E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο στο Πεδίον του Αρεως: Ανήκει στη μικρή Αννυ;

Τι ερευνά η αστυνομία για το φρικτό έγκλημα που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα

Δημοσίευση 13/10/2023 | 15:15

Θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο στο Πεδίον του Αρεως: Ανήκει στη μικρή Αννυ;

Πεδίον του Άρεως: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε στο Πεδίον του Άρεως - Τι ερευνά η αστυνομία για το φρικτό έγκλημα που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης (12/10) στο Πεδίον του Άρεως. Η υπόθεση περιπλέκεται, καθώς η αστυνομία ερευνά αν σχετίζεται με την πολύκροτη υπόθεση της φρικιαστικής δολοφονίας της μικρής Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα το 2015.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη, περίπου στις 11 το πρωί, υπάλληλοι του συνεργείου καθαρισμού του δήμου εντόπισαν ένα κρανίο πάνω σε ένα δέντρο και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, το περισυνέλλεξαν και στη συνέχεια το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανθρωπολογική εξέταση.

Αυτό που αναμένουν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι το πόρισμα του ανθρωπολόγου, καθώς δεν αποκλείουν το κρανίο να ανήκει στην 4χρονη Άννυ, η οποία είχε βρει φρικτό θάνατο το 2015 μέσα στο σπίτι της.

Τότε, ο πατέρας της αδικοχαμένης Άννυς, κατά την απολογία του, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την κόρη του, διαμέλισε το σώμα της και στη συνέχεια κάποια από τα μέλη τα πέταξε σε διάφορα σημεία. Συγκεκριμένα δε για το κρανίο, είχε πει ότι το είχε πετάξει στο Πεδίον του Άρεως.

Αν ο ανθρωπολόγος καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κρανίο ανηλίκου, τότε θα ξεκινήσουν αμέσως οι έρευνες για το αν ανήκει τελικά στη μικρή Άννυ.

Μικρή Άννυ: Το έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Ήταν Πάσχα του 2015. Η μητέρα της μικρής Άννυ είχε φύγει για ένα ταξίδι στη Γερμανία και είχε αφήσει το παιδί με τον πατέρα του στο υπόγειο διαμέρισμά του στην οδό Μιχαήλ Βόδα.

Επιστρέφοντας από το ταξίδι της, το παιδί δεν ήταν στο σπίτι και ο πατέρας της είπε ότι το έχασε όταν το είχε πάει στην παιδική χαρά. Η μητέρα άρχισε να ψάχνει το κοριτσάκι κι έκανε έκκληση να μιλήσει όποιος γνώριζε κάτι για την τύχη της μικρής. Κανείς δεν περίμενε τη φρίκη που θα αποκαλυπτόταν.

Μετά από πολλές αντιφάσεις και πιέσεις από την αστυνομία, ο 27χρονος πατέρας της μικρής αποκάλυψε το αδιανόητο. Το παιδί ήταν νεκρό, ενώ οι λεπτομέρειες που ομολόγησε προκάλεσαν ανατριχίλα στην κοινή γνώμη.

Δολοφονία μικρής Άννυ: Την σκότωσε, την τεμάχισε και την έβρασε
Ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και πως όταν ξύπνησε βρήκε δίπλα του τη μικρή Άννυ νεκρή και παγωμένη. Αντί να καλέσει τις αρχές, τεμάχισε το παιδί στη μπανιέρα, έβρασε τα μέλη του και στη συνέχεια κάποια από αυτά τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και κάποια άλλα σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Όπως είπε, φοβήθηκε ότι αν μάθαινε η μητέρα της Άννυ ότι το παιδί πέθανε στα χέρια του, θα τον εγκατέλειπε και γι’ αυτό έκανε ό,τι έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος σκότωσε την κόρη του, είτε στραγγαλίζοντάς την, είτε χτυπώντας της άγρια με μπουνιές και κλωτσιές. Ο ίδιος ωστόσο δεν το παραδέχθηκε. Μάρτυρες κατέθεσαν ότι άκουσαν το παιδί να κλαίει και να φωνάζει.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος ερευνούσε την υπόθεση είχε καταθέσει πως μόνο το 10% των όσων είχαν πραγματικά συμβεί βγήκαν στη δημοσιότητα, καθώς οι λεπτομέρειες συνέθεταν το πιο αποκρουστικό και βάρβαρο έγκλημα που έγινε ποτέ στη χώρα μας.

