E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός ανάμεσα σε παίκτρια και καθηγήτρια στο Fame Story: «Εμένα δεν με ακουμπάει ούτε ο ίδιος μου ο πατέρας»

Μαλλιά κουβάρια στο Fame Story με παίκτρια

Δημοσίευση 14/10/2023 | 09:02

Χαμός ανάμεσα σε παίκτρια και καθηγήτρια στο Fame Story: «Εμένα δεν με ακουμπάει ούτε ο ίδιος μου ο πατέρας»

Επεισοδιακό ήταν το τρίτο live του Fame Story το βράδυ της Παρασκευής (13/10) με μια παίκτρια του μουσικού ριάλιτι του Star να καταγγέλλει καθηγήτρια για κακοποιητική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα κατήγγειλε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, με την υπεύθυνη των εμφανίσεων των παικτών να παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια του live.

«Εγώ δεν έκανα κανέναν χαμό μέσα στο μάθημα, όπως ανέφερε. Χαμός έγινε, αφότου εγώ αρνήθηκα πάρα πολύ ευγενικά, γιατί μάλωσαν με άλλους συνεργάτες πίσω που την σταμάτησαν από τις αλλαγές. Οπότε εγώ χαμό δεν δημιούργησα. Απλώς αρνήθηκα να αλλάξω μετά την πρόβα τζενεράλε μου παπούτσι γιατί θέλω να νιώθω σταθερή στο παπούτσι μου όταν χορεύω όπως κάνω 10 χρόνια τώρα», ανέφερε η παίκτρια του Fame Story.

«Παρόλα αυτά της το εξήγησα πάρα πολύ ευγενικά και δεν υστερίασα, όπως είδα στο βίντεο γιατί είδα κάτι πολύ υποκριτικό. Το «μη μ’ ακουμπάς» λοιπόν έγινε χθες γιατί η κα. Κατσαΐτη μου επιτέθηκε. Με βρήκε μέσα στο καμαρίνι, όπου ήμουν, περίμενα να τελειώσει τη δουλειά της και βλέπω και δοκιμάζω ένα ρούχο που μ’ αρέσει και το έχω δει και σε μια άλλη τραγουδίστρια που έχω συνεργαστεί. Μπαίνει η κα. Κατσαΐτη, εγώ είμαι στον καθρέφτη, δεν έχω καταλάβει τι γίνεται και νιώθω κάποιον να μου τραβάει το ρούχο από πάνω μου. «Βγαλ’ το τώρα, βγάλ’ το τώρα» μου έλεγε. Έχω πάθει σοκ, της λέω εκείνη τη στιγμή να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω ούτε στον πατέρα μου να με ακουμπάει. Θα το ξήλωνε το ρούχο αν την άφηνα εκείνη τη στιγμή και δεν είμαι καθόλου υπερβολική. Της είπα να απομακρυνθεί από μπροστά μου και έμεινε εδώ και μου έλεγε ότι δεν την σέβομαι και γενικώς ήταν άκρως προκλητική. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση και δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου αλλά, εφόσον υπάρχουν κάμερες και εγώ εκτίθεμαι, πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» είπε η Χριστίνα.

«Δεν έχω καμία ανασφάλεια και δεν αμφιβάλω ότι κάποιος θέλει να με κάνει σταρ. Αν όμως θέλει να με κάνει σταρ και να μου επιτίθεται και να μου δημιουργεί ψυχολογικά, δεν συμφωνώ ότι εγώ έτσι γίνομαι σταρ καθόλου. Η κα. Κατσαΐτη υπέθεσε ότι εγώ διάλεξα το ρούχο και μου όρμηξε! Δεν την κατάλαβα, δεν την είχα αντιληφθεί καν στο οπτικό μου πεδίο και μου τραβούσε το ρούχο και με πρόσταζε να το βγάλω», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης έβγαλε στον «αέρα» την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη προκειμένου να ακουστεί και η άλλη πλευρά. «Πολύ λυπάμαι για τα όσα ακούσατε. Το πιο στενάχωρο για μένα είναι να ακούω πράγματα που είναι στα φαντασία και όχι στην πραγματικότητα. Λυπάμαι γιατί τα γεγονότα δεν έγιναν έτσι. Και με στεναχωρεί περισσότερο όταν το ακούω από ένα νέο παιδί που δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πως συμπεριφέρεται. Η συμπεριφορά της Χριστίνας απέναντί μου δεν ήταν σωστή. Στη δουλειά μου προσπαθώ μόνο για το καλύτερο», είπε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη που έδωσε την δική της εκδοχή για το συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid 15.02.2026
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid 15.02.2026
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid 15.02.2026
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους τα «έσπασαν» στα μπουζούκια

Tabloid Χτες
Οι δύο προπονητές μαζί με φίλους τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί, ενώ ο Σάρας χόρεψε και ζεϊμπέκικο

Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas τα ισοπέδωσε όλα σαν τρακτέρ, είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

TV Buzz Χτες
Τη δική της άποψη για τους καλλιτέχνες των δύο ελληνικών ημιτελικών της Eurovision κατέθεσε η Ναταλία Γερμανού