E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σαμπρίνα: «Έπαθα σοκ, για αυτό που συνέβη στον πρώην σύζυγο και τον γιο μας, το έμαθα από δημοσιογράφο»

Δημοσίευση 18/10/2023 | 13:12

Σαμπρίνα: «Έπαθα σοκ, για αυτό που συνέβη στον πρώην σύζυγο και τον γιο μας, το έμαθα από δημοσιογράφο»

Η Σαμπρίνα μίλησε στο Πρωινό για τον άγριο καβγά στον οποίο ενεπλάκησαν ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος τους σε μπαρ που τους ανήκει ιδιοκτησιακά στον Βόλο.

Η τραγουδίστρια πληροφορήθηκε την είδηση από τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, καθώς ο γιος της δεν της το είπε αμέσως επειδή δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει.

Αρχικά, η Σαμπρίνα είπε: «Αυτό που εμένα με έχει εξοργίσει είναι ότι κατηγορούνται για κάτι, ενώ αυτό που έγινε είναι ότι δύο άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι έξω από το μαγαζί, αφού είχαν διαπληκτιστεί πρώτα κι επέστρεψαν με ένα αυτοκίνητο και πυροβολούσαν αδιάκριτα. Μετά μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο πρώην σύζυγός μου με τον γιο μου τους ακολούθησαν για να μην τους χάσουν. Θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι».

«Ο πρώην άνδρας μου ειδοποίησε την αστυνομία αλλά εκείνοι πήγαιναν να φύγουν και τους ακολούθησαν. Μάλλον, οι άλλοι πρέπει να τρόμαξαν και να πήγαν στην αστυνομία και βγαίνοντας ο ένας, έπεσαν πάνω του για να μην πυροβολήσει. Δεν ήξεραν αν το όπλο είναι άσφαιρο, ξέρουν ότι πυροβολούσε και μάλιστα ο άνθρωπος έχει βγει από το νοσοκομείο. Τραυματίστηκε την ώρα που τον έριξαν κάτω.

Το παιδί μου είναι καλά, δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και δε μου το είπε άμεσα. Το έμαθα από δημοσιογράφους και έπαθα σοκ. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε μιλήσει, είναι στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο αυτό το γεγονός» πρόσθεσε η Σαμπρίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκαναν check‑in στην Ελλάδα: Οι stars που λατρεύουν το ελληνικό καλοκαίρι (και δεν το κρύβουν!)

Celebrity Stories 24.07.2025
Αυτοί οι celebrities έρχονται ξανά και ξανά στην Ελλάδα

Αντρας χώρισε με την κοπέλα του εξαιτίας της «σοκαριστικής» κατάστασης του διαμερίσματός της

Παράξενα 24.07.2025
Δεν της το είπε ποτέ, αλλά αναρωτιέται αν έπρεπε

Η ευρωπαϊκή πόλη που απαγορεύεται να πεθάνεις ... Σαββατοκύριακο!

Παράξενα 24.07.2025
Όταν η γραφειοκρατία γίνεται ανέκδοτο και οι δήμαρχοι το γυρνάνε στη μαύρη κωμωδία

Αναστασία: «Αν με φλερτάρεις μία, σε φλερτάρω δέκα – Μου δίνουν συνέχεια τον αριθμό τους»

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για την πίστη, τις κρίσεις πανικού, το ενδεχόμενο Eurovision και τον Στάθη Σχίζα

Χώρισαν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά από 13 μήνες σχέσης

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι έκανε την τελευταία του εμφάνιση στις αρχές Ιουλίου

Πως είναι σήμερα η Τσιτσιολίνα

Tabloid Χτες
Τι λέει για το OnlyFans

Η αγκαλιά της Βανδή με τον Μπισμπίκη μετά τα γενέθλιά της: «Έφτασα στο σήμερά μου, που δεν θα το άλλαζα με τίποτα»

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 56 της χρόνια με τα παιδιά, τον σύντροφο και αγαπημένους της φίλους

Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιάζει στα 50 της χρόνια σε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της

Tabloid Χτες
Η Μπέττυ Μαγγίρα ποζάρει με μπικίνι στη Λέρο και ανεβάζει το θερμόμετρο ακόμα περισσότερο

Η Τζένιφερ Λόπεζ προκαλεί με τις σeξουαλικές αναφορές στην περιοδεία της

Tabloid Χτες
«Μερικές φορές μου αρέσει σκληρά και άλλες θέλω ρομαντισμό»

Clara Soccini: Η Ιταλίδα καλλονή ξεσήκωσε τη Μύκονο

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων

Αναστασία: «Θέλω να πάω στην Eurovision και να κερδίσω αυτό που κέρδισε η Μαρίνα Σάττι»

Tabloid Χτες
«Το να εκπροσωπείς μια χώρα δεν είναι παιχνίδι», είπε η Αναστασία