E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέσα στη χλιδή ο Snik στο Παρίσι: 6.000 ευρώ για σουίτα, 709 ευρώ για σαλιγκάρια

Επισκέφθηκε το Παρίσι στο πλαίσιο της σειράς των επεισοδίων «Life of Snik»

Δημοσίευση 9/11/2023 | 11:45

Μέσα στη χλιδή ο Snik στο Παρίσι: 6.000 ευρώ για σουίτα, 709 ευρώ για σαλιγκάρια

Ο Snik αποφάσισε να επεκτείνει το brand του κι από τη μουσική βιομηχανία έκανε το… πέρασμα και στην κατηγορία των travel vloggers. Στο ρόλο του «Happy Traveler», λοιπόν, ο τράπερ έδειξε πως είναι μια μέρα από τη ζωή του καθώς επισκέφθηκε το Παρίσι στο πλαίσιο της σειράς των επεισοδίων «Life of Snik».

Στο πρώτο κεφάλαιο, λοιπόν, του νέου του… ταξιδιού ο Snik επισκέφθηκε την «Πόλη του Φωτός» μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του Marta Aharonian και μας έβαλε στο… κόλπο των πολυτελών διακοπών του. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, βλέπουμε τον τραγουδιστή να λέει: «Κοίταξε λίγο που είμαστε; Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο κοντά ο Πύργος του Άιφελ», με την κάμερα να δείχνει το πασίγνωστο μνημείο.

Ο Snik εμφανίστηκε φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας του ποδοσφαίρου κάνοντας check-in σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Διέμεινε στην King Suite, η οποία είχε την καλύτερη θέα. Το δωμάτιο κόστισε στον καλλιτέχνη, 6.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση!

Στο βίντεο ο Snik περιγράφει τι πίνει και τρώει, αλλά δείχνει και στο κοινό τα ποσά που πληρώνει. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έδωσε 709 ευρώ για «δύο σαλιγκάρια και πέντε μαργαρίτες». «Έξι μαργαρίτες έκαναν 360 ευρώ», είπε παρακάτω κι έβρισε ακολούθως. Ο τράπερ παρήγγειλε την πανάκριβη τεκίλα Don Julio 1942, ενώ χαρακτήρισε το φαγητό «μετριότητα».

Κι όταν κλήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό έβγαλε το… φουσκωμένο πορτοφόλι του που ήταν γεμάτο με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ κι άρχισε να τα μετράει μπροστά στην κάμερα.

Ακολούθως άρχισε το sightseeing. Επισκέφθηκε την Αψίδα του Θριάμβου, τραγουδώντας το «Umbrella» της Rihanna. «Είναι τεράστιο», είπε βλέποντας το μνημείο και συνέχισε την περιήγηση στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γαλλίας, αλλά και στο έντονο lifestyle του ως rich and famous.

Ο δημοφιλής τράπερ φέρεται τώρα να είναι σε σχέση με την καλλονή Marta Aharonian από την Αρμενία, η οποία με βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, αποκάλυψε το ταξίδι τους στο Παρίσι.

Η μελαχρινή καλλονή έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο με τον καλλιτέχνη από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον τράπερ συνοδευόμενο από τη μελαχρινή γυναίκα, σε βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, όμως τα στοιχεία της τότε δεν ήταν γνωστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου για Maestro: «Ο νέος κύκλος έχει πολύ σασπένς και νέους ρόλους»

TV Buzz Χτες
Οι δηλώσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου για την τέταρτη σεζόν του Maestro στην τηλεοπτική εκπομπή «Buongiorno».

Η Ντούα Λίπα απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Κάλουμ Τέρνερ στο Μεξικό

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες με τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στην παραλία

Σάντρα Μπούλοκ και Κιάνου Ριβς συναντήθηκαν 34 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Speed

Tabloid Χτες
Η συνάντηση 34 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Speed.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τα δυο ονόματα που θα δώσει στην κόρη της

Tabloid Χτες
Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου

Έφη Θώδη για τον «Έκπτωτο Αγγελο» του Νίκου Οικονομόπουλου: Θα τον παρακαλέσω να μην ξαναπεί αυτό το τραγούδι

Tabloid Χτες
Τα τραγούδια που έχει πει δεν είναι όλα χριστιανικά, δήλωσε η τραγουδίστρια για τον συνάδελφό της

Alessandra Ambrosio: Τοπλες στην παραλία ‑ Πιο sexy από ποτέ

Tabloid Χτες
Το μοντέλο εμφανίστηκε στην παραλία μόνο με το κάτω μέρος του μαγιό της

Ο Λευτέρης Πανταζής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: Μόνο η κόρη μου ήταν δίπλα μου και αυτό μου φτάνει

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της περιπέτειας υγείας που πέρασε

«Μόνος στο Σπίτι»: AI βίντεο δείχνει πώς ήταν & πώς έγιναν οι ηθοποιοί 30 χρόνια μετά τις ταινίες!

Tabloid Χτες
Πέρασαν πάνω από τρεις δεκαετίες από τότε που το «Μόνος στο Σπίτι» έγινε η απόλυτη χριστουγεννιάτικη συνήθεια για μικρούς και μεγάλους

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης χώρισαν μετά από 23 χρόνια σχέσης

Tabloid Χτες
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν το είχα βγάλει γιατί...»

Παρά Πέντε: Τι ώρα θα προβληθεί σήμερα το επετειακό επεισόδιο

Media Χτες
Η κωμωδία που εμπνεύστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης πριν από 20 χρόνια επιστρέφει με ένα πολυθεματικό τηλεοπτικό αφιέρωμα