E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αμετανόητος Μπέος: Επανέλαβε τη χυδαία φράση για Κασσελάκη και έβρισε τον Μπογιόπουλο – «Αφού εισαι δημοσιογράφος είσαι νούμερο»

«Είσαι ένα λουμπεναριό! - Είσαι νούμερο!»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/10/2023 | 00:19

Αμετανόητος Μπέος: Επανέλαβε τη χυδαία φράση για Κασσελάκη και έβρισε τον Μπογιόπουλο – «Αφού εισαι δημοσιογράφος είσαι νούμερο»

Εμμένει ο Αχιλλέας Μπέος στη φράση που είπε στην επινίκια δήλωση του για τον Στέφανο Κασσελάκη. Μετά το «Δηλαδή εμείς θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π…δες;» που προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο νέος δήμαρχος Βόλου «ξαναχτύπησε».

Αυτή τη φορά, ο Αχιλλέας Μπέος συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή του ΣΚΑΪ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και αφού άκουσε «συγχαρητήρια» για την εκλογή του από τον Νίκο Χατζηνικολάου, ξέσπασε γι’ άλλη μια φορά κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Επανέλαβε τη χυδαία φράση

«Χαμός θα γίνει από δω και πέρα. Δεν κατάλαβα! Τι είναι; Είναι πρότυπο για τους Έλληνες και τα παιδιά μας ο Κασσελάκης; Για να μην τρελαθούμε… Κάθε πρωί βγαίνουν και λένε… Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και τι είναι ο κάθε ένας δεν με αφορά και έτσι πρέπει να είναι. Δικαίωμα τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε! Τον κρίνω γιατί ήρθε σε ένα μήνα και… Ούτε πέντε τοις εκατό δεν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Τον κρίνω λοιπόν γιατί είπε σε μια δήλωσή του ότι θα ήθελε να μεγαλώσει δύο αγόρια. Όχι κορίτσια. Θα παράγουμε που…ες κύριε Χατζηνικολάου;» αναρωτήθηκε ξανά ο Αχιλλέας Μπέος και ο Νίκος Χατζηνικολάου προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη.

Ο νέος δήμαρχος Βόλου δεν έδειξε να πτοείται και συνέχισε: «Θα τρελαθώ δηλαδή! Συγγνώμη αλλά… Τι να κάνουμε; Να σας πω κάτι; Εγώ είμαι ένας άνθρωπος λαϊκός. Απλός, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Εκφράζομαι ελεύθερα. Αυτός είμαι. Ούτε υποκριτής είμαι, ούτε πολιτικός απατεώνας. Και δεν με ενδιαφέρει το κόστος. Αυτή τη θέση για τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μου την έχει δώσει ο κόσμος, και ο κόσμος θα την πάρει».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τότε τον ενημέρωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης στη δήλωσή του κάλεσε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει.

«Είμαι τελειόφοιτος δημοτικού»

«Μεγάλη χαρά. Δεν κατάλαβα… καμία δικαιοσύνη και κανένας νόμος δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος. Το Σύνταγμα μιλάει ξεκάθαρα για ελευθερία λόγου και έκφρασης. Ξαφνικά θα έχουμε άλλα δεδομένα; Να επέμβει και σε αυτόν τότε που είπε αυτά τα πράγματα. Εγώ μιλάω και εκφράζομαι ελεύθερα και προσπαθώ με αυτή τη μόρφωση που έχω, τελειόφοιτος δημοτικού, να μην προσβάλλω. Αυτά είναι. Άμα τους αρέσουνε…» επέμεινε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Δεν το προσπαθείτε και ιδιαίτερα» σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Τι να κάνουμε; Να αλλοιώσω την προσωπικότητα μου; Να γίνω υποκριτής; Να βάλω άλλο κουστούμι και άλλο πρόσωπο; Δεν θέλετε να μιλάτε με έναν αληθινό άνθρωπο; Αυτός είμαι. Τι να κάνω; Να υποκρίνομαι;» ρώτησε στην συνέχεια και πρόσθεσε πως στην πορεία του είναι δίπλα στον κόσμο του Βόλου και πως «μιλάει» γι’ αυτόν το έργο που έχει κάνει στην περιοχή.

«Τι να κάνω; Να φορέσω καλσόν;»

«Τι να κάνω; Να φορέσω καλσόν;» είπε σε έντονο ύφος ο δήμαρχος Βόλου και ο παρουσιαστής του Ant1 του έκανε «φιλική προτροπή» όπως την χαρακτήρισε, να κατεβάσει τους τόνους.

«Θα χαμηλώσω τους τόνους όταν προσέξουν κι αυτοί. Δεν είναι πρότυπο οι δηλώσεις του Κασελάκη» ήταν σε έντονο ύφος η απάντησή του.

«Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε»

Στην συνέχεια, ο Νίκος Χατηζνικολάου έδωσε πάσα στον Νίκο Μπογιόπουλο ο οποίος απευθυνόμενος στον Αχιλλέα Μπέο ανέφερε: «Δεν θέλω να κάνω καμία ερώτηση. Αναγνωρίζω, κ. Μπέο, ότι είστε δήμαρχος Βόλου και εγώ είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Είπατε προηγουμένως ότι είστε λαϊκός άνθρωπος και μας είπατε ότι η λαϊκότητα του ανθρώπου εκφράζεται με τον τρόπο που εκφραστήκατε εσείς. Λέω, λοιπόν, ότι δεν είστε λαϊκός άνθρωπος. Λούμπεν είστε! Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε».

«Και εσύ είσαι ένα νούμερο! Και μεγάλο νούμερο κιόλας» απάντησε άμεσα ο Αχιλλέας Μπέος.

«Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει. Χωρίς να κάνω ευθείες αναγωγές» συνέχισε ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Αχιλλέας Μπέος ρώτησε: «Εσύ τι είσαι; Ποιο είναι το επάγγελμα σου;»

«Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που είχε διαβάσει ότι και ο Εσκομπάρ ήταν γερουσιαστής στην Κολομβία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σε μια συχνότητα δημόσια, όταν το ύφος το δικό σας πλασάρεται ως λαϊκό ύψος έχω υποχρέωση ως πολίτης αυτής της χώρας να πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με τη λαϊκότητα αυτού του λαού» του απάντησε ο Νίκος Μπογιόπουλος με τον δήμαρχο Βόλου να αναρωτιέται ξανά: «Τι επαγγέλλεσαι, ρε άνθρωπε; Τι είσαι; Δημοσιογράφος;».

Ο Νίκος Μπογιόπουλος επέμεινε: «Είσαι ένα λουμπεναριό! Ένα λουμπέναριο είσαι! Αυτό είσαι! Και είμαι δημοσιογράφος, ναι, πολίτης που πληρώνει φόρους που κανέναν δεν τον κατηγόρησε ποτέ για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο».

«Προφανώς από αυτούς που τα παίρνουν είσαι και προσπαθείς να παραπληροφορήσεις την κοινή γνώμη. Κ. Χατζηνικολάου, δεν έχει νόημα να μιλάω με αυτό το νούμερο τώρα. Αφού είσαι δημοσιογράφος είσαι και νούμερο» είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Νίκος Χατζηνικολάου «έκλεισε» την σύνδεση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Πώς έγινε το φονικό ‑ Μπλόκαρε το πιστόλι του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον λαιμό

Ελλάδα 28.04.2024
Αναζητείται ο άνδρας που εκτός από τον 23χρονο ο οποίος έxασε τη ζωή του, τραυμάτισε ακόμη δύο πριν διαφύγει

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 28.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Πέθαvε ο γνωστός αθλητικογράφος Στράτος Σεφτελής

Αθλητικά Νέα 28.04.2024
Ο Στράτος Σεφτελής πέθαvε σε ηλικία 68 ετών, με την είδηση να σκορπά τη θλίψη στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες του κυκλώματος που διακινούσε vαρκωτικά μέσα στο σχολείο

Ελλάδα 28.04.2024
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα που διακινούσε vαρκωτικά μέσα σε σχολείο της Πάτρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Γεωργούλης: «Αν δεν ήμουν αθώος δε θα κατέβαινα υποψήφιος»

Ελλάδα 28.04.2024
Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την καταγγελία σε βάρος του πριν από ένα χρόνο για σ e ξ ουαλική παρεvόχληση και κακoποίηση

Τέλη Κυκλοφορίας: Από 1η Μαΐου ξεκινά η διαδικασία πληρωμής με το μήνα

Οικονομία 28.04.2024
Από 1η Μαΐου ξεκινάει η λειτουργία της πλατφόρμας My Car για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα

Κρήτη: Βράχος έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ‑ Τραυματίστηκαv μητέρα, παιδί και μια γυναίκα

Ελλάδα 28.04.2024
Βράχος αποκολλήθηκε στα Χανιά και έπεσε σε αυτοκίνητο που κινούταν - Τραυματίστηκαv μια μητέρα με το παιδί της και ακόμα μια γυναίκα

Η Μόνα Λίζα ... μετακομίζει! Τι λέει η διευθύντρια του Λούβρου

Πολιτισμός Χτες
Μια τέτοια κίνηση θα προσέφερε στους επισκέπτες μια καλύτερη εμπειρία, τόνισε

Γρίπη των πτηνών: Ανησυχία στις ΗΠΑ γιατί μεταπήδησε στις αγελάδες

Κόσμος Χτες
Πόσο πρέπει να ανησυχούν οι Ευρωπαίοι

Πύργος: Τον λήστεψε ενώ έβαφε την εκκλησία του χωριού

Ελλάδα Χτες
Tον έριξε από τη σκάλα και άρχισε να τον χτυπά