E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποκάλυψη σοκ από κροατικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με το «Nacional» η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εμπλέκεται τελικά στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσίευση 3/10/2023 | 16:54

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποκάλυψη σοκ από κροατικά ΜΜΕ

Σε μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με την εμπλοκή της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, προχώρησε το κροατικό περιοδικό Nacional.

Είναι το ίδιο περιοδικό το οποίο στις 14 Αυγούστου είχε αποκαλύψει τους διοργανωτές της «εκδρομής του θανάτου» αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση της κροατικής αστυνομίας.

Τώρα όμως το ίδιο μέσο με το δημοσίευμα του εμπλέκει άμεσα στην υπόθεση και την επίσημη διοίκηση του συλλόγου, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί μπορεί να επιφέρει τεράστιες συνέπειες...


Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη διοίκηση του συλλόγου, φέρεται να φοβόντουσαν ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα θα αποκαλυπτόταν ότι στην πτήση επιστροφής της ομάδας από την Αθήνα στο Ζάγκρεμπ στις 9 Αυγούστου, μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, υπήρχε ένας «άγνωστος επιβάτης».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ: «Η αποστολή της Ντινάμο αναχώρησε από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα έχοντας 64 μέλη αλλά στην Κροαρία επέστρεψαν 65. Ο επιπλέον επιβάτης ήταν μέλος των Bad Blue Boys, οι οποίοι συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, δραπέτευσε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκε ο ρουχισμός της ομάδας και επιβιβάστηκε στην πτήση, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ».

Αυτός ο επιπλέον επιβάτης ήταν ο Dino Kordic, γιος του Zeljko Kordic, υπαλλήλου του συλλόγου και μέλους της αποστολής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Zeljko Kordic φέρεται να τηλεφώνησε στην πρόεδρο της ομάδας, Vlatka Peras, στην Αθήνα και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον ανασύρουν από το σημείο που βρισκόταν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Zeljko Kordic επιβεβαίωσε όλες αυτές τις λεπτομέρειες στην αστυνομία κατά την κατάθεσή του.

Όταν η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τους χούλιγκαν, ο Dino Kordic κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και τηλεφώνησε στον πατέρα του. «Το νεαρό αγόρι φώναξε τον πατέρα του και εκείνος τηλεφώνησε αμέσως στον Vlatka Peras και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη έστειλε τον διευθυντή του γηπέδου, Miljenko Sakoman, και τον υπεύθυνο ταξιδιών της ομάδας, Bruno Markovits, να παραλάβουν το αγόρι με ταξί. Τον βρήκαν εντελώς τρομοκρατημένο, τον πήγαν στο ξενοδοχείο και τον έκρυψαν από την αστυνομία. Το πρωί, τον έντυσαν με τα ρούχα της ομάδας της Dinamo και πέταξαν μαζί πίσω στο Ζάγκρεμπ», δήλωσε πηγή στο περιοδικό Nacional.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στην πλατεία Κάνιγγος ‑ Ξεκίνησε από ηλεκτρικό πατίνι που εξερράγη

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Συντονισμένες προσπάθειες για τον ασφαλή απεγκλωβισμό των ενοίκων - 40χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με εγκαύματα στα άκρα

Βίντεο αποκαλύπτει την άτακτη πορεία φλεγόμενου αυτοκινήτου που κατέληξε σε κολόνα της ΔΕΗ στη Βούλα

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Το αυτοκίνητο, που φαίνεται να ανάφτηκε από βραχυκύκλωμα, έπεσε πάνω στην κολόνα προκαλώντας διακοπή ρεύματος στην περιοχή

Τα ζευγάρια των «32» του Μουντιάλ και οι ημερομηνίες των αγώνων

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Συμπληρώθηκε το παζλ της φάσης των «32» του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Τα 16 ζευγάρια των νοκ-άουτ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Η Μέση Ανατολή στα πρόθυρα νέου γενικευμένου πολέμου – Η συμφωνία ΗΠΑ‑Ιράν καταρρέει

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Η αλληλουχία νέων στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, σε συνδυασμό με την ένταση στον Λίβανο, φέρνει εκ νέου την περιοχή «στο κόκκινο»

Τροχαίο με νεκρό στη Βαρυμπόμπη: Οδηγός απανθρακώθηκε μετά από πρόσκρουση σε τοιχίο

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Ανδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά

Μουντιάλ 2026: Τριάρα Αργεντινής με Μέσι, κορυφή για Αγγλία‑Κολομβία και ιστορική Λ.Δ. Κονγκό

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Η Αργεντινή έκανε το 3/3 με νέα γκολάρα του Μέσι, ενώ Αγγλία και Κολομβία πήραν την πρωτιά στους ομίλους τους και η Λ.Δ. Κονγκό έγραψε ιστορία με πρόκριση στους «32».

Αλλαγές από σήμερα στη Γραμμή 3 του Μετρό λόγω εργασιών: Ποιοι σταθμοί κλείνουν στις 21:40

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αντικατάστασης σιδηροτροχιών – Πώς θα κινούνται οι συρμοί και η έκτακτη λεωφορειακή γραμμή Χ21

WRC Ραλλυ Ακρόπολις 2026: Τραυματισμός Πληρώματος, διακόπηκε και το Μαίναλο 2

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Τραυματισμό του τουρκικού πληρώματος των Τουρκάν/Αλμπαϊρακ είχαμε λίγο πριν το τέλος της τρίτης ημέρας όταν το αγωνιστικό τους προσγειώθηκε με το εμπρός μέρος έπειτα από άλμα.

Η στιγμή που 11χρονο αγόρι ανασύρεται ζωντανό από τα συντρίμμια μετά τους φονικούς σεισμούς στη Βενεζουέλα

Κόσμος 28.06.2026
Το παιδί διασώθηκε στην Καραμπαγέδα, σε επιχείρηση πυροσβεστών της Βενεζουέλας και της ομάδας USAR Colombia 1

Πυρκαγιά σε δάσος στο Αμμόνι Κορινθίας – Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews 28.06.2026
Εξήντα δύο πυροσβέστες, επτά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης