E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ντελιβεράς πυροβόλησε 21χρονο YouTuber που του έκανε πλάκα αφού του ζήτησε 3 φορές να σταματήσει

Ο ντελιβεράς υποστήριξε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα

Δημοσίευση 3/10/2023 | 10:15

Ντελιβεράς πυροβόλησε 21χρονο YouTuber που του έκανε πλάκα αφού του ζήτησε 3 φορές να σταματήσει

Τελείως στραβά εξελίχθηκε η προσπάθεια του 21χρονου YouTuber, Τάνερ Κουκ, να κάνει πλάκα σε βάρος ντελιβερά σε εμπορικό κέντρο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ καθώς κατέληξε με τον νεαρό φαρσέρ να πυροβολείται στο στήθος από το θύμα του.

Στο βίντεο από το περιστατικό που σημειώθηκε στις 2 Απριλίου αλλά ήρθε στη δημοσιότητα καθώς την περασμένη εβδομάδα διεξήχθη η δίκη, φαίνεται ο Κουκ ο οποίος έχει το κανάλι Classified Goons στο YouTube να πλησιάζει τον Άλαν Κόλι και να του «κολλάει» το κινητό του στο πρόσωπο και να του λέει «έι βλ@@@ σταμάτα να σκέφτεσαι τα βλέφαρά μου».

Όπως φαίνεται στο επίμαχο βίντεο ο ντελιβεράς είπε τρεις φορές στον νεαρό YouTuber να σταματήσει πριν τελικά να βγάλει όπλο και να τον πυροβολήσει μια φορά με τη σφαίρα να πετυχαίνει τον 21χρονο χαμηλά στο στήθος.

Τότε, μάλιστα, είχε προκληθεί πανικός καθώς όσοι βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο αρχικά νόμισαν ότι επρόκειτο για επίθεση ενόπλου.

Ο ντελιβεράς μετά τη σύλληψή του κατηγορήθηκε για ένοπλη επίθεση από πρόθεση. Ωστόσο στο δικαστήριο ο Κόλι, ο οποίος κατείχε νόμιμα το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 21χρονο, κρίθηκε αθώος για τη συγκεκριμένη κατηγορία καθώς υποστήριξε ότι ήταν σε αυτοάμυνα.

Αντίθετα κρίθηκε ένοχος για την λιγότερο «βαριά» κατηγορία του πυροβολισμού κατά τη διάρκεια καβγά αλλά η ποινή του θα κριθεί τον επόμενο μήνα μετά την έφεση που άσκησε ο δικηγόρος του. Σύμφωνα με την Daily Mail αν καταδικαστεί τελεσίδικα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης 10 ετών.

Ο δικηγόρος του ντελιβερά υποστήριξε ότι ο πελάτης του ένιωσε να απειλείται από τον ύψους 1,93 μ. Κουκ. Όπως είπε στο δικαστήριο «ο Κουκ προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στα θύματά του για να καταγράφει τις αντιδράσεις τους σε βίντεο. Δεν τον ενδιαφέρει ότι τα θύματά του νιώθουν φόβο».

Όταν ο YouTuber ρωτήθηκε γιατί δεν σταμάτησε τη φάρσα παρά το γεγονός ότι ο ντελιβεράς του το ζήτησε τρεις φορές, απάντησε ότι «σχεδόν το έκανα» όχι, όμως, για ένιωσε ότι το θύμα της φάρσας του φοβόταν ή είχε θυμώσει αλλά επειδή «δεν είχε καμία αντίδραση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Το 54% των κρατουμένων στην Ελλάδα είναι παράνομοι μετανάστες

Κόσμος 23.09.2025
«Η Ευρώπη περισσότερο από όλους είναι σε εξαιρετικά επικίνδυνη περίοδο»

Αιγάλεω: Στη φυλακή ο 32χρονος που επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες

Ελλάδα 23.09.2025
Οι επιθέσεις σημειώθηκαν πριν από περίπου μία εβδομάδα

Θέμα χρόνου να υπογραφεί η αγορά του TikTok από τις ΗΠΑ

Κόσμος 23.09.2025
Θέμα χρόνου μοιάζει να είναι η υπογραφή του προεδρικού διατάγματος

Αναβάλλεται η συνάντηση Μητσοτάκη ‑ Ερντογάν

Ελλάδα 23.09.2025
Ο λόγος που δεν θα γίνει η προγραμματισμένη συνάντηση

Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί τη Ρωσία με την ενεργοποίηση του άρθρου 5

Κόσμος 23.09.2025
Το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο επιρρίπτει στη Ρωσία «την πλήρη ευθύνη γι’ αυτές τις ενέργειες» και την καλεί να τις σταματήσει

Φυλάκιση 12 μηνών για τον 41χρονο μετανάστη που παρενόχλησε 14χρονη στη Βρετανία

Κόσμος 23.09.2025
Ο υπήκοος Αιθιοπίας κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες σeξουαλικής επίθεσης

Σάλος για την παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη – Η επίσημη θέση του ΕΟΦ

Ελλάδα 23.09.2025
Καμία αλλαγή στις συστάσεις κατά την εγκυμοσύνη

«Παρμενίων 2025»: Σειρήνες συναγερμού σε όλη τη χώρα – Πότε θα ηχήσουν

Ελλάδα 23.09.2025
Οι ώρες των ηχητικών σημάτων που θα ακουστούν από τις σειρήνες, στο πλαίσιο της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2025»

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. θα ελέγξει τους καταυλισμούς των Ρομά ‑ Το σχέδιο με τους πάνοπλους αστυνομικούς

Ελλάδα 23.09.2025
Οι αστυνομικοί που θα τοποθετηθούν στους καταυλισμούς των Ρομά, θα είναι οπλισμένοι, θα φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη

Καμένα Βούρλα: Απαγορεύτηκε η κολύμβηση στην παραλία του Κάμπινγκ του ΕΟΤ ‑ Τι συνέβη

Ελλάδα 23.09.2025
Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκαν αμέσως η δημοτική αρχή και το λιμενικό