E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Ραγίζει καρδιές ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης ‑ «Χίλιες φορές να είχα πεθάνει εγώ»

Θεσσαλονίκη: Ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης μίλησε στο Star όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι του χρόνου θα παντρευόταν με την Ειρήνη

Δημοσίευση 27/10/2023 | 15:49

Θεσσαλονίκη: Ραγίζει καρδιές ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης ‑ «Χίλιες φορές να είχα πεθάνει εγώ»

Τραγικό θάνατο βρήκε η 24χρονη Ειρήνη ενώ βρισκόταν στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη. Το τραγικό συμβάν έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους της 24χρονης που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στη σορό της 24χρονης ο θάνατός της οφείλεται σε ηλεκτροπληξία.

Ο σύντροφος της 24χρονης μίλησε σήμερα για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star και αποκάλυψε ότι το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένοι και ότι θα παντρευόταν του χρόνου.

Ο 55χρονος είναι το πρόσωπο που βρήκε νεκρή τη σύντροφό του μέσα στο μπάνιο του σπιτιού όπου διέμεναν. Ο 55χρονος μάλιστα είχε αφήσει για λίγα λεπτά μόνη της την Ειρήνη στο σπίτι καθώς είχε βγει για να κάνει κάποιες εξωτερικές δουλειές. Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσπαθούν να την επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.


«Τα παιδιά είναι εδώ πέντε χρόνια, ήταν πάντα τόσο αγαπημένοι, δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά. Λάτρευαν τα γατάκια, είχαν και τρία στο σπίτι. Την Ειρήνη την είχε σαν βασίλισσα, το κορίτσι έλαμπε» ανέφερε χαρακτηριστικά μια γειτόνισσα του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την ίδια ο 55χρονος είναι απαρηγόρητος μετά τον θάνατο της συντρόφου του.

Αυτοψία στο σπίτι

Ο 55χρονος περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν στον δημοσιογράφο της εκπομπής που πραγματοποίησε αυτοψία στο σπίτι που εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

«Ήμασταν αρραβωνιασμένοι, τον Μάιο θα παντρευόμασταν» είπε ο 55χρονος, συμπληρώνοντας πως είχαν ήδη παραγγείλει την τούρτα της. Ο 55χρονος έδειξε μάλιστα και την κάρτα που της είχε γράψει με όσα ελληνικά μπορεί μια και, όπως είπε ο ίδιος, έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο ίδιος, ήρθε το ασθενοφόρο με τους διασώστες να την κάνουν ΚΑΡΠΑ. Στη συνέχεια καταφθάνει και δεύτερο ασθενοφόρο με τις προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή να είναι υπεράνθρωπες.

«Όχι Ειρήνη μου, μη φύγεις, να φύγω εγώ, εσύ έχεις ακόμα να ζήσεις, εγώ έχω ζήσει τουλάχιστον κάτι στη ζωή μου» είπε σύμφωνα με την περιγραφή του, όταν είδε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δεν ήξερε «τι είναι το ρελέ» και ο ηλεκτρολόγος που έφερε, του είπε πως το σπίτι είχε παλαιού τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, χωρίς ρελέ.

Ο ίδιος έδωσε και απαντήσεις για τους λόγους που είχαν αποκρύψει από τους γονείς της κοπέλας ότι έμεναν στη Θεσσαλονίκη, λέγοντάς τους ότι έμεναν στην Κέρκυρα.

Όπως ισχυρίστηκε, γνώρισε την Ειρήνη τρεις μήνες πριν εκείνη κλείσει τα 18 της χρόνια. Ο πατέρας της δεν ήθελε τη σχέση λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν. Περίπου δύο χρόνια αργότερα, «κλέφτηκαν». Η κοπέλα ζήτησε από τον σύντροφό της να μετακομίσει στο σπίτι του και έτσι άρχισαν να συζούν.

