E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί φημολογείται ότι ο John Kennedy είχε σχέση με την Audrey Hepburn;

Τι ισχυρίζεται ένας βιογράφος στο βιβλίο του

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 20/11/2023 | 00:32

Γιατί φημολογείται ότι ο John Kennedy είχε σχέση με την Audrey Hepburn;
@Nextweb Studio

O John Kennedy έχει συγκεντρώσει και συγκεντρώνει ακόμα πολύ κουβέντα γύρω από το όνομά του. Πιθανές συνωμοσίες για τον θάνατό του και ιστορίες που έχουν φτάσει στα όρια του μύθου. Τα στοιχεία που υπάρχουν για την σχέση του με την marilyn Monroe είναι ελάχιστά. Σύμφωνα με το βιβλίο, «Marilyn Monroe: A Biography», πιθανότατα γνωρίζονταν για λίγο και έκαναν σeξ μόνο μία φορά. Ωστόσο, είναι ευρέως αποδεκτό ότι είχαν μια παθιασμένη εpωτική σχέση. Και σύμφωνα με τουλάχιστον έναν βιογράφο, η Monroe δεν ήταν η μόνη συναναστροφή του Kennedy με μια εμβληματική ηθοποιό. H Audrey Hepburn φέρεται να είχε μπλέξει κι αυτή μαζί του.

Ο ισχυρισμός ανήκει στον Christopher Andersen, τον οποίον έγραψε στο βιβλίο «Jack and Jackie: Portrait of an American Marriage». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Kennedy και η Hepburn άρχισαν να βλέπονται για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1950, την ίδια στιγμή που ο Kennedy φλέρταρε τη Jackie. Και οι δύο σχέσεις ήταν μυστικές, και αν και είχε δυο σχέσεις ταυτόχρονα, στον Kennedy φαινόταν να μην αρέσει να είναι πολύ στοργικός δημόσια. Η φίλη του Betty Spaulding, αργότερα είπε ότι ο Kennedy και h Jackie μοιράζονταν «συναισθηματικά εμπόδια και πανικούς, με τον πνιγηρό τρόπο τους, αγαπούσαν ο ένας τον άλλον».

Η Hepburn μπορεί να μη μοιράστηκε κάποια συναισθηματικά εμπόδια με τον τότε γερουσιαστή, αλλά ήταν μια λαμπερή και λατρεμένη ηθοποιός και το επάγγελμά της φέρεται να βοήθησε να συγκαλυφθεί η υποτιθέμενη σχέση. Ο Andersen αναφέρει έναν δημοσιογράφο που είπε ότι η Hepburn εθεάθη τότε να φεύγει από το σπίτι του Kennedy αλλά φαινόταν τόσο απίθανο εκείνη την εποχή να είναι σε σχέση ένας γερουσιαστής με μια σταρ του σινεμά, που κανείς δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να έτρεχε κάτι μεταξύ τους.

Ο ισχυρισμός του συγκεκριμένου συγγραφέα δεν έχει αναφερθεί από άλλους βιογράφους. Μάλιστα την εποχή που ισχυρίζεται ο Andersen ότι οι δυο τους είχαν σχέση, η Hepburn είχε μόλις χωρίσει από τον James Hanson, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί πριν ακυρώσει τον γάμο, επειδή δεν ταίριαζαν οι τρόποι ζωής τους. Το 1954 παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Mel Ferrer. Μεταξύ αυτών των δυο σχέσεων φημολογείται ότι είχε εpωτική ανάμειξη με τον Kennedy.

Η γραμματέας του Kennedy είπε ότι είχε δει τη Hepburn στο γραφείο του στη Γερουσία και θυμάται ότι τους είχε εντυπωσιάσει όλους. Ένα άλλο ανώνυμο άτομο υποστήριξε ότι ενώ η προσωπικότητα της Hepburn ήταν αρκετά κοντά στην προσωπικότητά που είχε στην οθόνη, «είχε επίσης αυτή την πολύ σέξι και άτακτη πλευρά που το κοινό δεν είδε ποτέ».

Το ότι η σχέση τους κρατήθηκε μυστική αύξησε το πάθος και για τους δυο, αλλά δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο από μια σύντομη σχέση. Ως φιλόδοξος πολιτικός της εποχής του, ο Kennedy δεν είχε την πολυτέλεια να παντρευτεί μια γυναίκα γεννημένη εκτός ΗΠΑ και ως γόνος μιας καθολικής οικογένειας, δεν μπορούσε να παντρευτεί κάποιον εκτός της δικής του εκκλησίας. Όπως είπε ο Andersen, αφού ο Kennedy έκανε πρόταση γάμου στη Jackie, η Hepburn έκανε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη «Sabrina», Bill Holden, πριν εμπλακεί με τον Ferrer.

