E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Κατερίνα Στανίση

Δημοσίευση 4/10/2023 | 14:44

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία»

«Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δε σταματάει ποτέ», είπε η Κατερίνα Στανίση.

«Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ ξανά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, είμαι θαυμάστρια του. Η Ρίτα Σακελλαρίου ήταν μία γυναίκα ευχάριστη και χαμογελαστή, αλλά πολλές φορές σκληρή, την έχω συγχωρήσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.

Η Κατερίνα Στανίση είπε στη συνέχεια: «Έχω συγχωρήσει τους άντρες που φέρθηκαν κακοποιητικά σε μένα, άλλα δε θα ήθελα να τους δω ποτέ. Αλλάζουν οι δρόμοι μας, αλλά ταράχτηκα, μου φέρνει μνήμες αρνητικές. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η γυναίκα έχει αξία και προσωπικότητα. Και να μη βγάζουμε τα νεύρα και τα απωθημένα μας και ξεσπάμε χωρίς λόγο στον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τη ζωή μας. έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ούτε οικογένεια ούτε τίποτα. Τα πέρασα γιατί δεν είχα πού να καταφύγω. Σκέφτηκα να τα καταγγείλω αλλά δε με έπαιρνε. Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δε σταματάει ποτέ».

Η Κατερίνα Στανίση ανέφερε επίσης: «Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ένα παιδί, αμέτοχος σε όλα. Ποτέ δεν είχα κόντρα με την Άντζελα Δημήτριου, αν κάποιος ζηλεύει, το καταλαβαίνω. Το τραγούδι “Μυστικέ μου έρωτα” είναι η πρώτη μου επιτυχία, 80.000 αντίτυπα. Μπήκα μέσα στο στούντιο και τραγούδησα μία φορά το “Σε έχω κάνει Θεό”. Δεν κάνω τη θεούσα, πιστεύω όμως βαθιά μέσα μου χωρίς να πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Έχω βάλει μία σειρά. Είμαι μόνη μου και δε με ενοχλεί κάνεις, γιατί όταν έχεις σύντροφο πρέπει να είσαι και διαφορετικά».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στανίση είπε: «Εύχομαι ο Βασίλης Κάρας να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να βγει ξανά στην πίστα. Στον κόσμο αρέσει το συναίσθημα στην πίστα. Όταν ο κόσμος σηκώνεται όρθιος να με υποδεχτεί λέω ότι κάτι έχω κάνει κι εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκοτεινό περιστατικό που «πάγωσε» την Liz Hurley λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της

Celebrity Stories 02.12.2025
Ένας άνδρας έξω από το σπίτι της, κατηγορίες για παρενόχληση και μια δίκη που “εξαφανίστηκε” επειδή η Hurley δεν μίλησε ποτέ στο δικαστήριο

Macaulay Culkin: Το παιδί θαύμα του Home Alone που βούλιαξε αλλά ξαναβρήκε το δρόμο του

Celebrity Stories 02.12.2025
Κανείς άλλος δεν έγινε τόσο διάσημος τόσο γρήγορα, δεν χάθηκε τόσο ξαφνικά και δεν επέστρεψε τόσο αθόρυβα αλλά τόσο δυναμικά

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου: «Φτάνω στο μικρόφωνο, τρέμω και δεν βλέπω, έχω σχεδόν τυφλωθεί»

Tabloid Χτες
«Ένιωθα ότι έπρεπε να σταματήσω αλλά το πάλεψα και τελικά το νίκησα»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παράσχος: «Με την σύντροφό μου διαγνωστήκαμε την ίδια περίοδο με καρκίνο»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την μάχη του με τον καρκίνο και την επιστροφή του θεατρικό σανίδι

Μικρούτσικος: «Αν είσαι αγρότης και δεν σε λένε Φραπέ ή Χασάπη, τρως ξύλο και δακρυγόνα»

TV Buzz Χτες
Καυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Δεχόμαστε με την Ιωάννα Τούνη απειλητικά μηνύματα ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάνουν κομματάκια»

Tabloid Χτες
Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξήγησε γιατί μετανιώνει που ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η Λατινoπούλου έκανε τον σταυρό της όταν τη συνέκριναν με την Κωνσταντοπούλου

TV Buzz Χτες
Την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε η σύγκρισή της

Διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της ‑ «Λοιπόν έκανα κι άλλο μωρό!»

Tabloid Χτες
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram