E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ράνια Τζίμα: «Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές, έκανα σε 3 μήνες ότι εξετάσεις υπήρχαν»

«Ξύπνησα ένα πρωί κι ήμουν άσπρη, όχι χλωμή, άσπρη. Κι έτσι είπα πριν πάω στο γραφείο να πάω να κάνω εξετάσεις να δω τι γίνεται», είπε η Ράνια Τζίμα.

Δημοσίευση 18/11/2023 | 11:06

Ράνια Τζίμα: «Οι πρώτες αιματολογικές δεν ήταν καλές, έκανα σε 3 μήνες ότι εξετάσεις υπήρχαν»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν σήμερα η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το τσιγάρο, τις εξετάσεις που έκανε ώστε να αποκλείσει κάποια άσχημα πράγματα, αλλά και το νευρολογικό αυτοάνοσο που έπαθε.

«Η αίσθηση που δίνω στους ανθρώπους είναι ότι είμαι πολύ ήρεμη, αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι έτσι εξωτερικά, μέσα τους βράζουν και μαζεύουν πράγματα», είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

Στην συνέχεια η Ράνια Τζίμα μίλησε για την viral στιγμή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο: «Δεν ξέρω τι πρέπει να πρωτοπούμε για εκείνη την στιγμή. Τα φιλιά μας στον σκηνοθέτη μας, τον Νεκτάριο, που τα έχει κάνει όλα. Με έχει δείξει να πίνω νερό και να καπνίζω, αλλά οι δημοσιογράφοι τα κάνουν κι αυτοί όλα».

Η Ράνια Τζίμα πρόσθεσε: «Το τσιγάρο δεν βοηθάει, η νικοτίνη είναι παράγοντας διεγερτικός, όποτε για εμένα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το τσιγάρο. Εκείνη η στιγμή ήταν μία στιγμή άγχους και υπάρχουν δεκάδες τέτοιες στην καθημερινότητα. Έχω καταλάβει ότι πια έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια σε τόσα μεγάλα επίπεδα άγχους που δεν καταλαβαίνουμε πόσο στρεσάρουμε τον εαυτό μας. Αυτό βλάπτει τον οργανισμό μας».

Μάλιστα, η Ράνια Τζίμα μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι πέρασε μία περίοδο τριών μηνών που έπρεπε να κάνει εξετάσεις, ώστε να αποκλείσει κάποια άσχημα πράγματα που δεν θα ήθελε να της έχουν συμβεί.

«Δύο με τρεις μήνες έχω κάνει ό,τι εξετάσεις υπάρχουν, γιατί οι πρώτες αιματολογικές εξετάσεις μου δεν ήταν καλές. Καταλήξαμε ότι είναι ”burn out” (υπερκόπωση) από την πολλή δουλειά. Εμένα όμως αν με ρωτήσεις δούλεψες πολύ θα σου πω ότι δούλεψα όπως δουλεύω πάντα. Ξύπνησα ένα πρωί κι ήμουν άσπρη, όχι χλωμή άσπρη. Κι έτσι είπα πριν πάω στο γραφείο να πάω να κάνω εξετάσεις να δω τι γίνεται».

Ένα άλλο πολύ στρεσογόνο γεγονός που βίωσε η Ράνια Τζίμα ήταν όταν εργαζόταν για το MEGA στο ρεπορτάζ για το υπουργείο Ανάπτυξης κι έχασε την ακοή της από το ένα αυτί.

«Το έπαθα πριν κλείσει το MEGA, όταν “κράσαρε” η Κύπρος. Εγώ έκανα τότε για το παλιό MEGA υπουργείο Ανάπτυξης που ήταν ένα από τα βασικά υπουργεία που διαχειριζόταν και τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου στο κομμάτι της οικονομίας κι ο αντίκτυπος ήταν πολύ σημαντικός. Δουλεύουμε, δουλεύουμε και ξυπνάω ένα πρωί και δεν ακούω τίποτα από το ένα αυτί, το δεξί. Ήταν νευρολογικό αυτοάνοσο αυτό που έπαθα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα που έπαθα αυτό εγώ μάλλον δεν άλλαξα τίποτα στον τρόπο που διαχειρίζομαι τα πράγματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μέχρι και ο Ράσελ Κρόου έκραξε την Εθνική Ιταλίας

Social 02.04.2026
Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός ηθοποιός

Πιο καυτή από ποτέ στα 47 της, η Τζέσικα Αλμπα μαγνήτισε τα βλέμματα με μπικίνι στη Χαβάη

Tabloid 02.04.2026
Στιγμές χαλάρωσης για την ηθοποιό στην Χαβάη με φίλους και τα παιδιά της

Celebrity από… το μαιευτήριο: Τι απίστευτο κάνει ένα νεογέννητο που αφήνει τους πάντες άφωνους

Social 02.04.2026
Δείτε τι κάνει στο φακό και γελάστε με την ψυχή σας

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία