E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Blac Chyna: Εγκατέλειψε το OnlyFans για να «μπει στο δρόμο του Θεού» και πουλάει ρούχα για να βγάλει τα προς το ζην

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Tyga στο δικαστήριο για την κηδεμονία του γιου τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/10/2023 | 11:11

Blac Chyna: Εγκατέλειψε το OnlyFans για να «μπει στο δρόμο του Θεού» και πουλάει ρούχα για να βγάλει τα προς το ζην

Η Άντζελα Γουάιτ, αρνήθηκε την καριέρα της ως Blac Chyna και πλέον βιοπορίζεται με δυσκολία. Η άλλοτε σταρ του OnlyFans και ράπερ, αποφάσισε να απαρνηθεί τη δόξα και τα χρήματα που της πρόσφερε ο «έκφυλος βίος» της, όπως η ίδια έχει πει, προκειμένου να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού.

Είχε γίνει viral, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει όσα εμφυτεύματα από αισθητικές επεμβάσεις μπορούσαν να αφαιρεθούν, τόσο από το πρόσωπο, όσο και από το σώμα της. Ωστόσο, η απόφασή της αυτή, ήρθε με συνέπειες.

Ως Άντζελα Γουάιτ δεν μπορεί να βγάλει τα χρήματα που έβγαζε πριν και εν μέσω της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην της, Tyga, για την κηδεμονία του γιου τους, η ίδια έχει μείνει στον «άσσο». Η ράπερ, διατηρούσε έναν από τους δημοφιλέστερους OnlyFans λογαριασμούς, από όπου κέρδιζε εκατομμύρια δολάρια τον μήνα.


Δημοσίευμα του TMZ αναφέρει, ότι η Γουάιτ προσπαθεί να βρει έσοδα, πουλώντας ρούχα, τσάντες και παπούτσια της, μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος.

«Λέει ότι είναι πραγματικά ένα προσωρινό μέτρο, επειδή τελικά θα ξεμείνει από ρούχα, τσάντες και παπούτσια για να πουλήσει. "Πολεμάει" τον Tyga στο δικαστήριο για την κηδεμονία του γιου τους, King, αλλά οι νομικοί λογαριασμοί συσσωρεύονται από την πλευρά της και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα για το παιδί της χωρίς χρήματα» όπως γράφει στο άρθρο.

Στα έγγραφα, η Γουάιτ ισχυρίζεται ότι ο Tyga παρεμβαίνει στον περιορισμένο χρόνο που έχει με τον γιο της, ο οποίος είναι μόνο 24 ώρες την εβδομάδα και ότι αρνείται να επικοινωνήσει άμεσα μαζί της, για να μοιραστεί τα στοιχεία επικοινωνίας του ή να της δώσει μια διεύθυνση για το πού μένει ο King, ενώ ο ράπερ αποκρύπτει επίσης, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία του παιδιού, όπως και την τοποθεσία του σχολείου που πηγαίνει ο King.

Ωστόσο, πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι, τίποτα από όσα ισχυρίζεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Κουέντιν Ταραντίνο σκοτώθηκε στο Ισραήλ: Οι φήμες και η αλήθεια

Tabloid 03.03.2026
Ο Κουέντιν Ταραντίνο και η οικογένειά του περνούν τον μισό χρόνο τους στο Ισραήλ και τον άλλο μισό στο Λος Αντζελες

Σοκ στην παιδική χαρά: Η Ανθή Βούλγαρη απειλήθηκε από γονιό

Tabloid 03.03.2026
Η παρουσιάστρια μοιράζεται τη δυσάρεστη εμπειρία της με τον γιο και το σκυλάκι της στο Instagram

Mooné Rahimi: Η πανέμορφη Ιρανή που ξεσήκωσε το διαδίκτυο με τον «χορό του Τραμπ»

Tabloid 03.03.2026
Οι χορευτικές φιγούρες της πέρασαν μάλλον απαρατήρητες...

Ιρανοί ευχαριστούν τις ΗΠΑ για τον θάνατο του Χαμενεΐ με τον «χορό Τραμπ», δείτε βίντεο

Social 03.03.2026
Στα βίντεο οι Ιρανοί αντιγράφουν τον χαρακτηριστικό χορό του Αμερικανού προέδρου στο τραγούδι «YMCA»

Ρία Ελληνίδου: Οι τελευταίες φωτογραφίες με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Social 03.03.2026
«Οι διακοπές τέλος!» ανακοίνωσε η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram

Ο γιος του Τομ Χανκς ταξίδεψε στην Κολομβία με ελληνικό διαβατήριο και δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ

Tabloid 03.03.2026
Ο γιος του Τομ Χανκς επέλεξε να ταξιδέψει έχοντας μαζί του το ελληνικό του διαβατήριο, καθώς –όπως είπε– το αμερικανικό του διαβατήριο επρόκειτο να λήξει σύντομα.

Ο πιο καυτός άντρας του Hollywood αυτή τη στιγμή

Tabloid 03.03.2026
Η συμμετοχή του στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» ανέβασε την φήμη του στον ουρανό

Η Κέλι Όσμπορν ξεσπά: «Με χτυπάτε ενώ είμαι ήδη πεσμένη»

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες της σοκάρουν