E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα Κουτιά Pet City για … «Ζωή και Κούτα»

Δημοσίευση 9/10/2023 | 12:31

Νέα Κουτιά Pet City για … «Ζωή και Κούτα»

Τα Pet City, προσκαλούν κάθε κατοικίδιο να ζήσει «Ζωή και Κούτα» μέσα από τα νέα Κουτιά Pet City που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για να προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαράς.

Ένα πρωτοποριακό και καθόλου συνηθισμένο κουτί αποστολής ειδών που ξετυλίγει σε κάθε άνοιγμά του και μια διαφορετική στιγμή χρήσης, και προσκαλεί όλους τους pet parents να την αξιοποιήσουν δημιουργικά, δίνοντας της μια «δεύτερη ζωή».

Κάθε Kουτί Pet City έχει το δικό του μοναδικό σκοπό, ώστε να δημιουργήσει ξεχωριστές στιγμές μεταξύ των κατοικιδίων και των ανθρώπων τους. Μέσα από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, τα όμορφα χρώματα και τα ευφάνταστα ονόματα, δίνουν την ευκαιρία για ατέλειωτες ώρες αγάπης και παιχνιδιού.

Το Κουτί Χουζούρεμα είναι ένα κουτί αγκαλιάς για τις πιο άνετες και ζεστές στιγμές σιέστας. Το Κουτί Κρεβάτι αποτελεί τον κατάλληλο τρόπο για να έχει ο χνουδωτός σας φίλος, τα πιο γλυκά και παιχνιδιάρικα όνειρα. Από την άλλη, το Κουτί Διασκέδασης, είναι ένα κουτί γεμάτο χαρά, ενθουσιασμό και παιχνίδι με ατελείωτο κούνημα των ουρών. Το Κουτί Ταΐστρα, συμβάλει στο να γίνει η εμπειρία του φαγητού ξεχωριστή και ξέγνοιαστη. Τέλος, το Κουτί Παιχνιδιών, υπόσχεται τα παιχνίδια και η διασκέδαση να μην τελειώσουν ποτέ.

Στα Pet City πιστεύουμε πως κάθε κατοικίδιο ζωάκι είναι ένα μικρό θαύμα και αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μας και δίνουμε μια ακόμα ευκαιρία στους pet parents να εκφράσουν με έναν ακόμα τρόπο την αγάπη τους. Για αυτό δημιουργούμε έναν ξεχωριστό κόσμο για «Ζωή και Κούτα», όπου κάθε κουτί είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κουτί - είναι πηγή χαράς, αγάπης και παιχνιδιού που συνδέει τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους με διαφορετικούς τρόπους. Ταυτόχρονα, η επαναχρησιμοποίησή του βοηθά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος για τον πολύτιμο πλανήτη μας.

Τα Pet City, ενισχύουν με κάθε τρόπο τον δεσμό μεταξύ των κατοικίδιων ζώων και των ανθρώπων τους, δημιουργώντας νέες αναμνήσεις και όμορφες ιστορίες με τους καλύτερούς μας φίλους.

Χαρίστε και εσείς στο κατοικίδιό σας «Ζωή και Κούτα» μέσα από τα Κουτιά Pet City που βρίσκετε εδώ: https://www.petcity.gr/boxes

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα πιο αφράτα πασχαλινά τσουρέκια με ίνες

Food 29.04.2024
Όλα τα tips για να φτιάξετε αφράτο και πεντανόστιμο τσουρέκι

Λινό παντελόνι: Είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό ανοιξιάτικο στυλ

Style 29.04.2024
Αυτό είναι το μοναδικό παντελόνι που θα χρειαστείς την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι!

4 συμβουλές για καλύτερη διάθεση στη δουλειά

Body+Mind 29.04.2024
Μάθε πώς θα περνάς καλά στη δουλειά σου κάθε μέρα!

Νιώθεις το πρόσωπό σου πρησμένο; Να πώς θα το καταπολεμήσεις

Body+Mind 29.04.2024
Υπάρχει λύση, αρκεί να ακούσεις το σώμα σου

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Body+Mind Χτες
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Πως θα απαλλαγείς από την δυσκοιλιότητα

Body+Mind Χτες
Μυστικά κατά της δυσκοιλιότητος

Ο νόστιμος ξηρός καρπός που θα σταματήσει τις λιγούρες σου

Food Χτες
Έχει επίδραση στο κέντρο αυτοελέγχου του εγκεφάλου

Λαύκος: Το ελληνικό χωριό που απαγορεύονται τα αυτοκίνητα

Ταξίδια Χτες
Το πανέμορφο χωριό του Πηλίου που πρέπει να επεισκεφθείς