E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η προσωπική χάρη που ζήτησε η Φαίη Σκορδά από τον ΣΚΑΪ για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τα πλάνα που προβλήθηκαν

Δημοσίευση 2/11/2023 | 20:59

Η προσωπική χάρη που ζήτησε η Φαίη Σκορδά από τον ΣΚΑΪ για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Προσωπική χάρη από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ ζήτησε η Φαίη Σκορδά με αφορμή πλάνα που προβλήθηκαν με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τα όσα εκείνος ακούστηκε να λέει στους δημοσιογράφους. Στο τέλος της προβολής του σχετικού αποσπάσματος η Φαίη Σκορδά ζήτησε να μην ξανά στείλουν κάμερα στον Κωνσταντίνο Πλεύρη τονίζοντας πως έχει… κρατηθεί πολύ τη φετινή σεζόν.

«Το τελειώσαμε; Μπορούμε να μην ξανά στείλουμε κάμερα στον κύριο Πλεύρη; Και στο γάμο τους δηλαδή και να παντρευτούν δεν θέλω. Να μου κάνετε μία προσωπική χάρη, έχω κρατηθεί πολύ φέτος. Να ζήσουν να ευτυχήσουν» είπε χαρακτηρστικά η Φαίη Σκορδά εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τα όσα άκουσε να λέει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης

Σε ακόμα μια βραδινή του έξοδο ακολούθησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν κρύβει τον έρωτά του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Μάλιστα, στη χθεσινοβραδινή του έξοδο, απευθυνόμενος προς τους ρεπόρτερ, ο κ. Πλεύρης τους είπε πως «πολύ ενοχλητικοί γίνεστε».

Στα πλάνα που έδειξε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Fay’s time», η κάμερα της εκπομπής τον εντόπισε έξω από τη θεατρική παράσταση της αγαπημένης του. Όταν ρωτήθηκε για το πώς του φάνηκε η Τζόρτζια Σιακαβάρα, εκείνος αναρωτήθηκε αν «ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή, τι κάνω εγώ; Στον Κασσελάκη να πάτε». Στη συνέχεια, σχετικά με το ότι όλοι ασχολούνται με την σχέση του, εκείνος απάντησε «πώς ασχολούνται; Να με βρίζουν στα σάιτ; Έτσι ασχολούνται;».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μάλιστα, είπε πως «οι βρισιές δεν με ενοχλούν γιατί λαμβάνω τα μέτρα μου». Όταν μια ρεπόρτερ τον ρώτησε αν «θα κινηθείτε νομικά;» εκείνος της είπε: «Όχι αστειεύεστε; Αλλιώς θα κινηθώ, με τον ωραίο τρόπο που υπάρχει. Το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο. Είμαι κατά της βίας και εγώ, αυτό είναι παροιμία».

«Δεν αποσαφηνίζω τίποτα, να με αφήσετε ήσυχο», κατέληξε ο ίδιος.

Οι ρεπόρτερ που βρέθηκαν στο σημείο, προσπάθησαν να πάρουν και κάποιες δηλώσεις από την Τζόρτζια Σιακαβάρα, αλλά η ίδια δεν ήθελε να μιλήσει στις κάμερες για τη σχέση της. Ωστόσο, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social Χτες
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision Χτες
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid Χτες
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz Χτες
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz Χτες
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.