E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ταινίες στην τηλεόραση: Πολλή δράση και περιπέτεια με ταινίες που έσπασαν τα ταμεία

Από 9/10 έως και 15/10

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 9/10/2023 | 00:08

Ταινίες στην τηλεόραση: Πολλή δράση και περιπέτεια με ταινίες που έσπασαν τα ταμεία
@brittanica.com

The Operative - Da Vinci Code - Bohemian Rhapsody - Mon Inconnue - The Bourne Identity - Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - Mission Impossible: Rogue Nation

Δευτέρα 9/10

The Operative (Open Beyond) 21.00

Ένα κατασκοπικό θρίλερ για γερά νεύρα. Μια κατάσκοπος της Μοσάντ εξαφανίζεται ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για την κηδεία του πατέρα της, αναγκάζοντας τον εκπαιδευτή της να την εντοπίσει και να σιγουρευτεί ότι όλα είναι εντάξει…

Τρίτη 10/10

Da Vinci Code (Mega) 00.10

Η μεταφορά του συγκλονιστικού βιβλίου του Dan Brown με τον Tom Hanks στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενώ βρίσκεται στο Παρίσι για δουλειές, ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκτον, λαμβάνει μια επείγουσα κλήση μέσα στο βράδυ: ο ηλικιωμένος έφορος αρχαιοτήτων του Λούβρου έχει δολοφονηθεί μέσα στο μουσείο. Κοντά στο σώμα, η αστυνομία έχει βρει ένα κρυπτογράφημα. Ο Λάνγκτον, προσπαθώντας να λύσει τον αινιγματικό γρίφο, οδηγείται σε μια σειρά ενδείξεων που κρύβονται στις εργασίες του Ντα Βίντσι -ενδείξεις ορατές από όλους, αλλά δαιμόνια κρυμμένες από τον ζωγράφο. Ο καθηγητής ενώνει τις δυνάμεις του με μια ταλαντούχα γαλλίδα κρυπτολόγο, τη Σοφί Νεβέ, και ανακαλύπτει ότι ο πρώην έφορος αρχαιοτήτων συμμετείχε στο κοινόβιο της Σιών -μια πραγματικά μυστική κοινωνία.

Τετάρτη 11/10

Bohemian Rhapsody (Open Beyond) 21.00

Η πολυτάραχη ζωή του Freddie Mercury και των υπόλοιπων μελών των Queen, από το ξεκίνημα του συγκροτήματος, μέχρι και το Live Aid του 1985. Η φωνή, τα τραγούδια, το σeξ, τα πάθη και όλα όσα συνόδεψαν τον Freddie μέχρι την εμφάνιση στην συναυλία που έμεινε στην ιστορία.

Πέμπτη 12/10

Mon Inconnue (ΕΡΤ2) 22.00 

Ο Ραφαέλ είναι ένας ντροπαλός μαθητής του λυκείου, που δεν τολμά να δείξει σε κανέναν τα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας που γράφει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Ένα βράδυ συναντά την Ολίβια, μια πιανίστα, που έχει εμμονή με την τελειότητα. Αφού ερωτεύονται, οι δύο νέοι ξεκινούν μια σχέση και παντρεύονται λίγα χρόνια αργότερα. Αλλά η ειδυλλιακή ζωή του ζευγαριού επιδεινώνεται ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα, ο Ραφαέλ βρίσκει τον εαυτό του βυθισμένο σε έναν κόσμο όπου δεν έχει συναντήσει ποτέ την Ολίβια, τη γυναίκα της ζωής του…

Παρασκευή 13/10

The Bourne Identity (Alpha) 00.15

Η αρχή των περιπετειών του κατασκόπου που μπήκε στην καρδιά μας και έγραψε ιστορία. Κάπου στη θάλασσα της Μεσογείου, ένα ιταλικό ψαροκάικο περισυλλέγει έναν ναυαγό από τη θάλασσα. Το πλήρωμα διαπιστώνει ότι το κορμί του είναι γεμάτο από σφαίρες και ότι με την ανάκτηση των αισθήσεων του δεν θυμάται τίποτε για την ταυτότητά του. Πρόκειται για έναν καλογυμνασμένο άνδρα, με τελεία αντανακλαστικά που απελευθερώνουν μια απερίγραπτη δύναμη που τον κάνει επικίνδυνο. Το μόνο που διαθέτει ο άνθρωπος αυτός είναι ο αριθμός ενός τραπεζικού λογαριασμού που είναι γραμμένος ανεξίτηλα στο πόδι του. Με αυτό το εφόδιο οδηγείται στη Ζυρίχη και σε μια τραπεζική θυρίδα που περιέχει πολλά διαβατήρια, αρκετά χρήματα, ένα αυτόματο όπλο, ένα όνομα: Τζέισον Μπορν, καθώς και μια διεύθυνση στο Παρίσι, όπου θα είναι και ο επόμενος του σταθμός. Προσπαθώντας να διαφύγει από άγνωστους διώκτες, θα συναντήσει τη Μαρί, μια μυστηριώδη και όμορφη κοπέλα που θα τον ακολουθήσει.

Σάββατο 14/10

Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Star) 22.50

Το πρώτο μέρος της τριλογίας που έγραψε εποχή στον κινηματογράφο αλλά και την λογοτεχνία. Ο νεαρός Φρόντο, κάτοικος της Μέσης Γης, με τη βοήθεια τριών χόμπιτ φίλων του, τον μάγο Γκάνταλφ και μιας ομάδας πολεμιστών, που απαρτίζουν τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, ξεκινά ένα επικό ταξίδι για να καταστρέψει ένα μαγικό δαχτυλίδι, πηγή δύναμης του Κακού. Καθοδόν, όμως, είναι πολλοί αυτοί που αγωνίζονται για να το αποκτήσουν, και με κάθε μέσο.

Κυριακή 15/10

Mission Impossible: Rogue Nation (Alpha) 22.30

Η πέμπτη ταινία του επιτυχημένου franchise με πρωταγωνιστη τον ακούραστο Tom Cruise. Ο Ίθαν Χαντ βρίσκεται σε μια νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το Συνδικάτο, μια σκιώδη αντί-IMF οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ίθαν Χαντ, όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο της μουσικής για πάντα

Μουσική 07.05.2024
Οι 10 πιο επιδραστικές γυναίκες της ιστορίας της μουσικής

Ταινίες για να δεις μετά από ένα λουκούλλειο γεύμα

Σινεμά Προχτές
Χαλαρές και απολαυστικές ταινίες για τη χώνεψη

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η έκτη σεζόν

TV Σειρές 02.05.2024
Η σειρά θα είναι χωρισμένη σε τρία μέρη

5 + 1 παράξενες θεωρίες για τα Φιλαράκια που έφτιαξαν οι φαν

TV Σειρές 02.05.2024
Η μια πιο ακραία από την άλλη