E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: O τελευταίος χορός της Γερμανίδας πριν δολοφονηθεί από τη Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ

Ανέβασαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο όπου διαπομπεύουν το πτώμα της

Δημοσίευση 10/10/2023 | 08:51

Βίντεο: O τελευταίος χορός της Γερμανίδας πριν δολοφονηθεί από τη Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ

Η 30χρονη tattoo artist Shani Louk βρήκε τραγικό θάνατο στο Ισραήλ -όπου είχε ταξιδέψει για ένα μουσικό φεστιβάλ- όταν τρομοκράτες της Χαμάς την απήγαγαν, τη δολοφόνησαν και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγό.

Μάλιστα, από τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media από «υπερήφανα» μέλη της Χαμάς, κατάφερε και την αναγνώρισε μια συγγενής της καθώς διακρίνεται ένα από τα χαρακτηριστικά τατουάζ που είχε στο πόδι.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, διακρίνεται η Shani Louk να χορεύει χαρούμενη και ξέγνοιαστη στο μουσικό φεστιβάλ που λίγη ώρα αργότερα θα μετατρέπονταν σε λίμνη αίματος από τα εκατοντάδες θύματα. Λίγες στιγμές αργότερα, η tattoo artist θα αιχμαλωτιζόταν από τους τρομοκράτες της Χαμάς και θα σφαγιαζόταν μαζί με άλλους 259 παρευρισκόμενους στο φεστιβάλ κατά τη διάρκεια της επίθεσής τους στο Ισραήλ.

Η Shani, η οποία μεγάλωσε στο Ισραήλ αλλά είχε γερμανικό διαβατήριο, ήταν ακτιβίστρια για την ειρήνη και αντιρρησίας συνείδησης, δήλωσε η θεία της Orly Louk, στη γερμανική εφημερίδα Der Spiegel. Η Orly είπε ότι η Shani είχε αρνηθεί να αναλάβει τη στρατιωτική θητεία που είναι υποχρεωτική για τους Ισραηλινούς λόγω των ειρηνιστικών της απόψεων, προσθέτοντας ότι το γερμανικό της διαβατήριο βοήθησε σε αυτό

Οι τρομοκράτες της Χαμάς απήγαγαν την Shani Louk, τη δολοφόνησαν και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγό

Σημειώνεται πως για το περιστατικό κυκλοφορεί στα social media αντίστοιχο βίντεο το οποίο ωστόσο είναι πολύ σκληρό για να μεταδοθεί.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, βεβηλωμένο και περιφερόμενο με μια ανατριχιαστική αδιαφορία για την ιερότητα της ζωής. Αλλά η φρίκη δεν τελείωσε εκεί. Οι εικόνες του πτώματος της Shani εμφανίστηκαν στη συνέχεια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και καταδίκη.

Οι τρομοκράτες κάθονταν πάνω στο σώμα της, τη χλεύαζαν και κάποιοι έφτυναν πάνω τους. Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη - αλλά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε από την ξαδέλφη της Tomasina Weintraub-Louk, ότι ήταν η Shani η οποία δήλωσε στη MailOnline ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά τατουάζ στα πόδια και τα ράστα μαλλιά της.

H μητέρα της Shani Louk ζητάει βοήθεια

Η μητέρα της Shani Louk, της γυναίκας της οποίας το πτώμα εθεάθη σε βίντεο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που οδηγούσαν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες στη Γάζα. Επιβεβαίωσε ότι είχε δει την κόρη της στο βίντεο & ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για περισσότερες πληροφορίες

«Δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Ελπίζουμε σε θετικά νέα. Είναι σίγουρα η Shani. Ήταν σε ένα μουσικό φεστιβάλ για την ειρήνη. Αυτό είναι ένας εφιάλτης για την οικογένειά μας», δήλωσε η γυναίκα.

Το μουσικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχε η Shani ήταν ένα από τα πρώτα σημεία που δέχτηκε επίθεση από την τρομοκρατική ομάδα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ περισσότεροι πιάστηκαν όμηροι από τους μαχητές.

Σε ένα δεύτερο βίντεο που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια γυναίκα να φωνάζει:«Μη με σκοτώσετε» και να απομακρύνεται με μοτοσικλέτα από έναν ένοπλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Το 54% των κρατουμένων στην Ελλάδα είναι παράνομοι μετανάστες

Κόσμος 23.09.2025
«Η Ευρώπη περισσότερο από όλους είναι σε εξαιρετικά επικίνδυνη περίοδο»

Αιγάλεω: Στη φυλακή ο 32χρονος που επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες

Ελλάδα 23.09.2025
Οι επιθέσεις σημειώθηκαν πριν από περίπου μία εβδομάδα

Θέμα χρόνου να υπογραφεί η αγορά του TikTok από τις ΗΠΑ

Κόσμος 23.09.2025
Θέμα χρόνου μοιάζει να είναι η υπογραφή του προεδρικού διατάγματος

Αναβάλλεται η συνάντηση Μητσοτάκη ‑ Ερντογάν

Ελλάδα 23.09.2025
Ο λόγος που δεν θα γίνει η προγραμματισμένη συνάντηση

Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί τη Ρωσία με την ενεργοποίηση του άρθρου 5

Κόσμος 23.09.2025
Το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο επιρρίπτει στη Ρωσία «την πλήρη ευθύνη γι’ αυτές τις ενέργειες» και την καλεί να τις σταματήσει

Φυλάκιση 12 μηνών για τον 41χρονο μετανάστη που παρενόχλησε 14χρονη στη Βρετανία

Κόσμος 23.09.2025
Ο υπήκοος Αιθιοπίας κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες σeξουαλικής επίθεσης

Σάλος για την παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη – Η επίσημη θέση του ΕΟΦ

Ελλάδα 23.09.2025
Καμία αλλαγή στις συστάσεις κατά την εγκυμοσύνη

«Παρμενίων 2025»: Σειρήνες συναγερμού σε όλη τη χώρα – Πότε θα ηχήσουν

Ελλάδα 23.09.2025
Οι ώρες των ηχητικών σημάτων που θα ακουστούν από τις σειρήνες, στο πλαίσιο της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2025»

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. θα ελέγξει τους καταυλισμούς των Ρομά ‑ Το σχέδιο με τους πάνοπλους αστυνομικούς

Ελλάδα 23.09.2025
Οι αστυνομικοί που θα τοποθετηθούν στους καταυλισμούς των Ρομά, θα είναι οπλισμένοι, θα φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη