E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς σχολιάζει ο Κραουνάκης την αφαίρεση του στίχου «Χοντρή Νευρικιά» από την Πρωτοψάλτη

Σιχαίνομαι τη λέξη body shaming

Δημοσίευση 16/11/2023 | 09:24

Πώς σχολιάζει ο Κραουνάκης την αφαίρεση του στίχου «Χοντρή Νευρικιά» από την Πρωτοψάλτη

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αποφάσισε να αφαιρέσει σε πρόσφατη συναυλία της από το τραγούδι «Άδωνις» της λέξη «χοντρή», καταδικάζοντας με αυτόν τον τρόπο το body shaming και ο Σταμάτης Κραουνάκης κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ονόμασε έτσι το εν λόγω τραγούδι.

Ο γνωστός συνθέτης, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου του δίσκου με τίτλο «Τίγρης» και μάλιστα προχώρησε σε αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο κομμάτι που έχει γράψει.

«Σιχαίνομαι τη λέξη body shaming. Θα απαντήσω (στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη) για να μη λυσσάξετε. Ο κάθε ερμηνευτής, στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε, εγώ όταν λέω το τραγούδι, τη “χοντρή” τη δείχνω και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Αυτό είναι μια προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς κλπ. Αλλά, το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Ας κάνει ό,τι θέλει, δεν έχω κάτι εναντίον αυτού που κάνει. Μετά το φορτηγό του δήμου Αθηναίων εγώ δεν επικοινωνώ μαζί της, ούτε εκείνη μαζί μου. Την αγαπώ και δεν με νοιάζει αν αφαίρεσε τη λέξη, είναι ένα τραγούδι χαριτωμένο, θα μπορούσε να προσθέσει και στίχο, δεν τρέχει τίποτα», δήλωσε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Θα σας πω κάτι και κάντε το βούκινο. Αυτό το τραγούδι, αυτή η “χοντρή νευρικιά” είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο. Που δεν υπάρχει περίπτωση να σας το αποκαλύψω, διότι είναι ένα αντρικό πασίγνωστο πρόσωπο. Και το πρόσωπο ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι τότε», αποκάλυψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια Ελληνίδα έκανε τον Χάρι Στάιλς να σταματήσει στη μέση της συναυλίας του στο Wembley και να της μιλήσει;

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Το πανό με την ελληνική σημαία που κρατούσε στα χέρια της τράβηξε αμέσως την προσοχή του τραγουδιστή, ο οποίος σταμάτησε να τραγουδά για να διαβάσει το μήνυμά της.

Ιωάννα Τούνη: Η περιπέτεια με τις φίλες της σε βραδινή έξοδο στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Η instagrammer φαίνεται ότι πιστεύει στο «κακό μάτι» και την επίδραση του σκόρδου για να το «διώχνει»

Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά έκανε ο David Schwimmer πριν γίνει ο Ros στα Φιλαράκια

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.