E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρόμος στην Κυψέλη: 57χρονος κυνηγούσε με μπαλτά να σκοτώσει τη μητέρα του

Για τρεις ολόκληρες ώρες σε διαμέρισμα της Κυψέλης, 57χρονος σε κατάσταση αλλοφροσύνης όπλισμένος με κουζινομάχαιρο και μπαλτά απειλούσε να σφάξει την ηλικιωμένη μητέρα του.

Δημοσίευση 3/10/2023 | 16:23

Τρόμος στην Κυψέλη: 57χρονος κυνηγούσε με μπαλτά να σκοτώσει τη μητέρα του

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας! Για τρεις ολόκληρες ώρες σε διαμέρισμα της Κυψέλης, 57χρονος σε κατάσταση αλλοφροσύνης όπλισμένος με κουζινομάχαιρο και μπαλτά απειλούσε να σφάξει την ηλικιωμένη μητέρα του.

Τελικά, μετά απο καταγγελία των περιοίκων που άκουσαν τις φωνές της μητέρας και τις εκκλήσεις της για βοήθεια, στην Αστυνομία, ο μεσήλικας «μαχαιροβγάλτης» με το κουζινομάχαιρο και τον τεραστιο μπαλτά, συνελήφθη οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής και απο εκεί στον εισαγγελέα.

Το σκηνικό του τρόμου, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, άρχισε να ξετυλίγεται αργά το βράδυ της Κυριακής (1.10.2023) για να κορυφωθεί το ξημέρωμα της Δευτέρας. Ήταν 23:40 όταν ο 57χρονος που διαμενει μαζί με την 78χρονη μητέρα του, άρχισε για ασημαντη αφορμή να γίνεται επιθετικός απέναντί της.

Η γυναίκα αρχικά προσπάθησε να μην δώσει σημασία, όμως ο γιος της άρχισε προοδευτικά να χάνει τον έλεγχο του εαυτού του. Από τα μεσάνυχτα άρχισε να εκστομίζει ύβρεις εναντίον της μητέρας του για να φθάσει σε σημείο οριακό και επικίνδυνο για την 78χρονη.


Λίγο μετα τις 02:30 και σε έξαλλη κατάσταση, αρπάζει ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο και εναν μπαλτά μήκους 40 εκατοστών και αρχίζει να φωνάζει και να απειλεί την 78χρονη οτι θα την κατακρεουργήσει. Η γυναίκα βάζει τις φωνές και καλεί απελπισμένα σε βοήθεια.

Περίοικοι που ακούν τις φωνές, καλούν την Αστυνομία και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που μετέβησαν στην οδό Αστυπάλαιας για «σοβαρό επεισόδιο», εντόπισαν τον 57χρόνο να έχει στην κατοχή του ένα κουζινομάχαιρο συνολικού μήκους 37 εκατοστών, με μήκος λάμας 24 εκατοστών και ένα μπαλτά κοπής κρέατος συνολικού μήκους 40 εκατοστών με μήκος λάμας 27 εκατοστών.

Το αντικείμενο κατασχέθηκε ως πειστήριο ενώ σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακόμα, κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή και ενδοοικογενειακή βία, καθώς απείλησε και έβρισε τη μητέρα του. Οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα την 1η Οκτωβρίου 2023 και περί ώρα 23:00.

Ο κατηγορούμενος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέος Πάπας ο Ρόμπερτ Πρεβόστ ‑ Θα ονομαστεί Λέων `ΙΔ

Κόσμος Χτες
Αυτός είναι ο νέος Ποντίφικας μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας

Ιταλία: Ο νέος Πάπας στο Δωμάτιο των Δακρύων για να φορέσει τα λευκά άμφια

Κόσμος Χτες
Το “Habemus Papam” αναμένεται να ακουυστεί σε λίγο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου της Ρώμης

Στο νοσοκομείο η Βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα

Κόσμος Χτες
Ανησυχία για την κατάστασή της

Habemus Papam: Λευκός καπνός στο Βατικανό

Κόσμος Χτες
Εκλέχθηκε νέος Πάπας

Επίθεση του Πακιστάν στην Ινδία με drones – Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζαμού

Κόσμος Χτες
Οι πακιστανικές δυνάμεις εξαπολύουν νέα επίθεση κατά ινδικών στόχων

Επετεύχθη συμφωνία ΗΠΑ και Βρετανίας για τους δασμούς ‑ Τι περιλαμβάνει

Κόσμος Χτες
Η συμφωνία θα περιλαμβάνει δισεκατομμύρια δολάρια αμερικανικών εξαγωγών προϊόντων

Σύγχυση στο Βατικανό: Βγήκε λευκός καπνός χωρίς να έχει εκλεγεί νέος Πάπας

Κόσμος Χτες
Ο λευκός καπνός καταγράφηκε από κάμερα ενώ το πλήθος κόσμου στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου βρέθηκε να απορεί καθώς δεν υπήρχε... νέος Πάπας

Εγκαύματα έπαθαν 12 υγειονομικοί στο «Ελπίς» ‑ Τι συνέβη στο χειρουργείο

Ελλάδα Χτες
Καθαρίστρια ακρωτηριάστηκε στον «Ευαγγελισμό»

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο με την 38χρονη πριν την έκρηξη – Αγχωμένη και αμήχανη πριν βάλει τη βόμβα

Ελλάδα Χτες
Είναι νευρική, ντυμένη στα μαύρα, ενώ στο αριστερό της χέρι κρατάει μια άσπρη σακούλα κι ένα μαύρο σακίδιο, μέσα στο οποίο βρίσκεται η βόμβα

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 36χρονος ‑ «Πληρώθηκα για να μεταφέρω τη βόμβα από την Αθήνα»

Ελλάδα Χτες
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για μια υπόθεση που φαίνεται ότι έχει πολλές προεκτάσεις...

Μπιλ Γκέιτς: «Δεν θα πεθάνω πλούσιος»

Κόσμος Χτες
Δεσμεύθηκε να δωρίσει σχεδόν όλη την περιουσία του έως το 2045

Πόσο μπορεί να διαρκέσει η διαδικασία για την εκλογή του Πάπα

Κόσμος Χτες
Μαύρος καπνός εμφανίστηκε και το πρωί της Πέμπτης (8/5) από την καπνοδόχο της Καπέλα Σιξτίνα, ένδειξη ότι ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη ψηφοφορία των καρδιναλίων είχε αποτέλεσμα στην εκλογή του νέου Πάπα