E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Chiquita υποστηρίζει τον αγώνα «Spartan Race»

Το ελληνικό Spartan Race φιλοξένησε φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trifecta

Δημοσίευση 14/11/2023 | 17:24

Η Chiquita υποστηρίζει τον αγώνα «Spartan Race»

Η Chiquita μπανάνα υποστήριξε υπερήφανα τον αγώνα Spartan Race που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική πόλη της Σπάρτης από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου. Η πλατεία και οι δρόμοι της Σπάρτης πλημμύρισαν από μια μεγάλη πολύχρωμη ομάδα αθλητών - μαχητών του Spartan Race 2023. Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών έφτασαν από όλες τις γωνιές της γης και συμμετείχαν στον αγώνα.

Το Spartan Race είναι η κορυφαία διοργάνωση αγώνων με εμπόδια στον κόσμο, με περισσότερους από 200 αγώνες που διοργανώνονται κάθε χρόνο, σε 42 χώρες και 5 ηπείρους, με περισσότερους από 1.000.000 συμμετέχοντες. Είναι ο πρώτος αγώνας του είδους του, που προσφέρει ατομική χρονομέτρηση, παγκόσμια κατάταξη και ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές να δοκιμαστούν σε διαφορετικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Οι αθλητές ξεκινούν από την Αρχαία Σπάρτη και ακολουθούν τις καθορισμένες διαδρομές, στις όχθες του Ευρώτα και στους ελαιώνες των λόφων γύρω από την πόλη, που αναδεικνύουν την ιστορία και τον φυσικό πλούτο της περιοχής, απολαμβάνοντας την όμορφη θέα ολόκληρης της κοιλάδας της Σπάρτης και του Ταΰγετου.

Η συνεργασία μεταξύ της Chiquita και του Spartan Race ανέδειξε την κοινή δέσμευση για την προώθηση της υγείας, της ευεξίας και των πλεονεκτημάτων ενός ενεργού τρόπου ζωής. Ως αναπόσπαστο μέρος του Spartan Race, η Chiquita Μπανάνα παρείχε στους συμμετέχοντες νόστιμες και γεμάτες θρεπτικά συστατικά μπανάνες Chiquita, την τέλεια πηγή φυσικής ενέργειας για να τροφοδοτήσουν τις εντυπωσιακές αθλητικές τους προσπάθειες. Αυτές οι νόστιμες μπανάνες όχι μόνο συμπλήρωσαν το πνεύμα των Spartans, αλλά και ενίσχυσαν τη σημασία της υγιεινής διατροφής στη ζωή κάθε αθλητή.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita, επισκεφτείτε τα www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.

Σχετικά με την Chiquita Brands International

H Chiquita αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία φρούτων που δεσμεύεται να παρέχει σε καταναλωτές και πελάτες σε σχεδόν 70 χώρες σε όλο τον κόσμο την υψηλότερη ποιότητα φρούτων και εξυπηρέτησης καθιστώντας την Chiquita την πρώτη σε προτίμηση μπανάνα. Για περισσότερα από 150  χρόνια, η Chiquita παράγει εκπληκτικά γευστικές και ανώτερης ποιότητας μπανάνες. Η εταιρεία δημιουργεί θετικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες υπό την πρωτοβουλία «Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο». Το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita αποτελεί απόδειξη για φρούτα υψηλής ποιότητας, καθώς επίσης και για την ακλόνητη δέσμευση για βιώσιμη καλλιέργεια και βιοποικιλότητα, αλλά και για τη φροντίδα των κοινοτήτων στις οποίες βρίσκονται οι φάρμες μπανάνας. Οι πεντανόστιμες και βολικές μπανάνες Chiquita είναι άπαχες, δεν έχουν χοληστερίνη και αποτελούν μια εξαιρετική πηγή καλίου, φυτικών ινών και βιταμίνης Β6. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: https://www.chiquita.gr/ 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση Χτες
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!