Ο 27χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ η μητέρα αθωώθηκε και πλέον έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δείτε βίντεο: Το μοναδικό γιγάντιο πάντα αλμπίνος στον πλανήτη εντοπίστηκε σε καταφύγιο στην Κίνα

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Το εντυπωσιακό ζώο, το οποίο ξεχωρίζει για το εντελώς λευκό τρίχωμά του, εντοπίστηκε να κινείται στην προστατευόμενη περιοχή, προσφέροντας στους επιστήμονες νέα στοιχεία για τη ζωή του στην άγρια φύση

Τουρκία: Παιδιά πηγαίνουν σχολείο πεινασμένα και δουλεύουν 9ωρα – Σοκαριστική έκθεση για τα Αδανα

E-Daily 2.TopNews 29.05.2026
Έκθεση του συνδικάτου Eğitim Sen αποκαλύπτει εκτεταμένη παιδική φτώχεια στα Αδανα της Τουρκίας

Ένας άνδρας βγήκε ζωντανός από το σπήλαιο στο Λάος, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τους υπόλοιπους

E-Daily 2.TopNews 29.05.2026
Οι επτά άνδρες μπήκαν στο σπήλαιο στην επαρχία Σαϊσομπούν την περασμένη εβδομάδα για να ψάξουν για χρυσό, αλλά κατολίσθηση που προκλήθηκε από καταρρακτώδεις βροχές απέκλεισε το σημείο εξόδου

Ελεύθεροι τρεις έφηβοι που βίαζαν κορίτσια – Θα πληρώσουν 30 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.05.2026
Θα παρακολουθούνται από υπηρεσίες, παρά τις σκληρές πράξεις τους

Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ο Πηνειός ποταμός στην Ηλεία από τις ισχυρές καταιγίδες ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 29.05.2026
Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Ηράκλειο: 20 χρόνια κάθειρξη στον Γάλλο που σκότωσε με το αμάξι γυναίκα που παρακολουθούσε

E-Daily 2.TopNews 29.05.2026
Κατά την απολογία του, ανέφερε ότι φοβάται την φυλακή

Φωτιστικό έπεσε πάνω σε δικηγόρο κατά τη διάρκεια της δίκης στη Νάουσα

E-Daily 3.Left 29.05.2026
«Ήμουν τόσο τυχερή, που κι εγώ δεν μπορώ να πιστέψω. Έπεσε ακριβώς από πάνω μου, διαλύθηκε το φωτιστικό και δεν έπαθα τίποτα» λέει η δικηγόρος

Αλωση Κωνσταντινούπολης: Το βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη του τουρκικού TRT για την πτώση της Πόλης

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Με σύγχρονα μέσα αναπαρίστανται οι οθωμανικές πολιορκητικές επιχειρήσεις - από τα γιγαντιαία κανόνια και τις υπόγειες σήραγγες έως τη μεταφορά πλοίων διά ξηράς προς τον Κεράτιο Κόλπο.

Μπορεί ο Αρειος Πάγος να μην εγκρίνει το όνομα ΕΛΑΣ για το νέο κόμμα Τσίπρα;

E-Daily 2.TopNews 29.05.2026
Τι προβλέπει η σχετική νομοθεσία και τί δηλώνει η εκπρόσωπος του νέου φορέα Θεώνη Κουφονικολάκου

Βρετανία: Ελληνας συνελήφθη για υπόθεση κατασκοπείας υπέρ του Ιράν

Κόσμος 29.05.2026
Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος τελεί υπό κράτηση από τη σύλληψή του στις 16 Μαΐου

Μήνυμα Μεντβέντεφ προς Ευρωπαίους: «Βρίσκεστε σε πόλεμο με τη Ρωσία, ο γαλήνιος ύπνος τελείωσε»

E-Daily 2.TopNews 29.05.2026
Ξεκάθαρο μήνυμα στους Ευρωπαίους έστειλε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας

Για προσευχή στην Αγία Σοφία ο Ερντογάν ανήμερα της Αλωσης της Κωνσταντινούπολης

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Σε δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου όσο και στις εκδηλώσεις που ακολουθούν στην Κωνσταντινούπολη