E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Celebrities που ήταν αγνώριστοι πριν από 10 χρόνια

Σήμερα έχουν εντελώς άλλο στυλ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 24/10/2023 | 00:02

Celebrities που ήταν αγνώριστοι πριν από 10 χρόνια
Collage

Όπως όλοι μας, οι διάσημες προσωπικότητες περνούν από διαρκώς μεταβαλλόμενα ταξίδια. Η μία μεγάλη διαφορά είναι ότι ενώ το μέσο άτομο μεταμορφώνεται, κάνει γυμναστικές ή επεμβάσεις και ίσως και κανείς να μην τις πάρει χαμπάρι, μια διασημότητα αναγκαστικά θα εξελιχθεί μπροστά στα μάτια του κοινού και την κριτική του.

Οι ποπ σταρ όπως η Miley Cyrus και η Taylor Swift, για παράδειγμα, έχουν κάνει μεγάλο μέρος της ενηλικίωσής τους στην παγκόσμια σκηνή, με τους θαυμαστές να προσπαθούν να παραμείνουν συντονισμένοι με τις μεταμορφώσεις τους όλα αυτά τα χρόνια.

Khloe Kardashian

Οταν η Kardashian δούλεψε το σώμα της και μείωσε το βάρος της κατά 40 κιλά έγινε μια τεράστια έκρηξη στη φήμη της! «Πάντα θα υπήρχε αυτή η προσοχή στην Kourtney και την Kim, αλλά οι στυλίστες ή με αγνοούσαν ή έλεγαν πως δεν είχαν τίποτα στο μέγεθός μου», είπε στο Harper's Bazaar. 

Αν και η μεταμόρφωση της Kardashian είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια, η ίδια έκανε χαμό με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στο Met Gala 2022, όπου εμφανίστηκε με ένα χρυσό φόρεμα. Ο σχεδιαστής Jeremy Scott, ο οποίος έντυσε την Kardashian για το ντεμπούτο της στην εκδήλωση μόδας, είπε πως η Khloe ήταν "πιο αδύνατη από τα μοντέλα που έκαναν το σόου"!

Nick Jonas

Άφησε πίσω την πρώιμη αγορίστικη γοητεία του και βρήκε τον ενήλικα εαυτό του. Ο Jonas, επένδυσε στην σωματική του διάπλαση και σε άλλους στυλίστες. Οι έντονες προπονήσεις του που δημοσιεύονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν τους φαν να πορωθούν ακόμη περισσότερο. Αρχισε επίσης να μιλά για υγιεινή διατροφή και σε συνέντευξη του στο Men's Journal αναφέρθηκε διεξοδικά στην προπόνησή του: «Είμαι πάντα προσεκτικός με το φαγητό που βάζω στο σώμα μου». 

Kylie Jenner

Οποιαδήποτε αναγνώριση μεταμορφώσεων διασημοτήτων είναι ελλιπής χωρίς αναφορά στην Kylie Jenner. Πριν από μια δεκαετία, ήταν μια έφηβη που κρατούσε χαμηλό προφίλ ώσπου αποφάσισε να λάμψει. Κάποιες επεμβάσεις αργότερα, αλλά και γυμναστική εδωσαν μια αδιανόητη αλλαγή που πραγματικά δεν αναγνωρίζεται σε σχέση με παλιά! 

Zendaya

Από τις μέρες της ως έφηβη βασίλισσα της Disney μέχρι τη σχέση της με ταινίες που ήταν υποψήφιες για Όσκαρ, η καριέρα της Zendaya έκανε ένα αρκετά τρελό άλμα την τελευταία δεκαετία. «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι με κοιτάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, επειδή είμαι στο κανάλι της Disney εδώ και πολύ καιρό», είχε πει όταν από κοριτσάκι έγινε μια απίστευτη vamp! 

Adele

Εκτός από την ακμάζουσα καριέρα της, η προσωπική ζωή της Adele ήταν επίσης γεμάτη δραστηριότητα. Έκανε έναν σύντομο γάμο με τον επί χρόνια σύντροφό της Simon Konecki, με τον οποίο έχει έναν γιο. "Μετά το διαζύγιο, οι απαιτήσεις μου είναι υψηλές. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ζευγάρι παπούτσια για να γεμίσω", είπε στη Vogue, εμφανώς πιο σίγουρη για την ανεξαρτησία και την ευτυχία της. Όχι μόνο συναισθηματικά, η Adele μεταμορφώθηκε και σωματικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές με μια λεπτή σιλουέτα όπως φαίνεται στην φωτογραφία των γενεθλίων της από το 2020 που έγινε viral.

Willow Smith

Αν και γεννημένη από διάσημους γονείς του Χόλιγουντ - Will Smith και Jada Pinkett Smith - η νεαρή έχει χαράξει μια δική της θέση που περιλαμβάνει τα πάντα, από μουσική μέχρι ανοιχτές συζητήσεις για την ταυτότητα της ως άτομο αλλά και θέματα προσωπικής σημασίας. Όσο τολμηρή είναι στις δηλώσεις και τη μουσική της, άλλο τόσο τολμηρή είναι στην εμφάνισή της και θέλει πάντα να πειραματίζεται με στυλ και εκκεντρικές εμφανίσεις. Κάνει τα μαλλιά της κοντά, ξυρισμένα, μακριά, χρωματιστά, μαύρα, ξανθά! Όλα είναι η Willow Smith.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκινεί η Παλιοσπύρου: 4 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι

Tabloid 20.05.2024
«Δεν θα αποκατασταθώ πλήρως ποτέ, ότι καίγεται χάνεται για πάντα»

Κάννες: Χειροκροτούσαν επί δέκα λεπτά τον Κέβιν Κόστνερ, δάκρυσε συγκινημένος ο ηθοποιός

Tabloid 20.05.2024
«Δεν υπάρχει αυτό. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Νιώθω τόσο τυχερός. Νιώθω ευλογημένος»

Μαγγίρα: Παρενέβη στην εκπομπή της Σκορδά για να ξεκαθαρίσει για την αμοιβή της στη Eurovision

TV Buzz 20.05.2024
«Ήθελα να βγω για να διευκρινήσω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις»

Πολίτες έσπρωξαν τρόλεϊ που έμεινε στη Συγγρού για να μη διακοπεί ο ποδηλατικός αγώνας

Παράξενα 20.05.2024
Βίντεο με τον κόσμο να σπρώχνει το σταματημένο τρόλεϊ

Μαζωνάκης: Του διέρρηξαν το σπίτι, τα κλοπιμαία ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ

Tabloid 20.05.2024
Επαθε μεγάλο σοκ, αφού το σπίτι ανάστατο

Σάλος με τον Puff Daddy και το βίντεο ντοκουμεντο: Τι απαντά για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Tabloid 20.05.2024
Το βίντεο που προέρχεται από τις κάμερες του ξενοδοχείου, δημοσιοποίησε το CNN και είναι σοκαριστικά σκληρό

Νάνσυ Ζαμπέτογλου ‑ Με δάκρυα στα μάτια: «Μπορείτε να με βγάλετε από το πλάνο;»

TV Buzz 20.05.2024
Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Κύλησε ξανά στα ναρκωτικά

Tabloid 20.05.2024
Είναι βίαιη και επικίνδυνη, αναφέρει νέο δημοσίευμα