E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επίκειται σύλληψη Έλληνα που εμπλέκεται στη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη

Πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές που στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για άλλο αδίκημα

Δημοσίευση 9/11/2023 | 16:22

Επίκειται σύλληψη Έλληνα που εμπλέκεται στη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη

Σύμφωνα με πληροφορίες σε μία σύλληψη ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή πρόκειται να προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για αδίκημα και, το πιθανότερο, είναι να προφυλακιστεί.

Έρχονται συμπληρωματικές απολογίες των κατηγορουμένων

Στο μεταξύ, νέο κύκλο συμπληρωματικών, αυτή τη φορά απολογιών, για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια σηματοδοτούν, σύμφωνα με πληροφορίες, η έκθεση της διεύθυνσης εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. από τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από το σημείο της δολοφονίας και συνομιλίες Έλληνα κατηγορούμενου στην υπόθεση, ο οποίος έχει απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος περασμένο καλοκαίρι, καθώς το επίμαχο χρονικό διάστημα φέρεται να βρισκόταν για διακοπές στη Κεφαλονιά. Από τις συνομιλίες αυτές προκύπτει ότι κάποιοι γνωρίζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ.

Ειδικότερα, στην πολυσέλιδη έκθεση-πραγματογνωμοσύνη της ΕΛ.ΑΣ. που παραδόθηκε στην ανακρίτρια αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι σε δύο μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, βρέθηκε μείγμα γενετικού υλικού στο οποίο εμπεριέχονται και γενετικά στοιχεία του Μιχάλη Κατσούρη. Το ένα από αυτά τα μαχαίρια αποδίδεται σε 23χρονο Κροάτη κατηγορούμενο, ο οποίος ωστόσο κατά την απολογία του στην ανακρίτρια είχε υποστηρίξει πως το μαχαίρι δεν ήταν δικό του και πως σε αυτό δεν είχαν εντοπιστεί ούτε αποτυπώματά του ούτε γενετικό υλικό του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, γενετικό υλικό Κροατών κατηγορουμένων φέρεται να έχει εντοπιστεί σε διάφορα πειστήρια από τον χώρο των επεισοδίων όπως σε γάντια, καπέλα, ξύλινα κοντάρια, στειλιάρια αλλά και στα οχήματα με τα οποία οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχαν έρθει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει στη δικογραφία, οι αρχές φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει ως συμμετέχοντες στα επεισόδια περίπου 40 πρόσωπα από τους 105 προφυλακισθέντες.

Οι συνομιλίες

Ακόμη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει κληθεί σε κατάθεση ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να αναφέρεται σε συνομιλία που είχε κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο οποίος είχε απολογηθεί στην ανακρίτρια το περασμένο καλοκαίρι και είχε αφεθεί ελεύθερος προσκομίζοντας άλλοθι, σύμφωνα με το οποίο κατά το χρόνο της αιματηρής συμπλοκής ο ίδιος βρίσκονταν σε διακοπές στη Κεφαλονιά.

Μεταξύ άλλων, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος στις επίμαχες συνομιλίες φέρεται να αναφέρει:

Κατηγορούμενος: Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι που πήρα και τον Μ… Αυτοί που πήγανε τώρα οι τέτοιοι, ξέρουνε ποιος το έχει κάνει και ποιος είναι ο δράστης. Ο δράστης δεν πρέπει να πάει να παραδοθεί και να το πάρει πάνω του για να μην τον βγάλουνε τούφα εκατό και άτομα. Δηλαδή εγώ εάν το ‘χα κάνει για να μην κάτσεις εσύ φυλακή, ο Μ.., ο Λ…, ο ψηλός και ο καθεξής δε θα πήγαινα ρε φίλε να παραδοθώ; Αυτό πρέπει να γίνει κανονικά.

(…)

Κατηγορούμενος: Ναι κατάλαβα τι λες, κατάλαβα τι λες. Εεεε όχι δύο Κροάτες τον έναν τον Λ… αυτόν είχαν πιάσει με μαχαίρι, τον…και έναν Κροάτη με μαχαίρι. Ναι. Δεν ξέρω τι να πω ο Μ… μου άφησε να εννοηθεί πάντως ότι ο Θ… και αυτοί ξέρουνε. Τι να σου πω. Ντάξει. Οκ μιλάμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρατούμενος απέδρασε από τα δικαστήρια Ευελπίδων

Ελλάδα 18.02.2026
Δείτε βίντεο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται πως ένα κρατούμενος έχει διαφύγει

Δημιουργούνται οκτώ νέες φυλακές: Η φυλακή Κορυδαλλού θα μεταφερθεί στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.02.2026
«Ετοιμάζουμε και άλλα καταστήματα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, στα Γιάννενα, στη Μεγαλόπολη και επίσης στη Δυτική Μακεδονία. Αυτά όλα τρέχουν πολύ γρήγορα», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Στιγμές αγωνίας στην Αστυπάλαια: Ψαράς βούτηξε με 10 μποφόρ για να σώσει το καΐκι του

Ελλάδα 18.02.2026
Το καΐκι ήταν αρχικά επαγγελματικό τουριστικό σκάφος του παππού του, στη συνέχεια πέρασε στον πατέρα του και σήμερα το χρησιμοποιεί ο ίδιος για ψάρεμα

Βιολάντα: Απολογείται ξανά ο ιδιοκτήτης για την φονική έκρηξη – Έξω από το δικαστήριο και οι εργαζόμενοι ως ένδειξη συμπαράστασης

Ελλάδα 18.02.2026
Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων καταγγέλλει πως η συγκέντρωση από τους εργαζόμενους έγινε μετά από παρέμβαση της εργοδοσίας

Αλλαγές στο Messenger: Τι σημαίνει η κατάργηση των desktop εκδόσεων για τους χρήστες

Tech + Science 18.02.2026
Στροφή στη «συγκέντρωση» υπηρεσιών από την Meta - Αντιδρούν οι χρήστες - Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Τέμπη: Πλήρης αποζημίωση στους τραυματίες από τον ΕΟΠΥΥ για υπηρεσίες που δεν συνταγογραφούνται

Ελλάδα 18.02.2026
Αποζημίωση 100% ακόμη και για υπηρεσίες και ιατροτεχνολογικά προϊόντα που δεν συνταγογραφούνται, ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ

Φωτιά τώρα σε επιχείρηση αλουμινίου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Ελλάδα 18.02.2026
Δυνάμεις πυρόσβεσης βρίσκονται στην περιοχή

Καθαρά Δευτέρα 2026: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ και εμπορικά καταστήματα

Ελλάδα 18.02.2026
Αναλυτικός οδηγός για το ωράριο λειτουργίας την Καθαρά Δευτέρα 2026

Συγγρού: Ανοιξε τρύπα στη μεσαία λωρίδα στο ρεύμα προς παραλία – Νερά πετάγονται από τον δρόμο

Ελλάδα 18.02.2026
Η καθίζηση έγινε λίγο μετά το ύψος του Νέου Κόσμου

Συγκλονίζει η σύζυγος του Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέτ: «Έχω υποστεί δύο βιασμούς στην εφηβεία μου»

Κόσμος 18.02.2026
Η βραβευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτις μίλησε ανοιχτά για τους βιασμούς και τις σeξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει υποστεί

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός ασθενοφόρου που οδηγούσε μεθυσμένος

Ελλάδα 18.02.2026
Πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος οδηγούσε ασθενοφόρο ιδιωτικής εταιρείας