E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Βίσση: Ο εθισμός της κόρης της στο αλκόολ και η απόφαση της αποτοξίνωσης

«Πάλεψε με δαίμονα»

Δημοσίευση 30/10/2023 | 11:06

Αννα Βίσση: Ο εθισμός της κόρης της στο αλκόολ και η απόφαση της αποτοξίνωσης

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει τη μάχη που έδωσε η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, με τον αλκοολισμό αλλά και την απόφαση της αποτοξίνωσης

Με αφορμή τα πενήντα χρόνια στο τραγούδι, η Άννα Βίσση γιόρτασε και τηλεοπτικά την επέτειο σε μία συνέντευξη-χείμαρρο. Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 00:15, στον ALPHA η «Αννούλα» αποκαλύπτει πότε έγινε «Άννα».

H αγαπημένη και καταξιωμένη τραγουδίστρια κάθεται απέναντι από τον Τάσο Τρύφωνος, πανέτοιμη για μία εκ βαθέων εξομολόγηση! Η ζωή, η καριέρα, ο τίτλος της «σταρ» αλλά και ο άνθρωπος Άννα Βίσση… αποκαλύπτονται μαγικά σε μια δυνατή συνέντευξη που… έχει ήδη συζητηθεί πριν προβληθεί!

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις που έκανε για τη ζωή της θα δούμε την τραγουδίστρια να μιλάει και για τη μάχη της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα με το αλκοόλ και την αποτοξίνωση.

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Θυμάμαι πως όταν τηλεφώνησα για να το κλείσουμε, μου είπαν ότι “το ίδιο το παιδί πρέπει να έρθει εδώ, να υπογράψει και να πει ότι η ίδια το θέλει να το κάνει. Εσείς και να θέλετε, δεν μετράει η γνώμη σας”. Έτσι το αντιμετωπίζουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου. Πήγαμε εκεί και ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνην ειδικά. Εγώ γενικά πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος, όχι σκληρός, αλλά αντέχω και πιστεύω ότι με την πίστη, με την υπομονή και με την θέληση να το περάσει, μέρα με τη μέρα που την έβλεπα να γίνεται καλύτερα, αυτό το πράγμα έσβησε οποιαδήποτε πίκρα και λύπη και στεναχώρια προϋπήρξε.

Άλλωστε αν φιλοσοφήσουμε, η ευτυχία προκύπτει από τη λύση της δυστυχίας. Δεν έχουμε γεννηθεί να είμαστε ευτυχισμένοι συνεχώς. Δυστυχισμένοι είμαστε με τα υπαρξιακά μας θέματα και με τα προβλήματα που δίνει ο κόσμος στον καθένας μας. Και η λύση της δυστυχίας είναι η ευτυχία. Πάλεψε με έναν δαίμονα. Έτυχε να ήμουν στην Αμερική τότε, που και να μην τύχαινε, θα πήγαινα, αλλά ο καθένας περνάει εθισμούς. Ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι; Νομίζουμε πάντα ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και γω κάτι μικροπροβληματάκια αλλά εντάξει, μικρά.

Τηλεφωνιόμαστε συχνά γιατί τα τελευταία δύο χρόνια είναι η στυλίστριά μου και μια δυο φορές μου μίλησε έτσι απότομα. “Να καταλάβεις, ότι τώρα που σου μιλάω έτσι εγώ εσένα, που το μετανιώνω, έτσι μου μιλάει κάθε μέρα εμένα ο Νίκος και τώρα καταλαβαίνω πως είναι να σου μιλάει το παιδί σου έτσι και να το συγχωρείς” μου είπε. Γιατί την συγχωρώ. Όχι γιατί είμαι απλά μάνα της. Βγαίνω λίγο από τον τίτλο μάνα και βλέπω ότι είναι ένα παιδί που έχει δυσκολευτεί, έχει ξεπεράσει πράγματα, δυνάμωσε και αυτή τη στιγμή είναι κάπου που είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει εκνευρισμούς, έχει υπευθυνότητα να μεγαλώσει δυο παιδιά στην Αμερική και την καταλαβαίνω και μπορεί και εγώ άθελά μου να την εκνευρίζω» , εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Απολλεών ξέσπασε σε κλάματα: Έγινε ξανά μαμά μετά την απώλεια της κόρης της

Tabloid 13.04.2026
Η Απολλεών κέρδισε ένα αγοράκι τη Μεγάλη Τετάρτη - «Δεν έχω περάσει εύκολα, αλλά ο Χριστός και η Παναγία με ευλόγησαν και μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία», δήλωσε

Ο Αρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Tabloid 13.04.2026
«Κάπου είχαμε μείνει πέρυσι τέτοια μέρα… Εδώ είμαι πάλι», γράφει στην ανάρτησή του

Τατιάνα Στεφανίδου‑Νίκος Ευαγγελάτος: Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Πάσχα τους στην Πάρο

Tabloid 13.04.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από το βράδυ της Ανάστασης

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid Χτες
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid Χτες
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid Χτες
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Tabloid Χτες
Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid Προχτές
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social Προχτές
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid Προχτές
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social Προχτές
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα Προχτές
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε