E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο 9χρονος γιος μου άκουσε να λένε ότι θα με σκοτώσουν»

Ο γονέας από την Καλαμάτα μιλά για τον ξυλοδαρμό του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/11/2023 | 12:14

«Ο 9χρονος γιος μου άκουσε να λένε ότι θα με σκοτώσουν»

Για τη στιγμή του ξυλοδαρμού του από δύο 48χρονα αδέρφια έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα μίλησε ο πατέρας-θύμα της επίθεσης το πρωί της Δευτέρας.

Όπως είπε στην ΕΡΤ για τη στιγμή της επίθεσης «ήμουν με το αυτοκίνητο, με είχε πιάσει το αφανάρι και περίμενα το πράσινο. Άνοιξε ξαφνικά η πόρτα του συνοδηγού, μπαίνει ένας κύριος μέσα και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Ανοίγει μετά και η πόρτα του οδηγού και αρχίζει και με χτυπάει άλλο ένα άτομο. Δεν κατάλαβα πώς βγήκα ή αν με έβγαλαν. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο αντιλήφθηκα ότι έχω αίματα στο πρόσωπο και είπε "ρε παιδιά τι έγινε, μήπως έχετε κάνει λάθος;". Τότε ο ένας που είχε ξεκινήσει την επίθεση από τα δεξιά μου άρχισε να με βρίζει και να μου λέει "θα μου βγάλεις το παιδί τρελο και θα το πας σε ψυχολόγο;"».

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης ο ένας από τους δράστες είναι «ένας γονιός που είχα έρθει σε συζήτηση την Παρασκευή γιατί ο γιος μου που είναι 9 ετών μου είχε αναφέρει ότι του ασκείται ενδοσχολική βία και ότι υπάρχει ένα παιδί που το χτυπάει στην πλάτη με μπουνιές. Εμείς δει την ψυχολόγο του σχολείου και μας είχε συστήσει να μην κάνει ο γιος μου παρέα με το παιδί αυτό που είναι συμμαθητές στην ίδια τάξη. Εμείς το είχαμε μεταφέρει στο παιδί και ήδη είχε αρχίσει να μην κάνει παρέα».


«Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν καλημεριστήκαμε σε όμορφο κλίμα. Του είπα οτι γνωρίζετε ότι υπάρχει θέμα με τα παιδιά μας. Μου είπε ότι μιλάω με το παιδί και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και εγώ του είπα ότι δεν τα ξέρουμε όλα, υπάρχουν και ειδικοί για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Χαιρετηθήκαμε σε ομόρφο κλίμα» συμπλήρωσε ο πατέρας του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε «έχω δύο παιδιά ένα 9 και ένα 18 ετών καιφοβούνται να πάνε στο σχολείο και να κυκλοφορήσουν στην Καλαμάτα. Το μικρό μου παιδί ήταν παρών στον ξυλοδαρμό και είπε "μαμά άκουσα να απειλούν τον μαμπά μου και να του λένε ότι θα τον σκοτώσουν και φοβάται να πάει στο σχολείο».

«Πώς θα διασφαλίσω στο παιδί αυτό ότι θα πάει στο σχολείο και θα είναι ασφαλές;» αναρωτήθηκε κλείνοντας ο πατέρας που δέχθηκε την επίθεση στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού έξω από το 7ο δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα είναι δύο αδέρφια 48 ετών.

Το θύμα της επίθεσης έχει υποβάλει μήνυση κατά των δραστών που τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και πλευρά, με τα δύο αδέρφια να είναι ασύλληπτα μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μακρόν: Στο δικαστήριο για να αποδείξουν ότι η Μπριζίτ γεννήθηκε γυναίκα!

Κόσμος 18.09.2025
Καταθέτουν φωτογραφίες και επιστημονικά στοιχεία

Ο ΕΟΦ απαγορεύει τη διακίνηση και τη διάθεση συμπληρώματος διατροφής

Ελλάδα 18.09.2025
Στο συμπλήρωμα διατροφής ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη ουσία alphaglycerylphosphorylcholine (GPC) (novel food)

Κλειστοί σταθμοί του μετρό λόγω εκδηλώσεων για τη δολοφονία Φύσσα

Ελλάδα 18.09.2025
Οι συρμοί θα περνούν χωρίς να κάνουν στάση

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Θα κυριαρχήσει ο καιρός του βοριά ‑ Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Καιρός 18.09.2025
Ισχυροί άνεμοι θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Χήρα Ναβάλνι: Νέες εξετάσεις δείχνουν ότι ο σύζυγός μου δηλητηριάστηκε

Κόσμος 18.09.2025
Δύο νέες ανεξάρτητες εργαστηριακές εξετάσεις δείχνουν ότι ο Αλεξέι Ναλβάνι δηλητηριάστηκε

Έρχεται το 2026 οριστικό τέλος για το γνωστό Taxis ‑ Αλλάζει η εφορία

Οικονομία 18.09.2025
Στόχος η ριζική αναβάθμιση της φορολογικής και τελωνειακής διοίκησης.

Οι τελευταίες στιγμές του εικονολήπτη του ΑΝΤ1

Ελλάδα 18.09.2025
«Σε έχασα ρε φίλε μέσα σε 15΄. Την πρώτη γύρισες, τη δεύτερη δεν σε πρόλαβα»

Τρόμος στη Χαλκιδική για τους λύκους – Νέα επίθεση σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της

Ελλάδα 18.09.2025
«Ήταν πάρα πολύ επιθετικός, έτοιμος να τον αρπάξει, να τον φάει δηλαδή από την πείνα του»

Τέμπη: Και δεύτερος απεργός πείνας στην πλατεία Συντάγματος

Ελλάδα 18.09.2025
Δεύτερος απεργός πείνας στο πλευρό του πατέρα θύματος των Τεμπών

Σοκ στις ΗΠΑ: Το ABC αποσύρει την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «επ’ αόριστον» μετά από σχόλια για τον Τσάρλι Κερκ

Κόσμος 18.09.2025
Τραμπ για διακοπή εκπομπής Κίλεμ: Εξαίρετη είδηση για την Αμερική