E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το 6ο Kapani Project ολοκληρώθηκε με την πιο μεγάλη αγκαλιά!

Δημοσίευση 9/10/2023 | 11:18

Το 6ο Kapani Project ολοκληρώθηκε με την πιο μεγάλη αγκαλιά!

To Kapani Project μετά απο 6 διοργανώσεις συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται. Από την πρώτη εμφάνισή του θέλησε να εμπλέξει το κοινό της πόλης σε μια εμπειρία χωρίς να φοβηθεί τις προκλήσεις που συνάντησε στον δρόμο του, και αυτό έκανε!

Πέντε μήνες εργώδους προσπάθειας και ορμητικής διάθεσης κορυφώθηκαν σε μια γιορτή της Αγοράς Καπάνι το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μουσικές από κάθε γωνιά του κόσμου και performing acts με ηχηρή φωνή που άφησαν το κοινωνικό τους αποτύπωμα, έκλεισαν την 6η διοργάνωση γεμάτο χαμόγελα, ρυθμό, χορό και διάθεση που μας έδωσε ώθηση και έμπνευση για το επόμενο Kapani Project.

Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθουμε για τους μουσικούς που μοιράστηκαν τους ήχους τους για τους φίλους που διέθεσαν τον χρόνο τους, τους συνεργάτες μας που μοιράστηκαν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους και πάνω απ’ όλα για τους επισκέπτες που έσπευσαν και μοιράστηκαν τη συγκίνησή μας.

Ευχαριστούμε πολύ όσους διευκόλυναν το εγχείρημά μας και πίστεψαν στη δυναμική μας, τον Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου, τον Οργανισμό Τουρισμού, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης τα άτομα που βρίσκονται στις θέσεις ευθύνης και φυσικά τους χορηγούς μας, αφού δίχως αυτούς, τίποτα δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο της μουσικής για πάντα

Μουσική 07.05.2024
Οι 10 πιο επιδραστικές γυναίκες της ιστορίας της μουσικής

Ταινίες για να δεις μετά από ένα λουκούλλειο γεύμα

Σινεμά Προχτές
Χαλαρές και απολαυστικές ταινίες για τη χώνεψη

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η έκτη σεζόν

TV Σειρές 02.05.2024
Η σειρά θα είναι χωρισμένη σε τρία μέρη

5 + 1 παράξενες θεωρίες για τα Φιλαράκια που έφτιαξαν οι φαν

TV Σειρές 02.05.2024
Η μια πιο ακραία από την άλλη