E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

TikToker η Πρώτη Κυρία του Εκουαδόρ: Όσα ξέρουμε για την Αngela Valbonesi

Ο Ισημερινός μόλις εξέλεξε έναν νέο ηγέτη

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 20/10/2023 | 00:18

TikToker η Πρώτη Κυρία του Εκουαδόρ: Όσα ξέρουμε για την Αngela Valbonesi
Collage

Ο Ισημερινός μόλις εξέλεξε έναν νέο ηγέτη, τον νεαρό και χαρισματικό Daniel Noboa Azín, γιο ενός μεγιστάνα της... μπανάνας, και στο πλευρό του, μια νεαρή γυναίκα με εντυπωσιακή χάρη, η Αngela Valbonesi, έτοιμη να γίνει η Πρώτη Κυρία του Ισημερινού!

Από Διατροφολόγος έγινε Πρώτη Κυρία

Η Valbonesi, 25χρονη διατροφολόγος, μοντέλο και influencer, δεν είναι άγνωστη στο κοινό. Γεννημένη στην ήσυχη πόλη Chone στο δυτικό Εκουαδόρ και μεγαλωμένη ανάμεσα στην παρθένα ομορφιά των νησιών Γκαλαπάγκος, έχει συγκεντρώσει σημαντικούς διαδικτυακούς ακόλουθους, μια απόδειξη της απήχησής της που εκτείνεται πέρα από τη φυσική της ομορφιά. Με περισσότερους από 338.000 ακόλουθους στο Instagram και 209.000 στο TikTok, η επιρροή της είναι αναμφισβήτητη.

Το στυλ της, ένας αρμονικός συνδυασμός κλασικής κομψότητας και μοντέρνου chic, έχει κάνει συγκρίσεις με την πριγκίπισσα Diana, την Kate Middleton και την Carla Bruni. Ενώ η αίσθηση της μόδας της θαυμάζεται, είναι η αυθεντικότητα και το χάρισμά της που έχουν κερδίσει τις καρδιές.

Πριν από τέσσερα χρόνια, σε ηλικία 21 ετών, η ίδια γνωρίστηκε με τον Noboa . Η μεταξύ τους χημεία τους ήταν άμεση και βαθιά. Παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή τον Αύγουστο του 2021 και τον επόμενο χρόνο γεννήθηκε ο γιος τους Álvaro, καρπός του έρωτά τους.

Ως σύζυγος ενός υποψηφίου για την προεδρία, η ίδια εφάρμοσε την ανδρεία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσει την εκστρατεία του Noboa, συνδέοντάς τον με τους νεότερους ψηφοφόρους και παρείχε μια σχετική και σύγχρονη εικόνα της οικογενειακής τους ζωής.

Ο Noboa, ένας κεντρώος υποψήφιος με νεοφιλελεύθερες οικονομικές απόψεις, κέρδισε τις προεδρικές εκλογές με περίπου 52% των ψήφων.

Ως Πρώτη Κυρία, η Valbonesi θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για το ευρύτερο καλό, υποστηρίζοντας την υγεία και την ευημερία του λαού του Ισημερινού. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήβη Αδάμου: «Ήταν η πρώτη φορά που μου άρεσε πολύ ένας άντρας, ο Μιχάλης ήταν η πρώτη μου σχέση»

TV Buzz 01.05.2024
«Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι», δήλωσε η Ήβη Αδάμου

«Λύγισε» η Νένα Χρονοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, πήγα να πεθάνω από ακατάσχετη αιμορραγία»

TV Buzz 01.05.2024
«Ζήτησα να τον αεροβαπτίσουν και, επειδή τον είχα ταμένο στον Ιησού, τον βάπτισαν επί τόπου Χρήστο», ομολογεί η Νένα Χρονοπούλου

Σίσσυ Χρηστίδου: Η καθημερινότητα μετά το διαζύγιο ‑ «Ζω λίγο διπλή ζωή»

Tabloid 01.05.2024
Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για την καθημερινότητα ως χωρισμένη μητέρα

Τζένιφερ Ανιστον: Το βίντεο που προκάλεσε σχόλια για την απουσία σουτιέν

Tabloid 01.05.2024
Αγνωστο αν η 55χρονη ηθοποιός έκανε αυτή τη στιλιστική επιλογή από λάθος ή ηθελημένα

Ντούα Λίπα: Γyμνή φωτογράφιση πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ

Celebrity Stories Χτες
Βροχή τα like στο Instagram για τη νέα φωτογράφιση της Ντούα Λίπα.