E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Vans παρουσιάζει αγαπημένες συλλογές με αφορμή τα 100 χρόνια Disney!

Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 6 Οκτωβρίου 2023

Δημοσίευση 5/10/2023 | 14:30

Η Vans παρουσιάζει αγαπημένες συλλογές με αφορμή τα 100 χρόνια Disney!

Οι ολοκληρωμένες συλλογές με ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, περιλαμβάνουν μερικούς από τους αγαπημένους χαρακτήρες και πιο δημοφιλείς κακούς της Disney

Η Vans, το αυθεντικό action sports brand και παγκόσμιο σύμβολο της δημιουργικής εξερεύνησης, ανακοινώνει με μεγάλη υπερηφάνεια μια μοναδική συνεργασία, τη γιορτή των 100 χρόνων Disney. Οι ολοκληρωμένες συλλογές διαθέτουν μια πλήρη γκάμα για ενήλικες και παιδιά, υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ που είναι αφιερωμένες σε χαρακτήρες και ιστορίες των 100 χρόνων της Disney.

Η συνεργασία Disney x Vans αποτυπώνει το πάθος για τη δημιουργία μοναδικών αφηγήσεων που ενώνει τα δύο brands. Η συλλογή περιλαμβάνει δύο σειρές προϊόντων εμπνευσμένες από αγαπημένους χαρακτήρες της Disney αλλά και κακούς που έχουν ξεχωρίσει. Οι σειρές αποτελούνται από έξι βασικά μοντέλα που χαρακτηρίζονται από μια κλασική και ταυτόχρονα αναπάντεχη αισθητική, καθώς και μια σειρά ένδυσης Disney100. Με την ελπίδα να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλους, τα σχέδια Disney x Vans έχουν δημιουργηθεί για όλη την οικογένεια και έχουν στόχο να ενθαρρύνουν τον συλλογικό εορτασμό σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά της Disney x Vans πρωτοπορεί με τα Disney x Vans OG Family Authentic που είναι εμπνευσμένα από το Mickey Mouse and Friends της Disney. Το Authentic κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς με κεντημένα σχέδια των Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Pluto και Goofy της Disney στα πλαϊνά μέρη του παπουτσιού.

Το Disney x Vans OG Authentic συνοδεύεται από ένα παρόμοιο παιδικό μοντέλο σε μαύρο και λευκό χρώμα, το Disney x Vans OG Family Old Skool™ V. Από τη Moana των Walt Disney Animation Studios μέχρι το Encanto της Disney Animation, το Disney 100 Old Skool σε στυλ Scrapbook δείχνει τη σημασία της ομαδικότητας με σχέδια που φέρουν διάσημους χαρακτήρες, οι οποίοι εκφράζουν τη ‘’ψυχή’’ της Disney.

Η συλλογή ρούχων περιλαμβάνει το 100 Club Jacket για ενήλικες, ένα κλασικό bοmber jacket από μάλλινο ύφασμα και χαλαρή γραμμή το οποίο φέρει ένα patch ‘’D’’ από σενίλλη, εμπνευσμένο από το varsity στιλ, και το κεντημένο σχέδιο του Mickey Mouse της Disney. Ακόμη, το 100 Club Cardigan σε απόχρωση Oatmeal το οποίο έχει στο μπροστινό μέρος τον Donald Duck και τον Goofy της Disney, στα μανίκια τον Pluto και τη Minnie Mouse και στο πίσω μέρος τον Mickey Mouse.

Στο τελείωμα εμφανίζεται η εμβληματική σκακιέρα της Vans. Η παιδική συλλογή διαθέτει ένα κόκκινο φούτερ Funhouse 100 από άνετο βαμβακερό ύφασμα - τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στο κέντρο εμφανίζεται ο ενθουσιώδης Mickey Mouse της Disney. Το Backpack 100 Minnie Mouse της Disney διαθέτει ένα κεντημένο σχέδιο Minnie Mouse, μπροστινή τσέπη με φερμουάρ και ανάγλυφα ασπρόμαυρα στοιχεία.

