E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο παράξενος λόγος για που ακυρώθηκε μια πτήση της easyJet: «Κάποιος το βρήκε διασκεδαστικό να...»

Ύστερα από πολύωρη αναμονή και προηγούμενες αναβολές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/10/2023 | 00:23

Ο παράξενος λόγος για που ακυρώθηκε μια πτήση της easyJet: «Κάποιος το βρήκε διασκεδαστικό να...»
@nypost

Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Easy Jet πρέπει να έμειναν απογοητευμένοι, αφού η πτήση τους μετά από δυο αναβολές, την τρίτη ακυρώθηκε. Ωστόσο ο λόγος για τον οποίον ακυρώθηκε ήταν δύσκολο να τον πιστέψεις.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η nypost, ο πιλότος φαίνεται να λέει στους επιβάτες που θα πετούσαν από την Τενερίφη προς το Λονδίνο ότι κάποιος βρήκε «μάλλον διασκεδαστικό… να αφοδεύσει στην μπροστινή τουαλέτα, οπότε τώρα θα μείνουμε εδώ τη νύχτα».

«Τώρα θα τους κατεβάσουμε όλους… και θα κλείσουμε ξενοδοχεία, και θα πετάξουμε πίσω αύριο το πρωί» συνέχισε να λέει ο πιλότος, οι οποίοι σηκώθηκαν αγανακτισμένοι από τις θέσεις τους. Μην ξεχνάμε ότι η παράξενη ανακοίνωση έγινε αφού είχαν υπάρξει ήδη καθυστερήσεις.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 8.05 μ.μ, ωστόσο πριν αναχωρήσει το αεροπλάνο, το πλήρωμα πρότεινε ένα κουπόνι 610 ευρώ σε όσους άλλαζαν πτήση. Κι αυτό γιατί το αεροπλάνο ήταν πολύ μικρό.

Όταν δεν δέχθηκε κανείς, 10 επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο, προκαλώντας αντιδράσεις. Κάτι που κράτησε δυο ολόκληρες ώρες, όπως δήλωσε ένας επιβάτης. «Μόλις έβγαλαν αυτούς τους 10 ανθρώπους, το αεροπλάνο ήταν βαρύ, επειδή ήταν πλήρες», συνέχισε. «Έτσι, στη συνέχεια, έβαζαν τυχαία τις αποσκευές μας σε άλλες πτήσεις προς το Λονδίνο, και αυτό πήρε πάλι αρκετές ώρες».

Μόνο όταν τελείωσε όλο αυτό, ο πιλότος ανακοίνωσε ότι η πτήση ακυρώθηκε. Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να περάσουν άλλη μια νύχτα στην Τενερίφη, ωστόσο όπως είπαν μερικοί η easyJet δεν ήταν σε θέση να παρέχει σε όλους δωμάτιο. Μια δήλωση στην ιστοσελίδα της σχετικά με τον εντοπισμό της πτήσης φέρεται να αναφέρει:

«Λόγω της εξαιρετικά υψηλής ζήτησης, δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να βρούμε δωμάτια ξενοδοχείων στην περιοχή. Εάν χρειάζεστε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και είστε σε θέση να το κλείσετε μόνοι σας, θα σας επιστρέψουμε το κόστος ενός δωματίου σε λογικές τιμές, τα γεύματα και τα έξοδα ταξιδιού από και προς το ξενοδοχείο σας. Σε αυτή την περίπτωση, σας ζητάμε να αναζητήσετε καταλύματα που είναι τριών αστέρων ή ισοδύναμα».
Ο επιβάτης της πτήσης δήλωσε επίσης ότι «το όλο περιστατικό αντιμετωπίστηκε πολύ άσχημα, διότι θα μπορούσε να είναι πραγματικά ένα ατύχημα. Είχαμε πολλά προβλήματα με την πτήση μας, οπότε κάποιος θα μπορούσε κυριολεκτικά να το κάνει, χωρίς να το κάνει επίτηδες».

Η easyJet φυσικά απάντησε και στέλεχός της επιβεβαίωσε το περιστατικό. «Η EasyJet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η πτήση EZY8054 από την Τενερίφη προς το Λονδίνο Γκάτγουικ στις 15 Οκτωβρίου καθυστέρησε αρχικά, ενώ κάποιες αποσκευές εκφορτώθηκαν για να μεταφερθούν στην επόμενη διαθέσιμη πτήση για λόγους ασφαλείας, λόγω του υπερβολικού βάρους του αεροσκάφους», ανέφερε η δήλωση.

Και συνέχισε λέγοντας πώς «Η πτήση στη συνέχεια καθυστέρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω του ότι το αεροσκάφος χρειαζόταν πρόσθετο καθαρισμό». «Παρείχαμε διαμονή σε ξενοδοχείο για όλους τους επιβάτες, ωστόσο, καθώς υπήρχε περιορισμένη διαθεσιμότητα κοντινών ξενοδοχείων στην περιοχή, ενημερώσαμε επίσης όσους πελάτες είχαν κάνει δική τους κράτηση ότι θα τους επιστραφεί το αντίτιμο. Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του πληρώματός μας είναι η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet, και ενώ αυτό ήταν εκτός του ελέγχου μας, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Tabloid 28.04.2024
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid 28.04.2024
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz 28.04.2024
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz 28.04.2024
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.

Μερικά από τα πιο κορυφαία γαμήλια φιλιά στην ιστορία του Hollywood

Tabloid 28.04.2024
Όταν celebrities φίλησαν την αγαπημένη τους σταρ στα σκαλιά της εκκλησίας

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

Tabloid Χτες
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Αυτοί είναι οι κούκλοι αδερφοί της Ζέτας Μακρυπούλια

Tabloid Χτες
Γόης γκριζομάλλης ο ένας, μελαχρινός κούκλος ο άλλος

Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός για γυρίσματα ταινίας

Celebrity Stories Χτες
Ο ηθοποιός υποδύεται έναν προπονητή πυγμαχίας στο Giant