E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χωρισμός «βόμβα» μετά από 3 χρόνια σχέσης για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Δημοσίευση 10/11/2023 | 09:06

Χωρισμός «βόμβα» μετά από 3 χρόνια σχέσης για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz
Pexels

Αντί για γάμος, χωρισμός… Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «ΟΝ Τime» και η Σάσα Σταμάτη, ο ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, γιος του αείμνηστου Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη, δεν είναι πια ζευγάρι με τη νεαρή χορεύτρια Βασιλική Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της μελαχρινής καλλονής, η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, καθώς οι δυο τους αναζητούσαν πλέον διαφορετικά πράγματα.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος υπήρξε παντρεμένος με τη συνάδελφό του Τάνια Τρύπη, με την οποία απέκτησαν την κόρη τους, Τζένη. Ο ηθοποιός, μετά το τέλος του γάμου τους, παντρεύτηκε την fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία υπήρξαν μαζί για έντεκα χρόνια. Οι δυο τους, απέκτησαν τον γιο τους Ιάσονα.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, έγινε γνωστή η είδηση πως είναι και πάλι ερωτευμένος κι ευτυχισμένος με τη Βασιλική Μακρή. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προτεραιότητα του Κωνσταντίνου ήταν πάντα η κόρη του και ο γιος του και η σχέση μαζί τους. Ο γοητευτικός ηθοποιός διατηρεί άριστες σχέσεις με πανέμορφη πρώην σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου, καθώς τη θεωρεί όχι απλώς τη μητέρα του γιου τους, αλλά και καλή μητέρα του παιδιού που απέκτησαν. Η Ιωάννα Μαρτζούκου όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, κύριο μέλημά της είναι ο γιος της Ιάσονας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασίλης Μπισμπίκης: Ξεφτιλίζομαι και δεν θα αλλάξει μέχρι να πεθάνω

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε για την αναγνωρισιμότητα ως «αναγκαίο κακό» της δουλειάς του, ενώ παράλληλα εξέφρασε τους λόγους που αγαπάει την τραγουδίστρια και σύντροφό του

Στα δικαστήρια ο Μάρκος Σεφερλής με τον κουμπάρο του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Την προηγούμενη φορά που κατέθετα με έπιασαν τα κλάματα, είπε ο ηθοποιός

Στη Μύκονο το υπερπολυτελές καταμαράν των 46 εκατ. ευρώ που μαγνητίζει τα βλέμματα

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Το εντυπωσιακό «This is it» αγκυροβόλησε στα νερά του νησιού

Η Μπέλα Χαντίντ ανέβασε φωτογραφία που κλαίει, η εξομολόγηση για την υποτροπή της νόσου Lyme από την οποία πάσχει

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένα εγκεφαλικό κύτταρο που να λειτουργεί και τα δύο τελευταία τσακώνονται μεταξύ τους, έγραψε το μοντέλο

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τι λέει για τον εαυτό του που δεν θα αλλάξει ποτέ

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την αναγνωρισιμότητα, την αυθεντικότητά του και τους λόγους που αγαπά τη σύντροφό του.

Ποια Ελληνίδα έκανε τον Χάρι Στάιλς να σταματήσει στη μέση της συναυλίας του στο Wembley και να της μιλήσει;

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Το πανό με την ελληνική σημαία που κρατούσε στα χέρια της τράβηξε αμέσως την προσοχή του τραγουδιστή, ο οποίος σταμάτησε να τραγουδά για να διαβάσει το μήνυμά της.

Ιωάννα Τούνη: Η περιπέτεια με τις φίλες της σε βραδινή έξοδο στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Η instagrammer φαίνεται ότι πιστεύει στο «κακό μάτι» και την επίδραση του σκόρδου για να το «διώχνει»

Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά έκανε ο David Schwimmer πριν γίνει ο Ros στα Φιλαράκια

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»