E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ταινίες στην τηλεόραση: Τρεις φοβερές ταινίες και αρκετή κωμωδία

Από 6/11 έως 12/11

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 6/11/2023 | 00:26

Ταινίες στην τηλεόραση: Τρεις φοβερές ταινίες και αρκετή κωμωδία
20th Century Fox

Angels & Demons - Yes Man - Ford Versus Ferrari - Two Weeks Notice - Leon - Match Point - Asterix And Obelix Contre Cesar

Δευτέρα 6/11

Angels & Demons (Mega) 00.10

Το sequel του Da Vinci Code του Dan Brown με Ηρώς τον Robert Langdon. Όταν ανακαλύπτει στοιχεία που μαρτυρούν πως αναβιώνει μια αρχαία αδελφότητα, γνωστή ως οι Πεφωτισμένοι, έρχεται αντιμέτωπος με τη θανάσιμη απειλή κατά του μεγαλύτερου εχθρού της μυστικής οργάνωσης: της καθολικής εκκλησίας. Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, καταφθάνει στη Ρώμη, όπου ενώνει τις δυνάμεις του με μια όμορφη και αινιγματική Ιταλίδα επιστήμονα. Οι δυο τους ξεκινούν ένα ασταμάτητο κυνηγητό μέσα σε σφραγισμένες κρύπτες, επικίνδυνες κατακόμβες, εγκαταλελειμμένους ναούς και ακόμη και μέσα στα έγκατα του πιο κρυφού τάφου πάνω στη γη, ακολουθώντας τα 400 ετών ίχνη αρχαίων συμβόλων που αποτελούν τη μόνη ελπίδα σωτηρίας για το Βατικανό.

Τρίτη 7/11

Yes Man (Open Beyond) 21.00

Ο Jim Carrey σε μια ακόμα ταινία που αναπτύσσει την κωμική του ευφυΐα. Ο Καρλ Άλεν είναι ένας άτυχος άνδρας που η ζωή τού λέει διαρκώς όχι. Όταν εκείνος αποφασίζει να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας το οποίο βασίζεται στην πολύ απλή αρχή τού να λέει “ναι” σε όλους και σε όλα, η δύναμη του ναι μεταμορφώνει τη ζωή του κατά εντυπωσιακό και απροσδόκητο τρόπο, κάνοντάς τη ρόδινη από τη μια στιγμή στην άλλη. Πολύ σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι οι απεριόριστες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του μπορούν να αποβούν τροχοπέδη, καθώς το ναι έχει κι αυτό τις παγίδες του.

Τετάρτη 8/11

Ford Vs Ferrari (Alpha) 00.15

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του οραματιστή αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι και του ατρόμητου βρετανού οδηγού Κεν Μάιλς, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους κι εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor, και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φεράρι στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μανς στη Γαλλία το 1966.

Πέμπτη 9/11

Two Weeks Notice (Open Beyond) 21.00

Μια κωμωδία με το εξαιρετικό δίδυμο Sandra Bullock και Hugh Grant. Η Λούσι είναι μια ακτιβίστρια δικηγόρος που παρότι ενάντια στις πεποιθήσεις της, δέχεται να δουλέψει για λογαριασμό του Τζορτζ, ενός εγωκεντρικού και ανεύθυνου πλεϊμπόι. Ο Τζορτζ όμως την ενοχλεί για να του ρυθμίσει και τα πιο ασήμαντα ζητήματα της προσωπικής του ζωής, γι’ αυτό η Λούσι τού δίνει δύο εβδομάδες προθεσμία να βρει αντικαταστάτρια.

Παρασκευή 10/11

Leon (ΣΚΑΪ) 00.30

Το αριστούργημα του Luc Besson, που έμεινε στην ιστορία εδώ και 29 χρόνια. Ο Leon είναι ένας πληρωμένος από την ιταλική μαφία εκτελεστής, που μένει απομονωμένος σε ένα μικρό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, μακριά από σχέσεις και συναισθήματα. Μετά όμως από τυχαία γεγονότα, ο Leon καλείται να προστατέψει τη Matilda, ένα 12χρονο κορίτσι που άθελα του έγινε μάρτυρας στη δολοφονία της οικογένειας της. Η στιβαρή σοβαρότητα του Leon έρχεται κόντρα στο νεύρο και τη σπιρτάδα της Matilda, που αναστατώνει τη μέχρι τώρα ρουτίνα της δουλειάς του.

Σάββατο 11/11

Match Point (ΣΚΑΪ) 23.15

Η ταινία του Woody Allen που είτε θα λατρέψεις, είτε θα μισήσεις. O Κρις Γουίλτον, νεαρός δάσκαλος τένις, εισέρχεται στον κύκλο μιας εύπορης οικογένειας όταν αναλαμβάνει να κάνει μαθήματα στην κόρη, την οποία και παντρεύεται. Με τον τρόπο αυτό θα εισχωρήσει στον κόσμο της υψηλής κοινωνίας. Αναπάντεχα, όμως, μπλέκεται σε μια άλλη ερωτική ιστορία που θα τον διχάσει ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Θα ακολουθήσει μια παράνομη σχέση που θα τον βυθίσει ολοένα και περισσότερο σε αδιέξοδο, και όταν αποφασίσει να αναλάβει δράση για να ξεφύγει, τότε θα οδηγηθεί στα άκρα.

Κυριακή 12/11

Asterix And Obelix Contre Cesar (ΣΚΑΪ) 21.00

Η ζωή του Αστερίξ και του Οβελίξ αλλά και όλου του γαλατικού χωριού θα διαταραχθεί όταν ο ίδιος ο Καίσαρας το επισκέπτεται και τους ζητά να πληρώσουν όλους τους φόρους που δεν πλήρωναν αυτά τα χρόνια. Τα πράγματα μάλιστα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο όταν ο μαγικός ζωμός πέφτει στα χέρια των Ρωμαίων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 θρησκευτικές ταινίες που μάλλον δεν έχεις δει αν και θα έπρεπε

Πάσχα 29.04.2024
Για τους σινεφίλ η εξερεύνηση αυτών των κρυμμένων κινηματογραφικών θησαυρών είναι ένα πασχαλινό δώρο

Αρλεκιν: Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα και ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας με ψευδώνυμο

Paper Προχτές
Τα Αρλεκιν μας αποχαιρετούν: H ιστορία των πιο πετυχημένων βιβλίων περιπτέρου

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

TV Σειρές Προχτές
Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper 25.04.2024
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης

O Γιάννης Καραγιάννης έχει δισκάδικο σε ταράτσα και μας υποδέχεται για τη Record Store Day

Rec Mode 21.04.2024
Record Store Day: Η γιορτή που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι επιστρέφει και πάλι στις 20 Απριλίου

Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

Σινεμά 20.04.2024
Μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές 18.04.2024
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την