E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζήστε μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές στα 4 εμπορικά κέντρα της Lamda Development

Αφετηρία των δράσεων το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Gοlden Hall

Δημοσίευση 15/11/2023 | 17:10

Ζήστε μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές στα 4 εμπορικά κέντρα της Lamda Development

H Lamda Development, η οποία έχει 4 εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (The Mall Athens, Golden Hall, Designer Outlet, Mediterranean Cosmos) εγκαινίασε τη χριστουγεννιάτικη περίοδο στο Golden Hall, με μια μοναδική συναυλία της Έλενας Παπαρίζου για την υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Πυροτεχνήματα, χαμόγελα, συγκίνηση, παιδικές φωνές και μια μοναδική συναυλία από την Έλενα Παπαρίζου ήταν μερικά μόνο από όσα έζησαν όσοι βρέθηκαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Golden Hall.

Αργυρώ Ψαρρά (Διευθύντρια Εμπορικού Κέντρου, Golden Hall), Έλενα Παπαρίζου, Ναταλία (παιδί ευχής 2020)

Αργυρώ Ψαρρά (Διευθύντρια Εμπορικού Κέντρου, Golden Hall), Έλενα Παπαρίζου

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από τον DJ Μιχάλη Καλφαγιάννη και λίγο αργότερα στη σκηνή ανέβηκαν οι «Gold Dancers» χαρίζοντας ένα λαμπερό θέαμα στο κοινό με την εντυπωσιακή χορογραφία τους.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τραγούδησε live παλιές και νέες της επιτυχίες, απογειώνοντας το κοινό με το εκρηκτικό της performance!

H Έλενα Παπαρίζου on stage στο Golden Hall

Με αφορμή τη μεγάλη αυτή γιορτή και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η Έλενα Παπαρίζου, το Golden Hall και η MINOS EMI/UNIVERSAL στάθηκαν στο πλευρό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για ακόμα μία φορά, υιοθετώντας 3 ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών με σοβαρές ασθένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo www.goldenhall.gr

#GoldenHall #MyGoldenHall #LamdaMalls #XmasTree

 

Σχετικά με την LAMDA Development 

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Ο Όμιλος LAMDA Development διαδραματίζει κατεξοχήν σημαντικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη οικιστικών κτιρίων και γραφείων κυρίως στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει τέσσερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens, Golden Hall και Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και τις Μαρίνες Φλοίσβου, Ελληνικού και Κέρκυρας. H LAMDA Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά (η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού καθώς και η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου), η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση. 

www.lamdadev.com

www.theellinikon.com.gr/

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση Προχτές
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!