εγκλήματος», «35 χρόνια καταστροφής, διαφθοράς, κλοπής και μείωσης του πληθυσμού» και «Για το μέλλον της Αλβανίας, η αλβανική πολιτική πρέπει να ξεριζωθεί».

Δείτε βίντεο: Κεραυνός πέφτει δίπλα σε γυναίκα, υπέστη καρδιακή ανακοπή και την επανέφεραν διασώστες στις ΗΠΑ

Κόσμος 30.06.2026
Κάμερα από τον χώρο στάθμευσης της εκκλησίας καταγράφει τη στιγμή που μια εκτυφλωτική λάμψη καλύπτει το αυτοκίνητό της, ενώ στην περιοχή επικρατεί ισχυρή καταιγίδα με έντονη βροχόπτωση και κεραυνούς

Πετράλωνα: «Χτυπούσαν τα κουδούνια και βγήκαμε έξω» ‑ Πώς σώθηκαν οι ένοικοι από την κατάρρευση

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Οι ένοικοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους, γεγονός που εξηγεί γιατί δεν υπήρξαν εγκλωβισμένοι μέσα στην πολυκατοικία

Έφυγε η Καμπάεβα από τη Ρωσία; Μυστήριο με το σούπερ γιοτ του Πούτιν στα ύδατα της Δανίας

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, το υπερπολυτελές γιοτ, που δυτικά μέσα εκτιμούν ότι ανήκει στον προσωπικό στόλο του Ρώσου Προέδρου, εντοπίστηκε να πλέει σε ευρωπαϊκά ύδατα με ισχυρή συνοδεία πολεμικών σκαφών της Ρωσίας

Μουντιάλ 2026: Η εικόνα του τουρνουά – Οι Μαροκινοί παρηγορούν τον Χάκπο στην πιο σκοτεινή του ώρα

Αθλητικά Νέα 30.06.2026
Οι διεθνείς του Μαρόκου άφησαν τους πανηγυρισμούς της πρόκρισης για να σταθούν δίπλα στον Ολλανδό άσο, που «έχασε» το αγέννητο παιδί του

Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στη μητέρα και τον πρώην σύντροφό της για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του 3χρονου Αγγελου

Ελλάδα 30.06.2026
Αυλαία έπεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για την υπόθεση με θύμα τον 3χρονο Αγγελο, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από κακοποίηση

Φωτιά στο Δερβένι: Εντοπίστηκε σορός σε δασική έκταση

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Εικόνες σοκ στα Πετράλωνα από κατάρρευση 4οροφης πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Εργασίες θεμελίωσης σε διπλανό οικόπεδο φέρονται να επηρέασαν τη στατικότητα του κτιρίου επί της οδού Αλκμήνης 22, με πέντε προσαγωγές να πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.