E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δικαιωμένη η 31χρονη που κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn ‑ «Δάκρυ χαράς και ικανοποίησης»

Δημοσίευση 20/11/2023 | 13:57

Δικαιωμένη η 31χρονη που κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn ‑ «Δάκρυ χαράς και ικανοποίησης»

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής καταδικάστηκε σε πενταετή κάθειρξη, ωστόσο θα παραμείνει ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και όρους, μέχρι το Εφετείο.

«Το τελευταίο της δάκρυ σήμερα ήταν χαράς και ικανοποίησης», τόνισε η δικηγόρος που εκπροσωπεί τη 31χρονη, η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρους του από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, το οποίο μετέτρεψε την κατηγορία σε κακούργημα και του επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην εpωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση.

Η κυρία Σταυρούλα Πριλή ανάφερε ότι η εντολέας της νιώθει δικαιωμένη και ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου και επισήμανε ότι όλη την ημέρα η εντολέας της έκλαιγε, καθώς η διαδικασία είναι πολύ ψυχοφθόρα και ήταν αναγκασμένη συνεχώς να καταθέτει για όλα αυτά τα άσχημα που της έχουν συμβεί.


Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και όρους, μέχρι το Εφετείο

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε βαθμό κακουργήματος για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην εpωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση με σκοπό βλάβης.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την κατηγορία από πλημμέλημα σε κακούργημα, καθώς κρίθηκε ότι ο 60χρονος είχε σκοπό τη βλάβη του θύματος, ενώ ως προς την ποινή αποφάσισε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα έως το Εφετείο και έτσι ο 60χρονος μένει εκτός φυλακής με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοι όροι, μεταξύ αυτών και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τη μετατροπή της κατηγορίας σε κακούργημα πρότεινε νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα, όπως και έγινε.

Σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λαρίσα Ρικέλμε: Η πιο «καυτή» οπαδός του Μουντιάλ του 2010 επιστρέφει ως δημοσιογράφος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Tabloid 29.03.2026
Η Λαρίσα Ρικέλμε, που έγινε γνωστή ανά τον κόσμο με τις πόζες στις εξέδρες στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, έχει κάνει στροφή στη δημοσιογραφία και θα είναι παρούσα στη διοργάνωση του 2026

Θρίλερ στο Αίγιο: Νεκρός βρέθηκε 58χρονος Αμερικανός – Τι δείχνουν οι έρευνες της Αστυνομίας

Ελλάδα 29.03.2026
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια των προβλεπόμενων ιατροδικαστικών εξετάσεων

Το Ιράν χτύπησε με πύραυλο εργοστάσιο χημικών στο Ισραήλ – Φόβοι για επικίνδυνη διαρροή τοξικών ουσιών

Ελλάδα 29.03.2026
Οι αρχές του Ισραήλ ζήτησαν από τους κατοίκους να μείνουν σπίτια τους με κλειστά τα παράθυρα

Λουτσέσκου από το νοσοκομείο: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»

Αθλητικά Νέα 29.03.2026
Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της Ρουμανία, με ιστοσελίδα της χώρας του να φιλοξενεί τις πρώτες του δηλώσεις από το νοσοκομείο

Η σοκαριστική στιγμή του πιο βίαιου νοκ‑άουτ που άφησε την αθλήτρια να πνίγεται

Αθλητικά Νέα 29.03.2026
Οι εικόνες της αθλήτριας με το βλέμμα στο κενό έκαναν τον γύρο του κόσμου

Απαγορεύτηκε η είσοδος του καθολικού Πατριάρχη Ιεροσολύμων στον Πανάγιο Τάφο την Κυριακή Βαΐων

Κόσμος 29.03.2026
«Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, εμποδίστηκε στους ηγέτες της Εκκλησίας να τελέσουν τη Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον Ναό του Πανάγιου Τάφου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λατινικού Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Ταϊλάνδη: Παρουσιαστές γδύθηκαν στον αέρα ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης για τον καύσωνα

Κόσμος 29.03.2026
Οι παρουσιαστές του ενημερωτικού μαγκαζίνο, άρχισαν να γδύνονται στον αέρα και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το βίντεο έγινε viral

Κακοποίηση μωρού 10 μηνών στην Πάτρα: Οι τραγικές συνθήκες διαβίωσης – «Το δάγκωσαν τα ξαδέρφια του» λέει η μητέρα

Ελλάδα 29.03.2026
Ιατροδικαστής μιλά για κακοποίηση ή παραμέληση, η 18χρονη μητέρα σε καταυλισμό Ρομά, καταγγελίες για εγκληματική αμέλεια

Καραμπόλα πέντε οχημάτων στην Παραλιακή ‑ Προβλήματα στην κυκλοφορία

Ελλάδα 29.03.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της οδού Ήβης Αθανασιάδου

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε οικισμούς σε Ίλιον, Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Ελευσίνα

Ελλάδα 29.03.2026
Σκοπός των ευρείας κλίμακας επιχειρήσεων ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας