E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Blac Chyna: Εγκατέλειψε το OnlyFans για να «μπει στο δρόμο του Θεού» και πουλάει ρούχα για να βγάλει τα προς το ζην

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Tyga στο δικαστήριο για την κηδεμονία του γιου τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/10/2023 | 11:11

Blac Chyna: Εγκατέλειψε το OnlyFans για να «μπει στο δρόμο του Θεού» και πουλάει ρούχα για να βγάλει τα προς το ζην

Η Άντζελα Γουάιτ, αρνήθηκε την καριέρα της ως Blac Chyna και πλέον βιοπορίζεται με δυσκολία. Η άλλοτε σταρ του OnlyFans και ράπερ, αποφάσισε να απαρνηθεί τη δόξα και τα χρήματα που της πρόσφερε ο «έκφυλος βίος» της, όπως η ίδια έχει πει, προκειμένου να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού.

Είχε γίνει viral, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει όσα εμφυτεύματα από αισθητικές επεμβάσεις μπορούσαν να αφαιρεθούν, τόσο από το πρόσωπο, όσο και από το σώμα της. Ωστόσο, η απόφασή της αυτή, ήρθε με συνέπειες.

Ως Άντζελα Γουάιτ δεν μπορεί να βγάλει τα χρήματα που έβγαζε πριν και εν μέσω της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην της, Tyga, για την κηδεμονία του γιου τους, η ίδια έχει μείνει στον «άσσο». Η ράπερ, διατηρούσε έναν από τους δημοφιλέστερους OnlyFans λογαριασμούς, από όπου κέρδιζε εκατομμύρια δολάρια τον μήνα.


Δημοσίευμα του TMZ αναφέρει, ότι η Γουάιτ προσπαθεί να βρει έσοδα, πουλώντας ρούχα, τσάντες και παπούτσια της, μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος.

«Λέει ότι είναι πραγματικά ένα προσωρινό μέτρο, επειδή τελικά θα ξεμείνει από ρούχα, τσάντες και παπούτσια για να πουλήσει. "Πολεμάει" τον Tyga στο δικαστήριο για την κηδεμονία του γιου τους, King, αλλά οι νομικοί λογαριασμοί συσσωρεύονται από την πλευρά της και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα για το παιδί της χωρίς χρήματα» όπως γράφει στο άρθρο.

Στα έγγραφα, η Γουάιτ ισχυρίζεται ότι ο Tyga παρεμβαίνει στον περιορισμένο χρόνο που έχει με τον γιο της, ο οποίος είναι μόνο 24 ώρες την εβδομάδα και ότι αρνείται να επικοινωνήσει άμεσα μαζί της, για να μοιραστεί τα στοιχεία επικοινωνίας του ή να της δώσει μια διεύθυνση για το πού μένει ο King, ενώ ο ράπερ αποκρύπτει επίσης, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία του παιδιού, όπως και την τοποθεσία του σχολείου που πηγαίνει ο King.

Ωστόσο, πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι, τίποτα από όσα ισχυρίζεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid 23.03.2026
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid 23.03.2026
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid 23.03.2026
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος