E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αφροδίτη Γραμμέλη για Λασκαράκη: «Όταν λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά»

Δημοσίευση 6/11/2023 | 10:11

Αφροδίτη Γραμμέλη για Λασκαράκη: «Όταν λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά»

Τις ερωτήσεις που έκανε η Βάσω Λασκαράκη στην Κατερίνα Καραβάτου, στην εκπομπή της The Break σχολίασε, το πρωί της Δευτέρας 6/11 η Αφροδίτη Γραμμέλη, μετά τη προβολή αποσπάματος της συνέντευξης από το Mega Καλημέρα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μεταξύ άλλων τόνισε ότι το γεγονός ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να παίρνουν συνεντεύξεις και ότι η ερώτησή της δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό. «Έχεις καταφέρει να λένε για εσένα ότι είσαι από τα πιο καλά παιδιά, το έχω ακούσει και εγώ. Πως πιστεύεις ότι το έχεις κρατήσει όλο αυτό;» ήταν μια από τις ερωτήσεις που σχολιάστηκε έντονα στον αέρα της εκπομπής του Mega.

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη Βάσω Λασκαράκη

«Όταν εγώ λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά. Διότι δεν μπορείς σε μια συνέντευξη να πηγαίνεις, να έχεις απέναντί σου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει την πορεία της Κατερίνας και να τοποθετείσαι στην ερώτηση και να δίνεις και την απάντηση. "Είσαι καλό παιδί, πες μας γι’ αυτό". είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Μα, τι είναι αυτό τώρα; Είναι δυνατόν να δημιουργείς αυτή την οικειότητα στη συνέντευξη, να δοξάζεις τον καλεσμένο σου και να κάνεις μια νερόβραστη κουβέντα, "τι καλή που είσαι, εσύ είσαι πιο καλή...". Εγώ αυτά δεν τα μπορώ, με συγχωρείτε» πρόσθεσε.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Αυτό τώρα που είδα εγώ, δεν με αφορά. Καλή κοπέλα είναι η Κατερίνα, αλλά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αυτό το πράγμα. Δεν αμφισβητώ την ποιότητα της Κατερίνας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Oι τολμηρές πόζες της Κάρμεν Ηλέκτρα στον κόκκινο καναπέ της ‑ Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Social 24.09.2025
Η 53χρονη σταρ του «Baywatch» ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες με κορσέ, διχτυωτό καλσόν και μίνι σορτς, ανακοινώνοντας ότι μετακομίζει σε νέο σπίτι

Το ξέσπασμα της μητέρας της Ναταλίας Λιονάκη που έγινε μοναχή: «Έχω κόρη; Είχα ποτέ; Της είχα προσφέρει τα πάντα»

Celebrity Stories 24.09.2025
Η μοναχή Φεβρωνία, όπως λέγεται τώρα η Λιονάκη, δεν έχει επαφή με τη μητέρα της

Χαμός στο Χ με το θάνατο του Χρυσοστόμου στο Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: «Καλά ρε ασέβαστοι, τον πεθάνατε με το καλήμερα;»

Tabloid 24.09.2025
Το τηλεοπτικό κοινό ήθελε να δει περισσότερο τον ηθοποιό στη σειρά

Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης – Ιατρική με τιμολόγιο… γάμου

Χιούμορ 24.09.2025
Ο Αρκάς στο σημερινό σκίτσο του έχει πολύ χιούμορ

Σέρρες – Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο: Πάρτυ σχολίων στο X

Social 24.09.2025
Το comeback που όλοι περίμεναν: Οι «Σέρρες» άνοιξαν ξανά διάλογο για τη διαφορετικότητα

Σαμπρίνα Κάρπεντερ όπως Μπριζίτ Μπαρντό για ιταλικό περιοδικό ‑ Δείτε τη φωτογράφισή της

Tabloid 24.09.2025
«Ήταν κάπως γοητευτικό και `60s και ασπρόμαυρο και πραγματικά κομψό και μελαγχολικό και Μπριζίτ Μπαρντό, και πολύ σέξι» είπε η Σαμπρίνα Κάρπεντερ για τη φωτογράφισή της

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Celebrity Stories 24.09.2025
Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000