ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
E-Agenda

ΟΑΚΑ: Τι θα γίνει με τις δύο sold out συναυλίες των Coldplay

Τι απαντάει η εταιρεία παραγωγής

Δημοσίευση 3/10/2023 | 17:46

ΟΑΚΑ: Τι θα γίνει με τις δύο sold out συναυλίες των Coldplay

Έπειτα από το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, λόγω των θεμάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα για τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο, την ΑΕΚ στο χάντμπολ και φυσικά την προετοιμασία των εθνικών ομάδων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, μεγάλο ζήτημα έχει προκύψει για τις δύο sold out συναυλίες των Coldplay που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο TOY 2024.

Χθες, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας του σταδίου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να ανοίξει το 2024.

Η διοργανώτρια εταιρεία των συναυλιών με ανακοίνωσή της στο Facebook ζήτησε από τους φίλους των Coldplay να κάνουν υπομονή, μιας και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση:

«Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Battle of the Best 2023

Φεστιβάλ 14.11.2023
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/1215

Ατζέντα Εκδηλώσεων Νοέμβριος 2023

Φεστιβάλ 01.11.2023
από 01/11 έως 30/11

Τι θα δούμε από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο στο Principal Club Theater @ Mylos Area

Μουσική 11.10.2023
PRINCIPAL CLUB THEATER - MYLOS COMPLEXαπό 30/09 έως 09/12