E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τέλος η διαμάχη με την παραγωγή του «Survivor» ‑ Έληξε με θετικό πρόσημο

«Με έχει καλύψει απόλυτα ο Ατζούν Ιλιτζαλί», τόνισε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Δημοσίευση 23/10/2023 | 14:09

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τέλος η διαμάχη με την παραγωγή του «Survivor» ‑ Έληξε με θετικό πρόσημο

Τέλος δόθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παραγωγή του «Survivor». Η πρώην παίκτρια δήλωσε στην κάμερα του «Πρωινό ΣουΣου» ότι:

«Τα περσινά θέματα με την παραγωγή έχουν λήξει και μάλιστα με θετικό πρόσημο. Δεν έχω κανένα θέμα με το κομμάτι αυτό, γιατί με έχει καλύψει απόλυτα ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Οπότε, ό,τι γίνει, θα γίνει πάλι από την αρχή. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ αυτό το συμβάν».

Δείτε το βίντεο:

Συνέχισε, τονίζοντας ότι: «Αν έρθει πρόταση για το επόμενο Survivor, ο μόνος λόγος για να πω το ναι, θα είναι για τον κόσμο που δεν έχει μάθει τι ακριβώς συνέβη τότε. Να του αλλάξω την άποψη γι’ αυτό που μπορεί να άλλαξε μέσα του για μένα».

Τέλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε: «Δεν τίθεται θέμα με όσους με κατηγόρησαν, δε μιλάω με αυτούς τους ανθρώπους. Το βρίσκουμε από τον Θεό, ότι δίνεις, παίρνεις. Θα συνεχίσω να είμαι αυθεντική, χωρίς να έχω ψεύτικους ανθρώπους στη ζωή μου».

Τι είχε συμβεί

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι κατηγορεί την παραγωγή ότι μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού την κρατούσαν περιορισμένη σε ξενοδοχείο, παρά τη θέλησή της.

Πιο συγκεκριμένα, το εξώδικο γράφει: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

Στο εξώδικο, γράφει επίσης: «Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Η απάντηση της AcunMedya

Η πρώην παίκτρια κατηγορούσε την εταιρεία του Ατζούν Ιλίτζαλι για κακομεταχείριση της ίδιας, μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο οποίο συμμετείχε.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία παραγωγής απάντησε στην ποδοσφαιρίστρια: «Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί. Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς τη θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δε θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει τη σκληρή δουλειά και τη φήμη μας.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασίλης Μπισμπίκης: Ξεφτιλίζομαι και δεν θα αλλάξει μέχρι να πεθάνω

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε για την αναγνωρισιμότητα ως «αναγκαίο κακό» της δουλειάς του, ενώ παράλληλα εξέφρασε τους λόγους που αγαπάει την τραγουδίστρια και σύντροφό του

Στα δικαστήρια ο Μάρκος Σεφερλής με τον κουμπάρο του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Την προηγούμενη φορά που κατέθετα με έπιασαν τα κλάματα, είπε ο ηθοποιός

Στη Μύκονο το υπερπολυτελές καταμαράν των 46 εκατ. ευρώ που μαγνητίζει τα βλέμματα

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Το εντυπωσιακό «This is it» αγκυροβόλησε στα νερά του νησιού

Η Μπέλα Χαντίντ ανέβασε φωτογραφία που κλαίει, η εξομολόγηση για την υποτροπή της νόσου Lyme από την οποία πάσχει

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένα εγκεφαλικό κύτταρο που να λειτουργεί και τα δύο τελευταία τσακώνονται μεταξύ τους, έγραψε το μοντέλο

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τι λέει για τον εαυτό του που δεν θα αλλάξει ποτέ

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την αναγνωρισιμότητα, την αυθεντικότητά του και τους λόγους που αγαπά τη σύντροφό του.

Ποιος είναι ο νικητής του φετινού MasterChef

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Εννέα χρόνια στο Αμστερνταμ πριν το ριάλιτι μαγειρικής - Η σύντροφός του και η ζωή στο εξωτερικό

Ποια Ελληνίδα έκανε τον Χάρι Στάιλς να σταματήσει στη μέση της συναυλίας του στο Wembley και να της μιλήσει;

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Το πανό με την ελληνική σημαία που κρατούσε στα χέρια της τράβηξε αμέσως την προσοχή του τραγουδιστή, ο οποίος σταμάτησε να τραγουδά για να διαβάσει το μήνυμά της.

Ιωάννα Τούνη: Η περιπέτεια με τις φίλες της σε βραδινή έξοδο στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Η instagrammer φαίνεται ότι πιστεύει στο «κακό μάτι» και την επίδραση του σκόρδου για να το «διώχνει»

Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά έκανε ο David Schwimmer πριν γίνει ο Ros στα Φιλαράκια

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.