E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ποpνο στο μέλλον: Η Emily Pellegrini είναι ένα καυτό AI μοντέλο που έχει βγάλει ήδη 10.000 δολάρια

Πουλάει περιεχόμενο αλλά δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/11/2023 | 00:15

Το ποpνο στο μέλλον: Η Emily Pellegrini είναι ένα καυτό AI μοντέλο που έχει βγάλει ήδη 10.000 δολάρια
@instagram.com/emilypellegrini/

Όλες τις οι φωτογραφίες μοιάζουν εντυπωσιακές. Σε μια από αυτές, ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη. Η ίδια, είναι μοντέλο και πωλητής περιεχομένου για ενήλικες. Ωστόσο δεν είναι πραγματική, αφού έχει δημιουργηθεί μέσω AI, δηλαδή μες τεχνητή νοημοσύνη. Η Emily Pellegrini λέει ότι είναι 21 ετών από την Ιταλία, αλλά είναι ψεύτικη, έχει ήδη 85 χιλιάδες followers στο Instagram και από τώρα μας δείχνει πως κάπως έτσι θα είναι το μέλλον της ποpνογραφίας.

Πρόκειται όπως είπαμε για δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης, αλλά ο ανταγωνιστής του Only Fans, Fanvue, δεν έχει τέτοιο θέμα. Ο λογαριασμός της Pellegrini έχει κερδίσει περίπου 10.000 δολάρια μέσα σε έξι εβδομάδες για την εταιρεία.

Μόνο και μόνο από την ταχύτητα της αποδοχής, πολλοί υποθέτουν ότι η Emily Pellegrini και άλλα μοντέλα AI σαν αυτήν είναι το μέλλον της ποpνοβιομηχανίας και η μεγαλύτερη μελλοντική αστέρας της. Την ίδια στιγμή βέβαια σε ΗΠΑ αλλά και σε όλον τον κόσμο προσπαθούν να ρυθμίσουν τα πράγματα γύρω από αυτόν τον τομέα και να βάλουν όρια στην επαναστατική αυτή τεχνολογία.

Πάντως ήδη φαίνεται να αλλάζει με κάποιον τρόπο τις συνήθειες των καταναλωτών. Κι αυτό καθώς το OnlyFans επιτρέπει AI στους δημιουργούς αρκεί να βασίζεται στους ίδιους. Το Fanvue από την άλλη, αφήνει ελεύθερα τη δημιουργία χαρακτήρων που δεν υπάρχουν στην πραγματική ζωή.

Ο CEO της Fanvue, Will Monange, μίλησε στο Business Insider και είπε πως η εταιρεία του θέλει να γίνει η πλατφόρμα δημιουργικών ανθρώπων που θέλουν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, χωρίς να είναι απαραίτητα τα πρόσωπα του περιεχομένου τους. Τα μοντέλα μάλιστα που φτιάχτηκαν με τεχνητή νοημοσύνη, πιστεύει πως στο μέλλον θα ανθίσουν.

«Γιατί υπάρχει κοινό το οποίο είναι διαδραστικό με αυτά τα δημιουργήματα; Κυρίως γιατί γνωρίζουν πως πίσω από αυτή την “επαφή” βρίσκεται ένα δημιουργικό άτομο που εκφράζει τον εαυτό του και ξέρει πως να το κάνει αυτό. Είτε αυτό είναι ένα πραγματικό άτομο ή ένας δημιουργός του ατόμου, δεν αλλάζει τη βασική αρχή», δήλωσε.

Προανήγγειλε κιόλας πως στην πλατφόρμα του θα αναπτυχθούν και άλλα εργαλεία που θα κάνουν εύφορο το έδαφος για περαιτέρω χρήση της τεχνολογίας. Ωστόσο, οι δημιουργοί της Έμιλι Πελεγκρίνι – που δεν είναι το μοναδικό μοντέλο που… κατάγεται από την τεχνητή νοημοσύνη – σημειώνουν πως υπάρχουν αμφιβολίες για τη χρήση της τεχνολογίας στη βιομηχανία του πορνό καθώς μπορεί να οδηγήσει σε κατάχρηση και δημιουργία περιεχομένου που να προκαλέσει προβλήματα σε υπαρκτά πρόσωπα (deepfakes) ή ακόμη και να οδηγήσει σε παράνομες συμπεριφορές (παιδική πορνογραφία κ.α.).

Είπε επίσης πως η πλατφορμα θα αποκτήσει κι άλλα εργαλεία για περαιτέρω χρήση της τεχνολογίας. Οι δημιουργοί ωστόσο της Pellegrini λένε πως υπάρχουν αμφιβολίες για τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης στο ποpνο, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε κατάχρηση και δημιουργία περιεχομένου που να προκαλέσει προβλήματα σε υπαρκτά πρόσωπα (deepfakes) ή ακόμη και να οδηγήσει σε παράνομες συμπεριφορές (παιδική ποpνογραφία κ.α.).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για να ζεις

Νέα Εποχή 02.05.2024
Σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Γνωρίστηκαν online και σύντομα έμειναν μαζί: Μια σχέση που κατέληξε σε φόνο

Stories 02.05.2024
Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο σύντροφός σου

Η πόλη που εξαφανίστηκε από προσώπου γης: Όλα χάθηκαν στις φλόγες

Ιστορικά 02.05.2024
Η φωτιά έχτισε ένα συμπαγές, αδιαπέραστο τείχος κατά μήκος της πόλης

Ατύχημα ή δολοφονία; Ο μυστηριώδης θάνατος μιας διάσημης χολιγουντιανής σταρ

Stories 02.05.2024
Ο θάνατος της παραμένει τυλιγμένος στο μυστήριο και έχει πυροδοτήσει πολλές θεωρίες όλα αυτά τα χρόνια

Γιατί ο Χριστός στη σπανιότερη απεικόνισή του φορά σκουλαρίκι

Stories 02.05.2024
Στην Ιερά Μονή Παναγίας του Αρακα, υπάρχει μια σπανιότατη τοιχογραφία

Αλμέιδα στην αυτοβιογραφία του: Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω

Αθλητισμός Χτες
Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το βιβλίο του προπονητή της ΑΕΚ

Το ιστορικό πρόσωπο που μπήκε στο φρενοκομείο για τις απόψεις του και ο οξύμωρος τρόπος θανάτου του

Πρόσωπα Χτες
Απλώς προσπαθούσε να βοηθήσει τους ασθενείς να ζήσουν και γελοιοποιήθηκε δημόσια γι` αυτό

Γιατί προφέρουμε λάθος το πραγματικό όνομα του Ιησού

Ιστορικά Χτες
Το όνομα χάθηκε στη μετάφραση

Ποιος σκοτώνει τους influencers στο Ιράκ;

Stories Χτες
Η καταστολή της διαδικτυακής ελευθερίας