E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Blac Chyna: Εγκατέλειψε το OnlyFans για να «μπει στο δρόμο του Θεού» και πουλάει ρούχα για να βγάλει τα προς το ζην

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Tyga στο δικαστήριο για την κηδεμονία του γιου τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/10/2023 | 11:11

Blac Chyna: Εγκατέλειψε το OnlyFans για να «μπει στο δρόμο του Θεού» και πουλάει ρούχα για να βγάλει τα προς το ζην

Η Άντζελα Γουάιτ, αρνήθηκε την καριέρα της ως Blac Chyna και πλέον βιοπορίζεται με δυσκολία. Η άλλοτε σταρ του OnlyFans και ράπερ, αποφάσισε να απαρνηθεί τη δόξα και τα χρήματα που της πρόσφερε ο «έκφυλος βίος» της, όπως η ίδια έχει πει, προκειμένου να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού.

Είχε γίνει viral, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει όσα εμφυτεύματα από αισθητικές επεμβάσεις μπορούσαν να αφαιρεθούν, τόσο από το πρόσωπο, όσο και από το σώμα της. Ωστόσο, η απόφασή της αυτή, ήρθε με συνέπειες.

Ως Άντζελα Γουάιτ δεν μπορεί να βγάλει τα χρήματα που έβγαζε πριν και εν μέσω της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην της, Tyga, για την κηδεμονία του γιου τους, η ίδια έχει μείνει στον «άσσο». Η ράπερ, διατηρούσε έναν από τους δημοφιλέστερους OnlyFans λογαριασμούς, από όπου κέρδιζε εκατομμύρια δολάρια τον μήνα.


Δημοσίευμα του TMZ αναφέρει, ότι η Γουάιτ προσπαθεί να βρει έσοδα, πουλώντας ρούχα, τσάντες και παπούτσια της, μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος.

«Λέει ότι είναι πραγματικά ένα προσωρινό μέτρο, επειδή τελικά θα ξεμείνει από ρούχα, τσάντες και παπούτσια για να πουλήσει. "Πολεμάει" τον Tyga στο δικαστήριο για την κηδεμονία του γιου τους, King, αλλά οι νομικοί λογαριασμοί συσσωρεύονται από την πλευρά της και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα για το παιδί της χωρίς χρήματα» όπως γράφει στο άρθρο.

Στα έγγραφα, η Γουάιτ ισχυρίζεται ότι ο Tyga παρεμβαίνει στον περιορισμένο χρόνο που έχει με τον γιο της, ο οποίος είναι μόνο 24 ώρες την εβδομάδα και ότι αρνείται να επικοινωνήσει άμεσα μαζί της, για να μοιραστεί τα στοιχεία επικοινωνίας του ή να της δώσει μια διεύθυνση για το πού μένει ο King, ενώ ο ράπερ αποκρύπτει επίσης, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία του παιδιού, όπως και την τοποθεσία του σχολείου που πηγαίνει ο King.

Ωστόσο, πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι, τίποτα από όσα ισχυρίζεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid Χτες
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid Χτες
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid Χτες
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid Χτες
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid Χτες
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid Χτες
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»