E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν πίστευε ο Νίκος Κοκλώνης ότι έχω κάτι μαζί του...

«Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι δεν είμαι εδώ για να του χαϊδεύω τα αυτιά»

Δημοσίευση 17/10/2023 | 19:10

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν πίστευε ο Νίκος Κοκλώνης ότι έχω κάτι μαζί του...

Ερώτηση για το αν θα εμφανιστεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Ακαδημία του Fame Story δέχθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός, σε δηλώσεις που παραχώρησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, απάντησε χιουμοριστικά πως «να ρωτήσουμε τον ίδιο; Είναι λίγο πειραγμένος με μένα νομίζω, δεν ξέρω…».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναρωτήθηκε: «Είπε ο Νίκος ότι είμαι πειραγμένος μαζί του;».

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, έδωσε το λόγο στον συνεργάτη της ο οποίος ανέφερε: «Καταρχήν, τον βρίσκω έξοχα χαριτωμένο διότι λέει αυτό το πράγμα. Αν πίστευε ότι είμαι πειραγμένος ή ότι έχω κάτι μαζί του, είναι απλοί οι μηχανισμοί απομάκρυνσής μου, απεναντίας γίνεται το αντίθετο. Πρώτο στοιχείο. Μπράβο στον Νίκο γιατί είναι η ειδοποιός διαφορά από άλλους, άλλοι βάζουν τον μηχανισμό και σε σκοτώνουν κι εκείνος έρχεται και λέει χαριτωμένα, είναι λίγο πειραγμένος μαζί μου και να ρωτήσουμε τον ίδιο. Βέβαια δεν είμαι πειραγμένος. Απλά, όταν συναντηθούμε θα του πω μια σειρά από πράγματα που έλεγα, και τα λέω, ότι πρέπει να τα ξαναδεί. Αυτό είναι η αγάπη μου απέναντι σε αυτό που κάνουμε, που λέγεται τηλεόραση, σε ένα πρότζεκτ που αγαπάω και στον Νίκο, που θέλω το καλό του και είναι ένας άνθρωπος με τόσους εργαζόμενους στην πλάτη του και παραγωγές, με όχι αρχηγική αντίληψη, και προφανώς γίνονται λάθη μέσα σε αυτή τη βαβούρα».

«Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι δεν είμαι εδώ για να του χαϊδεύω τα αυτιά. Θα κάνω μία κριτική και αν θες, πέταξέ την. Μιλάω για όλες τις εκπομπές το Fame Story, την Super Κατερίνα, τον Εκατομμυριούχο, το Μεγάλο Παζάρι. Έχω άποψη. Σε λίγο θα μιλώ και με υποτιτλισμό. Αυτά δεν λύνονται από μια δήλωση. Να βγω εγώ τώρα σε άλλη δήλωση να απαντήσω; Αυτό είναι θέμα δικό του, του Θέμη Μάλλη κι εμένα, να κάτσουμε κάτω να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Ο Θέμης έχει σχέση με όλα» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Στην συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε: «Το ότι ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη θέση λέει ότι είμαι πειραγμένος γιατί έχω μια κριτική στάση, το βρίσκω πάρα πολύ χαριτωμένο και του στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου. Το αν θα έμπαινα στο Fame Story, είναι θέμα συζήτησης… Επαγγελματικά θα έπρεπε να πω όχι, αλλά επειδή εγώ είμαι καλό παιδί… όταν το κανάλι θέλει κάτι λειτουργώ σαν συναισθηματικός στρατιώτης… Αν θέλει ο Νίκος να κάνουμε μια κουβέντα, όσο πειραγμένος και αν πιστεύει ότι είμαι, υπάρχει περίπτωση να του πω όχι;».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social Χτες
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision Χτες
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid Χτες
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz Χτες
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz Χτες
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.