E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Κατερίνα Στανίση

Δημοσίευση 4/10/2023 | 14:44

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία»

«Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δε σταματάει ποτέ», είπε η Κατερίνα Στανίση.

«Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ ξανά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, είμαι θαυμάστρια του. Η Ρίτα Σακελλαρίου ήταν μία γυναίκα ευχάριστη και χαμογελαστή, αλλά πολλές φορές σκληρή, την έχω συγχωρήσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.

Η Κατερίνα Στανίση είπε στη συνέχεια: «Έχω συγχωρήσει τους άντρες που φέρθηκαν κακοποιητικά σε μένα, άλλα δε θα ήθελα να τους δω ποτέ. Αλλάζουν οι δρόμοι μας, αλλά ταράχτηκα, μου φέρνει μνήμες αρνητικές. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η γυναίκα έχει αξία και προσωπικότητα. Και να μη βγάζουμε τα νεύρα και τα απωθημένα μας και ξεσπάμε χωρίς λόγο στον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τη ζωή μας. έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ούτε οικογένεια ούτε τίποτα. Τα πέρασα γιατί δεν είχα πού να καταφύγω. Σκέφτηκα να τα καταγγείλω αλλά δε με έπαιρνε. Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δε σταματάει ποτέ».

Η Κατερίνα Στανίση ανέφερε επίσης: «Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ένα παιδί, αμέτοχος σε όλα. Ποτέ δεν είχα κόντρα με την Άντζελα Δημήτριου, αν κάποιος ζηλεύει, το καταλαβαίνω. Το τραγούδι “Μυστικέ μου έρωτα” είναι η πρώτη μου επιτυχία, 80.000 αντίτυπα. Μπήκα μέσα στο στούντιο και τραγούδησα μία φορά το “Σε έχω κάνει Θεό”. Δεν κάνω τη θεούσα, πιστεύω όμως βαθιά μέσα μου χωρίς να πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Έχω βάλει μία σειρά. Είμαι μόνη μου και δε με ενοχλεί κάνεις, γιατί όταν έχεις σύντροφο πρέπει να είσαι και διαφορετικά».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στανίση είπε: «Εύχομαι ο Βασίλης Κάρας να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να βγει ξανά στην πίστα. Στον κόσμο αρέσει το συναίσθημα στην πίστα. Όταν ο κόσμος σηκώνεται όρθιος να με υποδεχτεί λέω ότι κάτι έχω κάνει κι εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου

Πασίγνωστο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε κρυφά ‑ Ο κορυφαίος σταρ και η ηθοποιός

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν μετά από οκτώ μήνες σχέσης.

Καραλής: «Μου αγόρασε εισιτήρια για το Παγκόσμιο ενώ δεν είχα προκριθεί»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Πώς από μια «χαμένη» σεζόν, κράτησε στα χέρια του το πρώτο του παγκόσμιο μετάλλιο

Η χώρα που αποφάσισε αντί για Eurovision, να προβάλει ταινίες για την Παλαιστίνη

Media 24.04.2026
Αντίθετα, η Ολλανδία και η Ισλανδία αποχώρησαν από τη διοργάνωση, αλλά οι εθνικοί τους φορείς θα τη μεταδώσουν κανονικά

Στράτος Τζώρτζογλου: Η πρώτη αντίδραση μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Tόνισε πως αυτό το εξώδικο ήταν προς τα Μέσα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Τώρα ξέρετε τι τον έκανε να με βρίσει τόσο πολύ»

Eurovision: «Φουντώνουν» οι αντιδράσεις ‑ Οι επιστολές, τα «καρφιά» και η Ισπανία ρίχνει «μαύρο»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η φετινή Eurovision σίγουρα θα μείνει στη συνείδηση των φανατικών του θεσμού…