E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Φλώρινα: «Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος»

Συγκλονιστική μαρτυρία για το δυστύχημα

Δημοσίευση 16/10/2023 | 12:37

Τροχαίο στη Φλώρινα: «Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος»

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Φλώρινας και στοίχισε τη ζωή σε έναν 23χρονο και έναν 79χρονο. Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί της Κυριακής, όταν ΙΧ όχημα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη, στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικού.

Από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο 23χρονος οδηγός και ο 79χρονος συνοδηγός, που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 23χρονος είχε εμπλακεί σε άλλο τροχαίο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thesstoday.gr, πριν το τραγικό δυστύχημα είχε προηγηθεί τροχαίο ατύχημα, με υλικές ζημιές περίπου 200 μέτρα πριν το σημείο, όπου εμπλεκόταν το ίδιο όχημα και ο 23χρονος θανών. Ο νεαρός, πιθανά υπό την επήρεια μέθης, προσέκρουσε σε όχημα, το οποίο είχε σταματήσει πίσω από άλλο όχημα, τη στιγμή που επιβιβαζόταν ο 79χρονος. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημίες σε τρία ΙΧ, ενώ μάλιστα ακολούθησαν διαπληκτισμοί και χειροδικίες.

Ο 23χρονος πάνω στην ταραχή του επιβιβάστηκε στο πρώτο όχημα – το οποίο δεν ήταν το δικό του – χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του ηλικιωμένου μέσα σε αυτό. Έπειτα ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από 200 μέτρα παραβίασε τη ροή του κυκλικού κόμβου, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη. Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο Thesstoday: «Μετά την πρόσκρουση το αμάξι άρπαξε φωτιά. Πήρα έναν πυροσβεστήρα και έσβησα τις φλόγες μαζί με τους περαστικούς. Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος. Ο ηλικιωμένος πέθανε ακαριαία».

Κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο δυστύχημα στο συγκεκριμένο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι 3 λόγοι που φέτος πληρώνουμε ακριβότερα το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Οικονομία 07.04.2026
Συνεχείς ανατιμήσεις λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα

Ιρανικά ΜΜΕ: Στόχος αμερικανικών πληγμάτων το νησί Χαργκ

Κόσμος 07.04.2026
Λίγες ώρες πριν τη λήξη του τελεσίγραφου του Ντόναλντ Τραμπ

Νταντάδες της γειτονιάς, σε όλη τη χώρα – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Ελλάδα 07.04.2026
Μετά το Πάσχα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα – Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Τραγωδία στα Μετέωρα: Γυναίκα έπεσε στο κενό από Ιερά Μονή

Ελλάδα 07.04.2026
Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες της πτώσης της άτυχης γυναίκας - Έρευνες διεξάγουν οι Αρχές

Ειρήνη Μουρτζούκου: Στις 27 Απριλίου η απολογία για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη

Ελλάδα 07.04.2026
Η Ειρήνη Μουρτζούκου κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του μικρού Παναγιώτη

Ο Τραμπ απειλεί και τη φέτα: «Η διαμάχη επιδεινώνει τους δεσμούς Αμερικής με Ευρώπη»

Κόσμος 07.04.2026
Στο στόχαστρο του Αμερικανού προέδρου, είναι κι άλλα τυριά όπως η παρμεζάνα

Μεγάλη Τρίτη: Πέντε παράξενα έθιμα που λίγοι γνωρίζουν για τη σημερινή ημέρα

Πολιτισμός 07.04.2026
Μία ημέρα κατανυκτική, που κρύβει παράξενα έθιμα και παραδόσεις που αποκαλύπτουν τη ζωντανή λαϊκή πίστη της Ελλάδας

Ο πληθυσμός της Γης έχει ξεπεράσει τη χωρητικότητα του πλανήτη, αναφέρει μελέτη

Tech + Science 07.04.2026
Η προσθήκη περισσότερων ανθρώπων δεν μεταφράζεται πλέον σε ταχύτερη ανάπτυξη

ΟΠΕΚΕΠΕ: Aρση ασυλίας ζητούν και οι 11 βουλευτές της ΝΔ

Πολιτική 07.04.2026
Με φυσική παρουσία κατέθεσαν το αίτημά τους

Βίντεο από τη μεγάλη έκρηξη σε βυτιοφόρο στη διώρυγα του Παναμά που τύλιξε στις φλόγες την «Γέφυρα της Αμερικής»

Κόσμος 07.04.2026
Η στιγμή της έκρηξης καταγράφηκε σε βίντεο, όπου διακρίνονται τεράστιες φλόγες να υψώνονται πάνω από το οδόστρωμα