Η σειρά Disney, Villains Disney x Vans πρωτοπορεί με το Sk8-Hi™ και το “απόκοσμο” σχέδιο που είναι εμπνευσμένο από τους κακούς της Disney. Η σειρά έχει ως βάση canvas υλικά και φέρει μαύρα suede ανάγλυφα σχέδια στο πλαϊνό και μεσαίο μέρος του παπουτσιού, με τις φιγούρες των Scar, Maleficent, Ursula, Jafar και πολλών άλλων κακών της Disney. Το παιδικό μοντέλο Sk8-Hi Villains έχει παρόμοιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Το Knu Skool Disney100 Scar αναπαριστά τον αδίστακτο Scar και διαθέτει μαύρες και πορτοκαλί αποχρώσεις με ένα κόκκινο σύμβολο που παραπέμπει στη χαρακτηριστική ουλή του χαρακτήρα. Στη σόλα του Knu Skool εμφανίζεται το πορτρέτο του τρομερού Scar με τα ψυχρά πράσινα μάτια. Τέλος, το Old Skool Stackform Disney100, στην απόχρωση Poison Apple, επαναπροσδιορίζει την πρωτοποριακή πλατφόρμα με ανάγλυφα βελούδινα στοιχεία και αποτυπωμένο κείμενο στη φτέρνα, εμπνευσμένο από την ταινία της Disney Animation "Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι".

Η συλλογή ρούχων Disney, Villains Disney x Vans περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Bad Apple Long Sleeve Rugby Polo με μαύρες και λευκές ρίγες με ένα στοιχειώδες έμβλημα μήλου στην μπροστινή πλευρά του ρούχου. Τα υπόλοιπα κομμάτια περιλαμβάνουν το T-shirt, Disney Jafar Short Sleeve σε απόχρωση Chili Pepper και το πουλόβερ Disney Scar σε μαύρη απόχρωση.

Η συλλογή Disney x Vans θα είναι διαθέσιμη από τις 6 Οκτωβρίου 2023 στα καταστήματα λιανικής της Vans.


Σχετικά με τη Vans

Η Vans®, brand της εταιρείας VF (NYSE: VFC), είναι ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της Vans® πωλούνται σε 97 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. To brand προωθεί τη δημιουργική αναζήτηση μέσω της νεανικής street κουλτούρας, των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες σε φυσικό και διαδικτυακό χώρο, όπως τις: Vans Musicians Wanted, Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, αλλά και το “House of Vans, τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης και hub για τη διεθνή μουσική.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πασχαλινά κουλουράκια σε 15 λεπτά

Food 30.04.2024
Πως να φτιάξετε σωστά Πασχαλινά κουλουράκια εύκολα με επαγγελματικό αποτέλεσμα

Η απλή πρωινή συνήθεια που προσθέτει 5 χρόνια ζωής

Body+Mind 30.04.2024
Ένα μικρό, γλυκό μυστικό που βοηθάει στη μακροζωία

Οι καλύτερες και χειρότερες συνήθειες για την υγεία των ματιών

Body+Mind 30.04.2024
Αυτό που κάνουμε καθημερινά επηρεάζει την όρασή μας

Καλεσμένη σε γάμο: Oι χρυσοί κανόνες στο ντύσιμο

Style 30.04.2024
Πέρα από το αυτονόητο, πως δεν φοράς λευκά

3 θεραπευτικές χρήσεις που έχει το μέλι

Body+Mind 30.04.2024
Δεν είναι χρήσιμο μόνο ως τροφή

Πού ακριβώς μας βοηθούν οι μάσκες ύπνου;

Body+Mind 30.04.2024
Έχετε σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα ματιών ως μέρος της νυχτερινής σας ρουτίνας;

Τα πιο αφράτα πασχαλινά τσουρέκια με ίνες

Food Χτες
Όλα τα tips για να φτιάξετε αφράτο και πεντανόστιμο τσουρέκι

4 συμβουλές για καλύτερη διάθεση στη δουλειά

Body+Mind Χτες
Μάθε πώς θα περνάς καλά στη δουλειά σου κάθε μέρα!

Νιώθεις το πρόσωπό σου πρησμένο; Να πώς θα το καταπολεμήσεις

Body+Mind Χτες
Υπάρχει λύση, αρκεί να ακούσεις το σώμα σου

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Body+Mind Προχτές
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι