E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Χρονοπούλου: «Λύγισε» on air ο πνευματικός της ‑ «Πονάω, πιστεύω δε θα το ξεπεράσω»

«Δεν θα το ξεπεράσω, ήμασταν αυτοκόλλητοι»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/10/2023 | 17:41

Μαίρη Χρονοπούλου: «Λύγισε» on air ο πνευματικός της ‑ «Πονάω, πιστεύω δε θα το ξεπεράσω»

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αναφερθεί αρκετές φορές στον πνευματικό της και το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου, ο δεύτερος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση για την ηθοποιό.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο ιερέας είπε στο «Χαμογέλα και πάλι!»: «Έχασα το κοριτσάκι μου. Έχασα την Μαίρη, την μάνα μου, την αδερφή μου. Ήμασταν 28 χρόνια αυτοκόλλητοι, μέρα νύχτα μαζί».

Δείτε το βίντεο

«Το μοναστήρι μας είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι της. Λένε “πέθανε η Μαίρη”. Δεν πέθανε η Μαίρη, ζει. Την νιώθω κοντά μου, θα μου λείψει. Τα βράδια τα περνούσαμε μαζί. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μιλούσαμε μέχρι το πρωί. Πήγαινα πολλές φορές και την έβλεπα στην Αθήνα. Είχε κάλους φίλους, αλλά έλεγε αυτά που ήθελε. Σε εμένα έλεγε αυτά που δεν ήθελε, αυτή ήταν η διαφορά. Ήταν η οικογένειά μου. Πονάω κα στεναχωριέμαι, πιστεύω δεν θα το ξεπεράσω. Της έλεγα να μην μένει μόνη της. Τέσσερις μέρες πριν γίνει το κακό είχε πέσει πάλι. Ήταν παντογνώστης η Μαίρη. Έπεφτε συχνά αλλά δεν είχε πάθει κακό. Το τελικό ήταν την Κυριακή. Ήμουν στο μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού στον Βόλο. Της είχα μιλήσει γιατί είχαμε υποστεί καταστροφές από τις πλημμύρες. Μου ζήτησε να δω τις ζημιές και να της πω» συνέχισε.

«Ήρθα στον Άγιο Κυπριανό να φτιάξω τις ζημιές και άκουσα την φωνή της και μου λέει “γέροντα άναψε και για μένα μία λαμπάδα”. Ζήτησα από την Παναγία να την βοηθήσει, αλλά ήταν εκείνη η στιγμή που έφευγε η ψυχή της. Εγώ φοβάμαι τον θάνατο, εκείνη δεν τον φοβόταν. Τι να σας πω για τη Μαίρη» είπε τέλος, με δάκρυα στα μάτια ο πνευματικός της Μαίρης Χρονοπούλου.

Τι θα γίνει με την κηδεία της

201611081328100_0124_MERI_XRONOPOYLOY_7112016

Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα γύρω από το τι θα συμβεί με την κηδεία της πληθαίνουν, μιας και η επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί.

«Γιατί έρχεται το τέλος μου. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου» είχε αναφέρει.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε κάνει ξεκάθαρο το τι θέλει να συμβεί όταν φύγει από τη ζωή. Ωστόσο, όπως είχε σκεφτεί και εκείνη «αν με ρωτάς πως θα πάρουν οι φίλοι μου αυτήν την απόφασή μου; Εκείνο που είναι βέβαιο, ένας πολύ πολύ αγαπητός μου άνθρωπος γίνεται έξαλλος όταν το ακούει. Κι είπε ότι θα κάνει το παν για να το εμποδίσει! Λυπάμαι, καλέ μου, που οι απόψεις μας διίστανται!».

Μέχρι ώρας δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν πώς θα αποχαιρετήσουν τη «μεγάλη κυρία» του ελληνικού κινηματογράφου.


Xronopoulou_-_portraito_1

Η χάρη που ζήτησε από την Ευανθία Ρεμπούτσικα
«Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει» έχει αποκαλύψει επίσης.

Στο παρελθόν, είχε πει στην Espresso: «Εγώ το κάνω συμβολαιογραφικά. Την όλη διαδικασία παραλαβής της σορού μου, όταν εγκαταλείψω αυτόν τον κόσμο, διότι δεν είναι μόνο η καύση που με απασχολεί αλλά κι όλη η διαδικασία που θα προηγηθεί. Τα έχω όλα μυστικά, όπως κι όλη αυτή την ιστορία, υπό απόλυτη σεμνότητα και λιτά. Η τελευταία μου εναπόθεση θα είναι σε χρώμα λευκό. Κι όχι φέρετρο. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι.

«Το τελευταίο "πάρτι»" έχει άλλο πλάνο! Η καύση είναι εξαγνισμός! Είναι προτιμότερο να σε σπαράζουν τα σκαθάρια και τα σκουλήκια; Δείξε μου -σε όλη την ανθρώπινη ιστορία- έναν αθάνατο! Έζησε ποτέ κανείς αιώνια; Μια απλή μετάβαση είναι! Είναι η μοίρα μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε από το Happy Day μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του Γιώργου Μυλωνάκη

Tabloid 15.04.2026
Η δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Η Δώρα Παντέλη με φλοράλ μπικίνι αναπολεί τις διακοπές στην Πάρο

Social 15.04.2026
«Χωρίς σχέδιο, μόνο συναισθήματα» έγραψε η Δώρα Παντέλη στην ανάρτησή της στο Instagram

Οι σeξι φωτογραφίες 25χρονης Αυστραλής από την Coachella της έδωσαν τον τίτλο της «πιο όμορφης κοπέλας στον κόσμο»

Social 15.04.2026
«Κανείς δεν θα μπορούσε να είναι τόσο τέλειος» γράφουν για την Λία Χάλτον

Τάσος Ξιαρχό για τον εθισμό του στα ναρκωτικά: Είμαι καθαρός, δύσκολο πράγμα να το καταφέρεις

Tabloid 15.04.2026
«Δεν τα θέλω, δεν τα χρειάζομαι και έχω κόψει από γύρω μου και τους ανθρώπους που τα κάνανε», τόνισε ο χορογράφος

Κώστας Τσουρός: Αιφνίδια ανακοίνωση – «Καλή συνέχεια»

Tabloid 15.04.2026
Μια ξαφνική ανακοίνωσε έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Instagram

Britney Spears: Κάνει restart στη ζωή της – η απόφαση που αλλάζει τα πάντα

Tabloid 15.04.2026
Η είδηση της εισαγωγής της σε rehab επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον της

Χαμός με το teaser του Euphoria – Η Sydney Sweeney σε σκηνή που δίχασε τους fans

Tabloid 15.04.2026
Αντιδράσεις για τη νέα εμφάνιση της Cassie

Σοκ με τη χολιγουντιανή σταρ Ann‑Margret ‑ Στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρή πτώση που υπέστη

Tabloid Χτες
Η πρώην σύντροφος του Elvis Presley και διάσημη πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Αγγελική Ηλιάδη: «Ήμουν 5,5 μηνών έγκυος και βρέθηκα στο πάτωμα από τις κλωτσιές»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για την κακοποίηση που υπέστη την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Hailey Bieber: Στο πλευρό του Justin στο Coachella ‑ Βίντεο από τις πρόβες με τον γιο τους

Tabloid Χτες
Η σύζυγος του τραγουδιστή μοιράστηκε στιγμές από τα παρασκήνια

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε φωτογραφία της με μαγιό από τις Σεϋχέλλες

Social Χτες
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μοιράστηκε εικόνες από την απόδρασή της στον εξωτικό προορισμό

Ο Τομ Χανκς κράτησε τον Επιτάφιο σε εκκλησία στο Λος Αντζελες, δείτε φωτογραφία

Social Χτες
Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Μελίνα Κανακαρίδη μοιράστηκε φωτογραφίες από το ορθόδοξο Πάσχα στο Χόλιγουντ