«Επιθυμία της Ειρήνης ήταν να μην πούμε ποτέ στην οικογένειά της ότι είμαστε στη Θεσσαλονίκη, γιατί η Θεσσαλονίκη ήταν πιο κοντά στο σπίτι τους, ενώ στην Κέρκυρα θα ήταν πιο δύσκολο να πάνε» είπε δίνοντας τη δική του απάντηση στα ερωτηματικά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Το σπίτι μας δεν ήταν πλούσιο, αλλά ζούσαμε με πολλή αγάπη και τώρα μας τα πήραν όλα. Ήμασταν τόσο αγαπημένοι, δεν μπορώ να πιστέψω το κακό που έγινε. Η Ειρήνη μας ήταν μόνο 24 χρόνων. Χίλιες φορές να είχα πεθάνει εγώ» είπε ο 55χρονος.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο συλλήψεις για τον αυτοπυροβολισμό της 43χρονης στο Σκοπευτήριο Μαλεβιζίου – «Το είχε προσχεδιάσει» λέει ο εκπαιδευτής

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Υπό εξέταση το προσωρινό δελτίο αθλητικής ιδιότητας της γυναίκας – Διατάχθηκε γραφολογική πραγματογνωμοσύνη για την υπογραφή

Πυρκαγιά σε δάσος στο Αμμόνι Κορινθίας – Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Εξήντα δύο πυροσβέστες, επτά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης

Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στην πλατεία Κάνιγγος ‑ Ξεκίνησε από ηλεκτρικό πατίνι που εξερράγη

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Συντονισμένες προσπάθειες για τον ασφαλή απεγκλωβισμό των ενοίκων - 40χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με εγκαύματα στα άκρα

Βίντεο αποκαλύπτει την άτακτη πορεία φλεγόμενου αυτοκινήτου που κατέληξε σε κολόνα της ΔΕΗ στη Βούλα

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Το αυτοκίνητο, που φαίνεται να ανάφτηκε από βραχυκύκλωμα, έπεσε πάνω στην κολόνα προκαλώντας διακοπή ρεύματος στην περιοχή

Τα ζευγάρια των «32» του Μουντιάλ και οι ημερομηνίες των αγώνων

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Συμπληρώθηκε το παζλ της φάσης των «32» του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Τα 16 ζευγάρια των νοκ-άουτ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Η Μέση Ανατολή στα πρόθυρα νέου γενικευμένου πολέμου – Η συμφωνία ΗΠΑ‑Ιράν καταρρέει

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Η αλληλουχία νέων στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, σε συνδυασμό με την ένταση στον Λίβανο, φέρνει εκ νέου την περιοχή «στο κόκκινο»

Τροχαίο με νεκρό στη Βαρυμπόμπη: Οδηγός απανθρακώθηκε μετά από πρόσκρουση σε τοιχίο

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Ανδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά

Μουντιάλ 2026: Τριάρα Αργεντινής με Μέσι, κορυφή για Αγγλία‑Κολομβία και ιστορική Λ.Δ. Κονγκό

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Η Αργεντινή έκανε το 3/3 με νέα γκολάρα του Μέσι, ενώ Αγγλία και Κολομβία πήραν την πρωτιά στους ομίλους τους και η Λ.Δ. Κονγκό έγραψε ιστορία με πρόκριση στους «32».

Αλλαγές από σήμερα στη Γραμμή 3 του Μετρό λόγω εργασιών: Ποιοι σταθμοί κλείνουν στις 21:40

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αντικατάστασης σιδηροτροχιών – Πώς θα κινούνται οι συρμοί και η έκτακτη λεωφορειακή γραμμή Χ21

WRC Ραλλυ Ακρόπολις 2026: Τραυματισμός Πληρώματος, διακόπηκε και το Μαίναλο 2

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Τραυματισμό του τουρκικού πληρώματος των Τουρκάν/Αλμπαϊρακ είχαμε λίγο πριν το τέλος της τρίτης ημέρας όταν το αγωνιστικό τους προσγειώθηκε με το εμπρός μέρος έπειτα από άλμα.

Η στιγμή που 11χρονο αγόρι ανασύρεται ζωντανό από τα συντρίμμια μετά τους φονικούς σεισμούς στη Βενεζουέλα

Κόσμος 28.06.2026
Το παιδί διασώθηκε στην Καραμπαγέδα, σε επιχείρηση πυροσβεστών της Βενεζουέλας και της ομάδας USAR Colombia 1