E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Κατερίνα Στανίση

Δημοσίευση 4/10/2023 | 14:44

Κατερίνα Στανίση: «Σκέφτηκα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία»

«Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δε σταματάει ποτέ», είπε η Κατερίνα Στανίση.

«Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ ξανά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, είμαι θαυμάστρια του. Η Ρίτα Σακελλαρίου ήταν μία γυναίκα ευχάριστη και χαμογελαστή, αλλά πολλές φορές σκληρή, την έχω συγχωρήσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.

Η Κατερίνα Στανίση είπε στη συνέχεια: «Έχω συγχωρήσει τους άντρες που φέρθηκαν κακοποιητικά σε μένα, άλλα δε θα ήθελα να τους δω ποτέ. Αλλάζουν οι δρόμοι μας, αλλά ταράχτηκα, μου φέρνει μνήμες αρνητικές. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η γυναίκα έχει αξία και προσωπικότητα. Και να μη βγάζουμε τα νεύρα και τα απωθημένα μας και ξεσπάμε χωρίς λόγο στον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τη ζωή μας. έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ούτε οικογένεια ούτε τίποτα. Τα πέρασα γιατί δεν είχα πού να καταφύγω. Σκέφτηκα να τα καταγγείλω αλλά δε με έπαιρνε. Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δε σταματάει ποτέ».

Η Κατερίνα Στανίση ανέφερε επίσης: «Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ένα παιδί, αμέτοχος σε όλα. Ποτέ δεν είχα κόντρα με την Άντζελα Δημήτριου, αν κάποιος ζηλεύει, το καταλαβαίνω. Το τραγούδι “Μυστικέ μου έρωτα” είναι η πρώτη μου επιτυχία, 80.000 αντίτυπα. Μπήκα μέσα στο στούντιο και τραγούδησα μία φορά το “Σε έχω κάνει Θεό”. Δεν κάνω τη θεούσα, πιστεύω όμως βαθιά μέσα μου χωρίς να πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Έχω βάλει μία σειρά. Είμαι μόνη μου και δε με ενοχλεί κάνεις, γιατί όταν έχεις σύντροφο πρέπει να είσαι και διαφορετικά».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στανίση είπε: «Εύχομαι ο Βασίλης Κάρας να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να βγει ξανά στην πίστα. Στον κόσμο αρέσει το συναίσθημα στην πίστα. Όταν ο κόσμος σηκώνεται όρθιος να με υποδεχτεί λέω ότι κάτι έχω κάνει κι εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου