E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ταινίες στην τηλεόραση: Γεμάτες νύχτες με αρκετά… ξενύχτια

Bad Moms - Kramer Vs Kramer - The Rock - Unbreakable - Waterworld - The Fugitive - The Contract

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 2/10/2023 | 00:47

Ταινίες στην τηλεόραση: Γεμάτες νύχτες με αρκετά… ξενύχτια
@Allstar/Columbia

Δευτέρα 2/10

Bad Moms (Open Beyond) 22.45

Μια κωμωδία αστεία όσο και διδακτική. Όταν τρεις φουλ-τάιμ μάμαδες αποφασίζουν να κάνουν απεργία τα πράγματα γίνονται κωμικά. Ή τουλάχιστον προσπαθούν.

Τρίτη 3/10

Kramer Vs Kramer (Mega) 01.50

Είναι αργά το ξέρουμε αλλά αν δεν έχεις να κάνεις κάτι την επόμενη ημέρα αξίζει να ξενυχτήσεις για αυτό το αριστούργημα όπου και οι δυο πρωταγωνιστές τιμήθηκαν με Όσκαρ. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού και τον αντίκτυπο που έχει το διαζύγιό τους στο περιβάλλον τους και ιδιαίτερα στο μικρό τους γιο.

Τετάρτη 4/10

The Rock (ΣΚΑΪ) 22.20

Η κλασική περιπέτεια που πάντα μας συναρπάζει. Ένας πικραμένος πρώην στρατηγός του αμερικανικού στρατού καταλαμβάνει με την ομάδα του τη φυλακή του Αλκατράζ κρατώντας ομήρους 83 τουρίστες και απειλώντας τις αρχές ότι θα εξαπολύσει ένα ισχυρό βιολογικό όπλο εναντίον του Σαν Φραντσίσκο αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του. Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση η κυβέρνηση θα ζητήσει την συνεργασία ενός πρώην κρατούμενου των φυλακών ο οποίος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε ποτέ να αποδράσει από την φυλακή οχυρό.

Πέμπτη 5/10

Unbreakable (Open Beyond) 21.00

Ένας φύλακας ενός γηπέδου, είναι ο μόνος επιζών σε ένα δυστύχημα τρένου. Μάλιστα δεν είχε ούτε γρατζουνιά. Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ένας άνδρας θα τον πλησιάσει για να του εξηγήσει γιατί το σώμα του είναι άφθαρτο.

Παρασκευή 6/10

Waterworld (Alpha) 00.15

Ο Kevin Costner ζει σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι έχουν βγάλει και λέπια, αφού αναγκάστηκαν από την καταστροφή που βρήκε τον κόσμο όταν έλιωσαν οι πάγοι και ολόκληρος ο πλανήτης έχει καλυφθεί από νερό. Τα υπόλοιπα δεν έχουν όμως αλλάξει καθώς οι άνθρωποι παραμένουν πολεμοχαρείς, με τον πρωταγωνιστή να χρειάζεται να προστατέψει μια μητέρα και την κόρη της, που έχει το κλειδί για έναν νέο κόσμο.

Σάββατο 7/10

The Fugitive (Star) 22.50

Ο Χάρισον Φορντ είναι ο Ρίτσαρντ Κιμπλ, πετυχημένος αγγειοχειρούργος στο Σικάγο. Ένα βράδυ γυρνώντας στο σπίτι βρίσκει τη γυναίκα του θανάσιμα χτυπημένη από έναν μονόχειρα άντρα, ο οποίος καταφέρνει να το σκάσει, παρά τις προσπάθειές του να τον πιάσει. Μια παράξενη κλήση στην αστυνομία, η έλλειψη στοιχείων διάρρηξης και το γεγονός ότι ήταν δικαιούχος στην ασφάλεια ζωής της γυναίκας του, στοιχειοθετούν εναντίον του την απόλυτη ενοχή, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να τον καταδικάσει σε θανατική ποινή. Όμως η τύχη τον βοηθά να δραπετεύσει κι ενώ αρχίζει ένα αγώνα να βρει τον πραγματικό δολοφόνο πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον διώκτη του, τον ομοσπονδιακό πράκτορα Σαμ Τζέραρντ, ο οποίος έχει ορκιστεί να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Κυριακή 8/10

The Contract (Star) 01.00

Και αυτή είναι αργά, αλλά λόγω εκλογών είναι φυσικό. Ο Ρέιν Κιν δε θα μπορούσε να φανταστεί την εφιαλτική τροπή που θα έπαιρνε η εκδρομή στην εξοχή με τον γιο του, όταν αποφάσισε να φύγει μαζί του με σκοπό να αναθερμάνει τις τεταμένες τους σχέσεις. Όλα ανατρέπονται όταν κατά τη διάρκεια της εκδρομής συναντούν τον Κορντέλ, έναν επαγγελματία πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος έχει παρασυρθεί από το ποτάμι αλυσοδεμένος με έναν ετοιμοθάνατο αστυνoμικό. Oι δυο άνδρες πρέπει να παραδώσουν τον Κορντέλ στις Αρχές, αλλά αυτό που δε γνωρίζουν είναι ότι οι συνεργάτες του πλησιάζουν και δεν έχουν σκοπό να φύγουν χωρίς αυτόν...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρλεκιν: Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα και ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας με ψευδώνυμο

Paper 27.04.2024
Τα Αρλεκιν μας αποχαιρετούν: H ιστορία των πιο πετυχημένων βιβλίων περιπτέρου

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

TV Σειρές 27.04.2024
Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper Προχτές
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης

O Γιάννης Καραγιάννης έχει δισκάδικο σε ταράτσα και μας υποδέχεται για τη Record Store Day

Rec Mode 21.04.2024
Record Store Day: Η γιορτή που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι επιστρέφει και πάλι στις 20 Απριλίου

Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

Σινεμά 20.04.2024
Μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές 18.04.2024
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την