E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δικαιωμένη η 31χρονη που κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn ‑ «Δάκρυ χαράς και ικανοποίησης»

Δημοσίευση 20/11/2023 | 13:57

Δικαιωμένη η 31χρονη που κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn ‑ «Δάκρυ χαράς και ικανοποίησης»

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής καταδικάστηκε σε πενταετή κάθειρξη, ωστόσο θα παραμείνει ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και όρους, μέχρι το Εφετείο.

«Το τελευταίο της δάκρυ σήμερα ήταν χαράς και ικανοποίησης», τόνισε η δικηγόρος που εκπροσωπεί τη 31χρονη, η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρους του από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, το οποίο μετέτρεψε την κατηγορία σε κακούργημα και του επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην εpωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση.

Η κυρία Σταυρούλα Πριλή ανάφερε ότι η εντολέας της νιώθει δικαιωμένη και ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου και επισήμανε ότι όλη την ημέρα η εντολέας της έκλαιγε, καθώς η διαδικασία είναι πολύ ψυχοφθόρα και ήταν αναγκασμένη συνεχώς να καταθέτει για όλα αυτά τα άσχημα που της έχουν συμβεί.


Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και όρους, μέχρι το Εφετείο

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε βαθμό κακουργήματος για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην εpωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση με σκοπό βλάβης.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την κατηγορία από πλημμέλημα σε κακούργημα, καθώς κρίθηκε ότι ο 60χρονος είχε σκοπό τη βλάβη του θύματος, ενώ ως προς την ποινή αποφάσισε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα έως το Εφετείο και έτσι ο 60χρονος μένει εκτός φυλακής με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοι όροι, μεταξύ αυτών και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τη μετατροπή της κατηγορίας σε κακούργημα πρότεινε νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα, όπως και έγινε.

Σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλάβρυτα: Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης 60χρονου που έπεσε σε γκρεμό

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωί της Τρίτης, ενώ σημαντική ήταν και η συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βοήθησαν τις δυνάμεις διάσωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειας

Αγία Παρασκευή: Γυναίκα πεζή έχασε τη ζωή της από παράσυρση αυτοκινήτου

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η αρμόδια Τροχαία ανέλαβε την προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος

Έξαλλη η Πατουλίδου: «Έφτυσα αίμα για αυτά τα μηχανήματα»

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Βανδάλισαν το Seatrac στους Νέους Επιβάτες – «Μεγαλώνουμε παιδιά με νεκρωμένα σπλάχνα»

Μουντιάλ 2026: Ανατροπή για την Αλγερία, πρόκριση για Νορβηγία και Γαλλία, νίκη και για τον Μέσι

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η Αλγερία γύρισε το ματς με την Ιορδανία, η Νορβηγία λύγισε τη Σενεγάλη και προκρίθηκε στα νοκ άουτ, ενώ η Γαλλία του Μπαπέ καθάρισε το Ιράκ. Νίκη με 2-0 και για την παρέα του Μέσι.

Βίντεο: Κινηματογραφική καταδίωξη από τα Μέγαρα κατέληξε σε σύγκρουση με σχολικό λεωφορείο

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Καταδίωξη στο Κερατσίνι κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο. Το

Έγινε το «μπαμ»: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο trade στους Μαϊάμι Χιτ!

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Μετά από 13 χρόνια στο Μιλγουόκι, ο «Greek Freak» έγινε ανταλλαγή στο Μαϊάμι

Πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός στην Ελλάδα ενώ η Ευρώπη «καίγεται»

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η Ελλάδα αποφεύγει τον καύσωνα που πλήττει άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με θερμοκρασίες στα φυσιολογικά επίπεδα αλλά αστάθεια και δυνατούς βοριάδες στο προσκήνιο.

Ιράν: «Τα Στενά του Ορμούζ δεν θα επανέλθουν στην προπολεμική κατάσταση»

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ο Μοχαμάντ Μπαγέρ Γαλιμπάφ δήλωσε ότι το Ιράν θα αναλάβει τον έλεγχο της κρίσιμης θαλάσσιας οδού, αποκλείοντας επιστροφή στο προπολεμικό καθεστώς.

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του 7 μηνών βρέφους που νοσηλεύεται με κάταγμα στο Καραμανδάνειο

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη παλαιάς κακοποίησης, ενώ δεν αποκλείει το κάταγμα στον μηρό να προκλήθηκε από πτώση

Χιλιάδες ιδιοκτήτες στο μικροσκόπιο: Οι μεταβιβάσεις που θα ελέγξει η ΑΑΔΕ μέσα στο 2026

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Με χαμηλότερες ταχύτητες κινήθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων τον Απρίλιο

Ανατροπές στα ακίνητα: Τι αλλάζει σε Airbnb, ενοίκια, φόρους και αντικειμενικές αξίες

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Νέοι κόφτες σε Airbnb, υποχρεωτική τραπεζική πληρωμή ενοικίων, τριετής φοροαπαλλαγή και αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες φέρνουν ανακατατάξεις στην αγορά ακινήτων.