E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Μαλέσκου: Παίρνει θέση στην κόντρα Σκορδά – Καινούργιου

`Αν κάποιος αισθανθεί ότι θίγεται σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να μπαίνουν όρια`, τονίζει η παρουσιάστρια

Δημοσίευση 9/11/2023 | 13:15

Ιωάννα Μαλέσκου: Παίρνει θέση στην κόντρα Σκορδά – Καινούργιου

Την Ιωάννα Μαλέσκου εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε βραδινή της έξοδο και μεταξύ άλλων ζήτησαν την άποψή της για τη σφοδρή κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα της πρώτης στον αέρα της εκπομπής της.

«Δεν το παρακολούθησα live, είδα όμως μετά τι ειπώθηκε και από τις δύο πλευρές. Είναι αμήχανο για τον τηλεθεατή να παρακολουθεί πρόσωπα ανταγωνιστικών εκπομπών να έρχονται σε αντιπαράθεση μεταξύ τους», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αν μιλάμε για την Κατερίνα Καινούργιου, ξέρουμε ότι είναι ένα πρόσωπο που ό,τι αισθάνεται το μοιράζεται μέσα από την εκπομπή της κι, αν κάπου νιώσει ότι αδίκησε κάποιον, ανακαλεί και ζητάει συγγνώμη», σχολιάζει αμέσως μετά η γνωστή παρουσιάστρια.

«Αυτό που συμβαίνει όμως πολλές φορές είναι ότι, όταν χάνουμε την ψυχραιμία μας, χάνουμε και το όποιο δίκιο μπορεί να έχουμε… και αυτό είναι άσχημο», τονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Από την άλλη, όταν μία εκπομπή ανακατεύεται στη θεματολογία μίας άλλης και εκφέρει άποψη για τα πρόσωπα και την αρχισυνταξία, τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να ακούσει και τον αντίλογο», επισήμανε στη συνέχεια των δηλώσεών της η Ιωάννα Μαλέσκου για την κόντρα Καινούργιου – Σκορδά.

«Όταν φουντώνουμε, λέμε πράγματα που ίσως να μην τα λέγαμε, αν ενεργοποιούσαμε αυτό το φίλτρο που βάζουμε στο ζωντανό», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Όταν ξεκινάει ένα τέτοιο… αλισβερίσι και υπάρχει μία αvταλλαγή πυρώv, καλό είναι να υπάρχει μία παύση. Τίποτα δεν αξίζει να μας αναλώνει, βέβαια το τίποτα είναι σχετικό. Αν κάποιος αισθανθεί ότι θίγεται σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να μπαίνουν όρια», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρίνα Σαμπαλένκα: Η τόπλeς φωτογραφία της που «έριξε» το Ιnstgram

Social Χτες
Η Νο 1 σταρ του τένις στον κόσμο, Αρίνα Σαμπαλένκα προκάλεσε «σεισμό» στο Instagram μετά την τελευταία της ανάρτηση

Πως είναι σήμερα ο Ρον Μος από το «Τόλμη και Γοητεία»

Tabloid Χτες
Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο «Ριτζ Φόρεστερ» της διάσημης σαπουνόπερας «Τόλμη και Γοητεία»

Η Ιωάννα Μαλέσκου «κάρφωσε» ανοιχτά Φαίη Σκορδά

TV Buzz Χτες
ΣΚΑΪ: «Ήταν τώρα νούμερα αυτά που έκανε;»

Πέθανε ο πρώην άντρας της Κέλι Κλάρκσον, Μπράντον Μπλάκστοκ στα 48 του από καρκίνο

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της για να είναι δίπλα στα παιδιά τους

Αισχροκέρδεια στο φουλ: Του χρέωσαν το έξτρα πιπέρι στην πίτσα!

Παράξενα Χτες
Μια σαφώς... πικάντικη απόδειξη δόθηκε σε έναν πελάτη σε μια πιτσαρία στο κέντρο του Μπάρι.

Πατέρας άφησε το παιδί του μέσα στη θύελλα στην Κίνα για να σωθεί ο ίδιος ‑ Δείτε βίντεο

Social Χτες
Μαζί με το κοριτσάκι περπατούν με γρήγορο βήμα σε έναν άδειο δρόμο, πιθανόν για να βρουν ένα ασφαλές σημείο από τους θυελλώδεις ανέμους

Ιωάννα Τούνη: Τα μηνύματα που έστειλε με φωτογραφία στο στόμα του καρχαρία

Tabloid Χτες
Δείτε τις λεζάντες που έβαλε η Ιωάννα Τούνη στην «πειραγμένη» φωτογραφία της

Οι διάσημες που έστησαν τη δική τους αυτοκρατορία με μαγιό

Celebrity Stories Χτες
Πολλές γυναίκες της showbiz δεν έμειναν μόνο στα φώτα της δημοσιότητας

Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης

Social Προχτές
Δείτε την ανάρτηση που έκανε από τις καλοκαιρινές της διακοπές