Στο βιβλίο «Jack and Jackie: Portrait of an American Marriage», ο Christopher Andersen γράφει ότι ο John F. Kennedy επανενώθηκε για λίγο με την Audrey Hepburn μετά το γάμο του στο ξενοδοχείο Mayflower, ενώ η γυναίκα του έψαχνε να αγοράσει σπίτι. Ισχυρίζεται επίσης ότι την ίδια περίοδο είχε σχέση με την ηθοποιό Lee Remick. Και είναι μόνο δύο ονόματα στον εκτενή κατάλογο των ηθοποιών με τις οποίες το βιβλίο λέει ότι κοιμήθηκε ο Kennedy. Gene Tierney, Angie Dickinson, Sophia Loren και φυσικά η Marilyn Monroe είναι στην ίδια λίστα.

Η σχέση της Monroe με τον Kennedy έχει μεν επιβεβαιωθεί αλλά όλα όσα ακούγονται είναι υπερβολικά. H Dickinsοn είχε δηλώσει ότι η ίδια και ο Kennedy διασκέδαζαν με την ιδέα μιας σχέσης αλλά δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ. Η σχέση του Kennedy με τον Tierney έχει στην πραγματικότητα μια πιο σταθερή βάση. Σύμφωνα με το Irish Central, γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1940, πριν ο Kennedy γνωρίσει τη Jackie ή τη Hepburn. Η σχέση τους, όπως είπε η Tierney ήταν ένα βραχύβιο αλλά παθιασμένο ειδύλλιο που έφτασε μέχρι τις σκέψεις για γάμο, αλλά ο Kennedy της είπε ότι ήταν αδύνατο. Παρέμειναν φίλοι και η Tierney έστειλε αργότερα στον Kennedy ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα όταν εξελέγη πρόεδρος.

Όσο για τη Hepburn, ο Andersen ισχυρίζεται ότι κράτησε μια παρόμοια καλή θέληση προς τον πρώην εραστή της. Ένα χρόνο μετά τη διάσημη σερενάτα της Monroe για τον Kennedy στα 45α γενέθλιά του, η Hepburn έκανε το ίδιο.

Πληροφορίες: grunge.com

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή των Βαΐων: Τι γιορτάζουμε σήμερα ‑ Τα βάγια, οι παραδόσεις και τα έθιμα

Ιστορικά 28.04.2024
Πρόκειται για την τελευταία Κυριακή της Σαρακοστής και ταυτόχρονα την πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας

Οι έρευνες που θα αλλάξουν την ιατρική

Νέα Εποχή 28.04.2024
Ελπιδοφόρα μηνύματα

Πώς ένα μέντιουμ, η Ελένη Ζακυνθινού οδήγησε την αστυνομία στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης το 1934

Ιστορικά 28.04.2024
«Πώς ένα μέντιουμ οδήγησε τας αστυνομικάς αρχάς εις την ανακάλυψιν δύο διαρρηκτών»

Βίλα Μαργαρίτα, η έπαυλη των Αθηνών που δεν υπάρχει πια

Ιστορικά 28.04.2024
Βρισκόταν στη συνοικία των Αμπελοκήπων

Πώς η Βιέννη κράτησε τις τιμές των κατοικιών της σε λογικά επίπεδα και γκρέμισε τα ταμπού

Stories 28.04.2024
Τι είναι τα Gemeindebau που κάνουν τη Βιέννη να ξεχωρίζει στον ευρωπαϊκό χάρτη για τη σταθερότητα της πολιτικής της στη στέγαση

Γιατί οι γυναίκες στη Νότια Κορέα αρνούνται να βγαίνουν με άνδρες

Stories 28.04.2024
Ο πόλεμος των φύλων στη Νότια Κορέα

Η ηθοποιός Jean Spangler εξαφανίστηκε μια νύχτα. Το μόνο που βρήκαν ήταν ένα σημείωμα

Πρόσωπα 28.04.2024
Η περίπτωση της Jean Spangler, της επίδοξης ηθοποιού που εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη το 1949

Οι κήποι των celebrities που έγιναν viral

Αρχιτεκτονική Χτες
Αν έχεις χρήματα όλα είναι κάπως πιο εύκολα

Οι χώρες με το χαμηλότερο IQ παγκοσμίως

Νέα Εποχή Χτες
Ο παγκόσμιος μέσος όρος IQ είναι 82,12

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος που τελικά ανακάλυψε έναν πλανήτη

Ιστορικά Χτες
Αλλά δεν τον ονόμασε αυτός