E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δικαιωμένη η 31χρονη που κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn ‑ «Δάκρυ χαράς και ικανοποίησης»

Δημοσίευση 20/11/2023 | 13:57

Δικαιωμένη η 31χρονη που κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn ‑ «Δάκρυ χαράς και ικανοποίησης»

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής καταδικάστηκε σε πενταετή κάθειρξη, ωστόσο θα παραμείνει ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και όρους, μέχρι το Εφετείο.

«Το τελευταίο της δάκρυ σήμερα ήταν χαράς και ικανοποίησης», τόνισε η δικηγόρος που εκπροσωπεί τη 31χρονη, η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρους του από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, το οποίο μετέτρεψε την κατηγορία σε κακούργημα και του επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην εpωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση.

Η κυρία Σταυρούλα Πριλή ανάφερε ότι η εντολέας της νιώθει δικαιωμένη και ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου και επισήμανε ότι όλη την ημέρα η εντολέας της έκλαιγε, καθώς η διαδικασία είναι πολύ ψυχοφθόρα και ήταν αναγκασμένη συνεχώς να καταθέτει για όλα αυτά τα άσχημα που της έχουν συμβεί.


Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και όρους, μέχρι το Εφετείο

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε βαθμό κακουργήματος για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην εpωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση με σκοπό βλάβης.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την κατηγορία από πλημμέλημα σε κακούργημα, καθώς κρίθηκε ότι ο 60χρονος είχε σκοπό τη βλάβη του θύματος, ενώ ως προς την ποινή αποφάσισε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα έως το Εφετείο και έτσι ο 60χρονος μένει εκτός φυλακής με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοι όροι, μεταξύ αυτών και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τη μετατροπή της κατηγορίας σε κακούργημα πρότεινε νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα, όπως και έγινε.

Σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νέο «σκάνδαλο» στο Μουντιάλ; Τι λέει η FIFA για τον αμφιλεγόμενο αποκλεισμό της Νορβηγίας και τι διαμαρτύρονται οι Νορβηγοί

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Η Νορβηγία ισχυρίζεται ότι η μπάλα άγγιξε το καλώδιο της spidercam πριν από το γκολ του Μπέλιγχαμ, με τη FIFA να απαντά μέσω των δεδομένων του αισθητήρα.

Θερινές εκπτώσεις 2026: Από αύριο 13/7 οι μειώσεις τιμών ‑ τι να προσέχουν οι αγοραστές

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Η εκπτωτική περίοδος λήγει στις 31 Αυγούστου - ανοιχτά τα καταστήματα την πρώτη Κυριακή

Θλίψη στο ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτης της ΑΕΚ

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος με τον θάνατο του Μανού σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 43 ετών

Αργεντινή ‑ Ελβετία 3‑1 (παρ.): Γκολάρα Αλβαρες στέλνει τους παγκόσμιους πρωταθλητές στα ημιτελικά

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Η Ελβετία αντιστάθηκε με δέκα παίκτες, αλλά ένα εκπληκτικό τέρμα του Αλβαρες στην παράταση έκρινε την πρόκριση της Αργεντινής

Νορβηγία ‑ Αγγλία 1‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Ο Μπέλιγχαμ οδήγησε τα Λιοντάρια στα ημιτελικά!

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Διπλή επέμβαση του Μπέλιγχαμ για την ανατροπή - Έντονες διαμαρτυρίες των Νορβηγών για ακυρωθέν γκολ

Πέθανε ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί στο Αργος: Είχαν ήδη οδηγηθεί προφυλακιστέοι

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Οι δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν κριθεί προφυλακιστέοι πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του νεαρού - Κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο - Ισχυρίστηκαν ότι πυροβόλησαν για εκφοβισμό και ότι ο 20χρονος επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του δύο φορές

Οι 72 δόσεις έρχονται: ποιοι ωφελούνται, πώς η μηνιαία δόση μειώνεται στο μισό και τι ισχύει για τα νέα χρέη

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι μπορούν να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση και τι πρέπει να γνωρίζουν πριν από την υποβολή αίτησης

Καιρός: Σημάδια απότομης ανόδου της θερμοκρασίας μετά τις 15 Ιουλίου – Γιατί δεν μιλάμε ακόμα για καύσωνα

E-Daily 2.TopNews 12.07.2026
Η διάρκεια του φαινομένου και οι ελάχιστες νυχτερινές θερμοκρασίες θα κρίνουν αν πληρούνται τα κριτήρια χαρακτηρισμού του ως καύσωνα

Ολυμπιακός ‑ Λεουβέν 1‑1: Χαλαρό φιλικό με γκολάρα Λουίζ και δύο τραυματισμούς

Αθλητικά Νέα Χτες
Φτωχό πρώτο μέρος με απειλές από τη Λέουβεν - ισοπαλία στο τέλος παρά το φανταστικό τέρμα του Αντρέ Λουίζ

Διώξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πήραν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη - Λυπούμαστε για ό,τι συνέβη, ο εντολέας μου δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 24χρονου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Παπαδιαμάντη

Μουντιάλ 2026: Πέθανε ο Τζέιντεν Ανταμς – Σε σοκ η Νότια Αφρική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Είχε πάρει μέρος σε τρία παιχνίδια του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου