E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός στο διαδίκτυο με γυναίκα που πούλησε τα έπιπλα του γείτονά της

Αλλος ένας λόγος για να μαλώνουν στα social media...

Δημοσίευση 20/11/2023 | 11:20

Χαμός στο διαδίκτυο με γυναίκα που πούλησε τα έπιπλα του γείτονά της

Χαμό έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok και εμφανίζεται μια γυναίκα να πουλάει τα πεταμένα έπιπλα του γείτονα της στο Facebook Marketplace.

Καθώς οι γείτονές της καθάριζαν τα σπίτια τους από τα ανεπιθύμητα αντικείμενα, επέλεξαν να τα προσφέρουν «δωρεάν» αντί να ασχοληθούν με την ταλαιπωρία της πώλησης, η Andrea είδε μια ευκαιρία. Άρχισε να συλλέγει αυτά τα έπιπλα και να τα διαθέτει προς πώληση στο διαδίκτυο.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν η Andrea δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσίαζε μια βιβλιοθήκη και ένα γραφείο που είχε αποκτήσει από το γείτονα της. Η απόφαση της Andrea να τα πουλήσει αντί να τα χρησιμοποιήσει για τον εαυτό της ή να τα αφήσει για άλλους που μπορεί να τα χρειάζονται προκάλεσε συζήτηση.

Το βίντεό της στο TikTok έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης, με τους χρήστες να διχάζονται για την ηθική των πράξεών της. Κάποιοι επικρότησαν την εξυπνάδα της, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες σε αυτό που άλλοι παραβλέπουν.

Άλλοι επέκριναν την κίνησή της, υποστηρίζοντας ότι η πώληση αντικειμένων που προορίζονται να δοθούν δωρεάν τα στερεί από κάποιους που τα έχουν ανάγκη. Το επιχείρημα είναι ότι αν οι αρχικοί ιδιοκτήτες ήθελαν να βγάλουν χρήματα, θα είχαν πουλήσει οι ίδιοι τα αντικείμενα.

@avocandreatoast another day, another dollar 🤣🤑 I don't know what I'd do without facebook marketplace and I'm amazed that some people don't use it #facebookmarketplacefinds #facebookmarketplacefurniture #fyp #sideincomeideas #sellingfurniture ♬ original sound - andrea
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επικός πιτσιρικάς «ξενέρωσε» με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο ‑ «Μου έφυγε η όρεξη τώρα»

Παράξενα 03.05.2024
Πριν καν φτάσει στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα... απογοητεύτηκε ένας πιτσιρικάς στο λιμάνι του Πειραιά μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Ευρώπης

Media 03.05.2024
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τεράστια νίκη με το τελικό 4-2 επί της Αστον Βίλα και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Tabloid Χτες
Το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Περιπέτειες για τη Μαρία‑Ολυμπία: Κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιό της και πήδηξε από το παράθυρο

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο αθανατίστηκε από φίλη της Μαρίας-Ολυμπίας και αναρτήθηκε στα social media

Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει με το μπικίνι της κι εύχεται «καλό μήνα»

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram