E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: Σeξ στο πρώτο ραντεβού – «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος»

«Έχω χωρίσει ούσα ερωτευμένη γιατί ένιωθα να θέλω μόνο εγώ. Εξαφανίστηκα.»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/10/2023 | 08:19

Μαρία Σολωμού: Σeξ στο πρώτο ραντεβού – «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος»

Για ένα ακόμη επίμαχο θέμα μίλησε στη διάσημη σειρά podcast που κάνει η ηθοποιός Μαρία Σολωμού και οι δηλώσεις της για πολλοστή φορά κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Έχει αναδειχθεί σε… ειδικό επί των σχέσεων η ίδια και λέει τη γνώμη της γι’ αυτά που πιστεύει, με την ιδιότυπη «στήλη» της, «Όσα ξέρει η Μαρία με την Μαρία Σολωμού».

Το κοινό της την ακολουθεί πιστά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «πόλεμος» φουντώνει, με τον ντόρο που γίνεται κάθε φορά με τις δηλώσεις της. Αυτή τη φορά σε επεισόδιο της διαδικτυακής της εκπομπής, καταγράφει τη γνώμη της, για το σeξ στο πρώτο ραντεβού. Και άναψε.. φωτιές.

Περί Brad Pitt του… πρώτου ραντεβού

Μίλησε για το σeξ από το πρώτο ραντεβού και εξήγησε ενδελεχώς και τη δική της στάση στο εν λόγω θέμα. Εν προκειμένω, ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Έχω χωρίσει ούσα ερωτευμένη γιατί ένιωθα να θέλω μόνο εγώ. Εξαφανίστηκα. Εγώ, όταν φεύγω από μια σχέση, κλείνω την πόρτα πολύ γερά και κλειδώνω…

Προφανώς και όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και κάνεις σeξ μαζί του την πρώτη μέρα, ή είναι ο Brad Pitt και θα φύγει με το πρώτο αεροπλάνο ή είναι κεραυνοβόλος έρωτας και από τους δυο, ή μπορεί να μην είναι τίποτα και απλά επειδή είχες καιρό να κάνεις σeξ, να το κάνεις».

«Χωρίζω όταν πια έχει ξεχειλίσει, έχω πενθήσει τη σχέση μέσα στη σχέση»

Και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο η ηθοποιός σε ρόλο podcaster: «Επειδή όμως υπάρχει αυτό στην κοινωνία που ζούμε και ακούμε, ότι πρέπει να είσαι δύσκολη και διάφορες μπούρδες, μας έχουν περάσει ότι πρέπει να είμαστε “δύσκολες”.

Ο λόγος που δεν κάνω σeξ εγώ από τη πρώτη μέρα, και κάνω τη δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη, είναι αν δεν με έχει φλερτάρει. Αν δε μου έχει δημιουργήσει τη διάθεση να τον θέλω».

Η ίδια για το ζήτημα της κεραυνοβόλας εpωτικής έλξης είπε: «Αν όμως, ο άνθρωπος μόνο από το μάτι καταφέρει να με φέρει στο σημείο να πω “τώρα θέλω”, πάει να πει ότι είναι κάτι πολύ δυνατό. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, δε τα ακούω αυτά, τα “εύκολη”.»

«Όταν πω “γειά”, είναι αυτό, είμαι πάγος.»

Το… τέλος μιας σχέσης

Για το πώς ξεπερνάει η ίδια μια σχέση, ανέφερε η Μαρία Σολωμού: «Μπορεί να σε πάρει και έναν χρόνο να ξεπεράσεις κάποιον αλλά δε ξέρω, δε μου έχει συμβεί ποτέ. Όταν λέω τέλος, πρέπει να με έχεις φέρει στα όριά μου και να φύγω.

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να κλαίω για άνθρωπο έξω από τη σχέση. Δεν έχω κλάψει ποτέ αφού έχω χωρίσει. Κλαίω μέσα στη σχέση. Επειδή είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος και δεν χωρίζω όταν πρέπει. Χωρίζω όταν πια έχει ξεχειλίσει, έχω πενθήσει τη σχέση μέσα στη σχέση».

Και καταλήγει για τον χωρισμό, «Όταν πω “γειά”, είναι αυτό, είμαι πάγος. Δεν έχω γυρίσει ποτέ…. Ξέρω πόσα έχω ανεχτεί και πόσο έχω πονέσει… Όταν κάτι το χάνουμε τότε το εκτιμάμε, αυτό το τσιτάτο το σιχαίνομαι, αλλά ισχύει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε κηδεία»: Χαμός με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τραμπ με τη Μελάνια

Tabloid 24.12.2025
Και οι δύο είναι ντυμένοι στα μαύρα και κοιτούν απευθείας τον φακό με απολύτως σοβαρό ύφος

Ρόμπι Γουίλιαμς: Έκανε έκπληξη σε 94χρονη φανατική θαυμάστρια του ‑ Δείτε βίντεο

Tabloid 24.12.2025
«Έμεινα απόλυτα έκπληκτη. Πραγματικά έμεινα έκπληκτη. Τίποτα παρόμοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί», είπε ενθουσιασμένη η 94χρονη Νόρμα

Παρά Πέντε: Πώς είναι σήμερα ο εγγονός της Ζουμπουλίας ‑ Εμφανίστηκε στο reunion της σειράς

Tabloid 24.12.2025
Στο επετειακό επεισόδιο για τα 20 χρόνια του σίριαλ εμφανίστηκε ο Μάνος Diego Ξενόπουλος, που έπαιζε στο σίριαλ όταν ήταν ανήλικος

Το νοσταλγικό βίντεο της Φίνος Φιλμ με ευχές για τα Χριστούγεννα ‑ «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

Social 24.12.2025
Χρόνια πολλά σε όλους, αναγράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης της εταιρείας παραγωγής

Δάκρυσε η «Φρίντα» στο reunion του Παρά Πέντε για τον Γεράσιμο Μιχελή ‑ «Είναι τραγική ειρωνεία»

Tabloid 24.12.2025
Την ώρα που ο Πατρίκιος Κωστής διηγούνταν τη σχέση τους και έτρεμε από συγκίνηση, κλαίγαμε όλοι από κάτω, πρόσθεσε η Μελίνα Κυριακοπούλου

Σάρωσε τα πάντα το Παρά Πέντε στην τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε το reunion

Media 24.12.2025
Το τηλεοπτικό γεγονός που περίμενε το κοινό εδώ και χρόνια

Reunion Παρά Πέντε: Δάκρυσαν για την απουσία της Ειρήνης Κουμαριανού

TV Buzz 24.12.2025
Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα

Χαμός στα social media με το reunion του «Παρά Πέντε»

TV Buzz 24.12.2025
Το «Παρά Πέντε», η θρυλική σειρά, επέστρεψε με ένα επετειακό επεισόδιο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το σχόλιο που έκανα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν ήρθε να δει την παράσταση

Media 24.12.2025
Περιμένα να έρθει γιατί ο πατέρας της ήταν μεγάλος φαν των «Αγαμοι Θύται», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Κλέλια Ανδριολάτου για Maestro: «Ο νέος κύκλος έχει πολύ σασπένς και νέους ρόλους»

TV Buzz Χτες
Οι δηλώσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου για την τέταρτη σεζόν του Maestro στην τηλεοπτική εκπομπή «Buongiorno».