E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: Αν ο γιατρός δει κάτι «τσιμπημένο» στις εξετάσεις μου, μού λέει «χάσε βάρος»

«Δεν είναι επιχείρημα εναντίον του bodyshaming οι καλές εξετάσεις. Το πολύ πάχος δεν είναι υγιής εικόνα, μην τρελαθούμε»

Δημοσίευση 1/11/2023 | 15:51

Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: Αν ο γιατρός δει κάτι «τσιμπημένο» στις εξετάσεις μου, μού λέει «χάσε βάρος»

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τις γυναίκες με τα παραπάνω κιλά και τις ενδυματολογικές τους επιλογές να βγάζουν έξω την κοιλιά και να επιδεικνύουν τα λίπη τους. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων μάλιστα εμφανίστηκε σήμερα με μια πέτρα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όποιος θέλει, μπορεί να με πετροβολήσει», «Αν το παιδί σου είχε θέμα με παχυσαρκία τι θα του έλεγες Ελένη;», «Τα σχόλια στις αντροπαρέες δεν είναι καθόλου τιμητικά γι’ αυτές τις κοπέλες».

Σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές τοποθετήθηκαν για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, μεταξύ αυτών και η Δανάη Μπάρκα χθες Τρίτη (31/10) μέσα από την εκπομπή της, αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα Τετάρτη (1/11) στο «Mega Καλημέρα». Τα λεγόμενα αμφοτέρων σχολιάστηκαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να τάσσεται υπέρ των λεγομένων της Ελεονώρας Μελέτη περί υποκρισίας. «Εγώ το θεωρώ παντελώς υποκριτικό. Είμαι υπέρ της άποψης ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει, το θέμα είναι ότι αυτός που στοχεύουν τα σχόλια δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται και δεν θα έπρεπε να το παίρνει μέσα του. Αυτή είναι η λύση».

Αντίθετα ο Γιώργος Λιάγκας είχε αντιρρήσεις με την τοποθέτηση της δανάης Μπάρκα που είπε ανάμεσα σε άλλα: «Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν οι γιατροί μας, δεν το ξέρει κανένας άλλος. Αν εγώ φέρω ένα χαρτί γιατρού, που όντως οι εξετάσεις μου είναι καλές, θα σταματήσει να ασχολείται;».

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, με αφορμή αυτή ακριβώς τη φράση είπε στο Πρωινό την Τετάρτη:

«Έγινε Λιάγκας η Μελέτη. Πλάκα κάνω. Είναι εξαιρετική από μόνη της» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Η Δανάη Μπάρκα άκουσα τι είπε χθες. Είπε για τις ιατρικές εξετάσεις. Είναι προσωπικά δεδομένα και δεν οφείλει κανένας να δώσει τις εξετάσεις του. Η Δανάη Μπάρκα είναι μια νέα κοπέλα 25 χρονών. Αν φτάσει η Δανάη Μπάρκα στα 50, όπως είμαι εγώ, ας πάει να κάνει τις εξετάσεις… Μακάρι η κοπέλα να είναι υγιέστατη, δεν είναι αιχμή, αλλά εγώ που πάω στον γιατρό και κάνω εξετάσεις κάθε χρόνο και είναι καλές οι εξετάσεις μου, οτιδήποτε είναι τσιμπημένο μου λέει “χάσε βάρος”. Πάει κάποιος με παραπάνω κιλά στον γιατρό και υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να του πει μείνε όπως είσαι; Δεν είναι επιχείρημα οι εξετάσεις. Αυτό θέλω να πω. Γιατί ένας άνθρωπος πάνω από τα 50, 60, κι έχει ένα μικρό προβληματάκι, το πρώτο που του λέει ο γιατρός είναι αδυνάτισε. Δεν είναι επιχείρημα εναντίον του bodyshaming ότι εγώ έχω καλές εξετάσεις», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας για να καταλήξει:

«Το ότι εγώ δεν πρέπει να σε κοροϊδέψω επειδή είσαι χοντρή. Ή εμένα δεν πρέπει να με κοροϊδέψεις επειδή είμαι χοντρός, ενώ εγώ έχω δικαίωμα να αυτοσαρκαστώ για τα κιλά μου και μιλάμε για έναν άνθρωπο – για εμένα – που έχω φάει το μεγαλύτερο μπούλινγκ για τα κιλά μου. Υπάρχει εξώφυλλο εφημερίδας “Ο Λιάγκας είναι χοντρός» και δεν έκανα αγωγή και μήνυση”. Με φωτογραφία μου από την παραλία. Δεν έχει γίνει για άλλον στην Ελλάδα. Το ότι όμως το πολύ πάχος δεν είναι μια υγιής εικόνα μην τρελαθούμε, αφού είναι αλήθεια, το λένε όλοι οι γιατροί».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social 28.04.2024
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz 28.04.2024
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision 28.04.2024
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid 28.04.2024
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz 28.04.2024
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz 28.04.2024
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.