E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κέρκυρα: Την χειρούργησαν χωρίς να την ναρκώσουν σωστά

«Είδα τον θάνατό μου με τα μάτια μου»

Δημοσίευση 2/11/2023 | 19:30

Κέρκυρα: Την χειρούργησαν χωρίς να την ναρκώσουν σωστά

Ένα απίστευτο γεγονός βίωσε μια γυναίκα που έκανε χειρουργείο στην Κέρκυρα, καθώς οι γιατροί δεν την νάρκωσαν σωστά, με αποτέλεσμα εκείνη να καταλάβει τα πάντα, αλλά να μην μπορεί να τους ειδοποιήσει.

«Είναι αυτό που λέμε “είδα τον θάνατό μου με τα μάτια μου”. Δεν ήταν τόσο ο πόνος όσο αισθανόμουν ότι θα πάθω ανακοπή. Είναι αυτό που λέμε “είχα Άγιο”. Δεν μπορούσα ούτε να αντιδράσω, πνιγόμουν με αυτό που είχα μέσα μου γιατί αυτό δεν ήμουν κοιμισμένη για να μην μπορώ να το αισθάνομαι», είπε στην εκπομπή «Live News».

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για χειρουργείο αφαίρεσης κοίλης που έγινε τη Δευτέρα, σημειώνοντας πως «όταν μπήκα μέσα μου έκαναν μια σαν αναισθησία αλλά όχι από το μηχάνημα. Ενδοφλέβια. Σε εκείνο το σημείο δεν κατάλαβα τίποτα γιατί ήταν το προστάδιο για να μπορέσουν να μου κάνουν τη διασωλήνωση. Τελικά εγώ έκανα το χειρουργείο με μυοχαλαρωτική. Ούτε καν με τοπική αναισθησία. Όλο το χειρουργείο το άκουσα και το αισθάνθηκα. Μετά ήμουν εντελώς ξύπνια, άκουσα το ράψιμό μου, άκουσα τη ρίζα μου να την ψάχνουνε. Άκουσα τα πάντα».

«Τρεις φορές που εγώ προσπάθησα να με τα χέρια μου, με τα δάχτυλά μου. Όλο μου το κορμί από τη μέση και κάτω ήταν σαν να με περνάγανε με ηλεκτρικό ρεύμα και προφανώς αντιδρούσε και το σώμα μου από μόνο του δηλαδή, έκανε συσπάσεις. Χώρια που δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν μπρούμυτα, οι διασωληνώσεις στο στόμα μπουκωμένο και τα μάτια μου κλεισμένα με τσιρότα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, σημείωσε ότι «αυτοί το εκλαμβάνανε ότι πάθαινα επιληπτική κρίση και άκουγα τον γιατρό μου ο οποίος συνέχιζε να κάνει τη δουλειά του, να με χειρουργεί. Κάποια στιγμή σε αυτό που ένιωθε ότι τρανταζόμουν του λέει του αναισθησιολόγου “ρε φίλε μου ξυπνάει, τι κάνω;”. Λέει “δεν καταλαβαίνω γιατί ξυπνάει, θα της δώσω άλλο λίγο”. Άκουσα που είπε “το έβαλα” όμως εγώ παρέμενα ξύπνια».

«Φταίει το μηχάνημα»

Η εκπομπή του Mega ανέφερε ότι πηγές του νοσοκομείου Κέρκυρας επιβεβαίωσαν το περιστατικό, με την αδερφή της γυναίκας να αναφέρει ότι ο γιατρός ζήτησε συγγνώμη και επέρριψε την ευθύνη στο μηχάνημα.

«Ήρθαν οι γιατροί, μας ζήτησαν χίλιες φορές συγγνώμη, παραδεχτήκαν το λάθος τους, παραδεχτήκαν τα πάντα όλα», είπε και σημείωσε ότι «Βγήκε ο άνθρωπος με όλη του την ειλικρίνεια και είπε “χειρουργώ 20 χρόνια στην καριέρα μου και δε μου έχει συμβεί ποτέ αυτό το θέμα”».

Σημειώνεται, ότι για το περιστατικό πραγματοποιείται ΕΔΕ μετά από απόφαση της διοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλλάζει το φαρμακείο του αυτοκινήτου: Τι πρέπει να περιέχει από τις 18 Ιουνίου

Ελλάδα 07.04.2026
Στα 30 ευρώ το πρόστιμο αν το φαρμακείο είναι ελλιπές - Διαβάστε την απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Συγκλονιστικό βίντεο: Βόμβα διασποράς σκάει λίγα μέτρα μακριά από γυναίκα στο Ισραήλ

Κόσμος 07.04.2026
Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στην πόλη Πέταχ Τίκβα, περίπου 10 χλμ. ανατολικά του Τελ Αβίβ

Times: Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι «σε κώμα»

Κόσμος 07.04.2026
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σημείωμα αναφέρει ότι ο Χαμενεΐ δεν είναι επί του παρόντος σε θέση να κυβερνήσει

Ανατροπή με το Fuel Pass: Αλλάζει ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων μετά το μπλοκάρισμα

Οικονομία Χτες
Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για όλους τους πολίτες έως τέλη Απριλίου

Ιστορική στιγμή: Το Artemis II έφτασε εκεί που δεν κατάφερε το Apollo 13

Tech + Science Χτες
Η αποστολή στη Σελήνη Artemis II ξεπέρασε την μέγιστη απόσταση από τη Γη που πέτυχε το Apollo 13 το 1970

Ένα κυνήγι πασχαλινών αυγών με τραγικό τέλος: Δέντρο καταπλάκωσε μητέρες και παιδιά που συμμετείχαν στο έθιμο – Τρεις νεκροί

Κόσμος Χτες
Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή προκάλεσαν την πτώση μιας μελιάς ύψους 30 μέτρων

Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ελλάδα Χτες
Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Θρίλερ στην Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας με ταινία στο λαιμό μέσα σε χαντάκι

Ελλάδα Χτες
Η αστυνομία προχώρησε σε αυτοψία και συλλογή στοιχείων στο σημείο

Το Ιράν απορρίπτει την εκεχειρία – Θα συνέχιζα τον πόλεμο για το πετρέλαιο, θα βγάζαμε λεφτά, λέει ο Τραμπ

Κόσμος Χτες
«Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί τώρα είναι πολύ πιο λογικοί από τους τρελούς που είχαμε στην πρώτη και τη δεύτερη φάση»

Πέθανε η ηθοποιός Πάρη Λεβέντη

Ελλάδα Χτες
«Μετά από διασταυρώσεις πολλών ημερών ήρθε το θλιβερό νέο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας